4 Suurin Urheilu Tarinoita 2013

Aatto Haapakoski Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Urheilu juonen ovat mielenkiintoisia asioita. Alussa jokaisen kauden ja joka vuosi, on olemassa kourallinen aiheita, mielikuvitus ja villitys on fandom niin täysin, että niillä on taipumus hallita kansallinen diskurssi sellaisella voimalla, että ne usein peittää lähes kaikki muu tapahtuu sisällä urheilussa .

Jos olet amerikkalainen jalkapallo fani, te tiedätte, että viime vuonna, nimi että peli oli nyt-työtön pelinrakentaja Tim Tebow. Koripallo faneille, se voisi olla Dwightmare, loputon saaga Dwight Howardin vapaa tahto. Baseball fanit ja pyöräilyn harrastajille, olet varmasti lukenut enemmän kuin koskaan halunnut noin suorituskykyä parantavia aineita viimeisten 12 kuukauden aikana.

Alussa 2014, kanssa tuudittaa välillä NFL: n pudotuspelit, jauhaa National Basketball Association kausi, ja lyhyt puuttuminen pitkä kävellä joka on täynnä Major League Baseball kausi, me katsomaan takaisin huipulla urheilu tarinoita, jotka on määritelty äskettäin tehnyt vuoden. Klikkaa läpi nähdäksesi listan.

Huomautus: Lance Armstrong ei sisälly, koska se on tämän kirjoittajan mielestä, että pyöräilijä ei tarvitse enemmän julkisuutta kuin hän on jo saanut. Yleiskatsaus hänen käytös, tutustu 2013 dokumenttielokuva Armstrong Lie.

4. Spurs-Heat 2013 NBA

Se oli jossain määrin väistämätön asetukset. San Antonio Spurs edusti pienen markkina joukkue, joka oli rakentanut vankka haastaja läpi luonnos, ryhmä pelaajia esiin Tim Duncan - ensimmäisen yleinen valinta, joka oli juuttunut joukkue hänen koko toimikautensa, rakentaa luodinkestävät Hall of Fame uransa sama valmentaja, pitkälti samoja joukkuetoverinsa, ja "me-ennen-me" -asenne, joka jätti hänet aliarvostettu mukaan rento faneja, mutta rakkaan monet diehards. Toisaalta oli LeBron James ja Miami Heat. James oli tehnyt aaltoja luopumista kotikaupungissaan joukkue luoda "Big Three" ja Dwyane Wade ja Chris Bosh South Beach. Se oli liian hyvä olla käsikirjoittanut, ja sarja tuli yksi jännittävä kilpailuja lähihistoriassa.

Tony Parkerin viime sekunnin ampui mahtipontisuus kaikkien toimijoiden että viimeinen kappale, 2013 NBA oli alasajosta lanka kun, 35 sekuntia jäljellä ja 5-pisteen johdon, San Antonio Spurs puhalsi Game 6. jälkeen jäi vapaaheittoja alkaen loppuun Manu Ginobili ja stressaantunut Kawhi Leonard, pallo oli Jamesin käsissä laukaus kellon ajetaan alas. James, joka ei ole tunnettu ulkopuolella laukaus, ampui pois 3-osoitin, että jäi. Huonosti. Niin pahasti, että kun lähes ole lentoliikenteen pallo, oranssi sylinteri päätyi käsiin Chris Bosh, joka oli toisella puolella koriin. Bosh katsoi ylös, näki lähes auki Ray Allen nurkassa, ja muuttivat sen hänelle kolme.

Allen, on huomattava, on NBA: n kaikkien aikojen johtava 3-osoittimia tehty. Hän on melko hyvä noita. Laukaus meni ylös, maailmankaikkeus hidastui, ja pallo risteili verkon kautta. Heat pakotti Game 7 Miamissa, jossa ne voitti. Tämä peli 7 esillä eniten myyttinen koripallo petoja: jäi Tim Duncan layup. Ammollaan layup. Tarkka laukaus, joka teki hänestä niin tylsää kuin rento tuuletin. Duncan jäi tarkka laukaus, että hän on tehnyt urallaan johdonmukaisesti lyömällä, ja hän teki suurimman vaiheessa NBA. Oli selvää, että hän tiesi sen myös. Ja koska Spurs ollut saavuttanut finaalissa vuodesta 2007, Duncan tiesi, että hän olisi tuhlanneet hänen viimeinen NBA-mestaruuden ilmestyminen jäi layup. Se oli sydäntäsärkevä ja klassikko paras tapa urheilu voi olla.

3. Peyton Manning ja Denver Broncos kokeilla kaikille ennätykset

Voisit luulla, että Peyton Manning comeback viime vuonna oli hieman tyhjä ele: symbolinen liikkumavaraa osoittaa, että kaveri, joka - kaikesta voimme kerätä hänestä, on jalkapallo pakko - voisi olla yksi laukaus iso vaiheessa, kun kasa-on neljän mahdollisesti uran päättymätön kaula leikkauksia, joissa sulatettu nikaman ja epätavallisia heikko heitto käsivarsi hänen palattuaan. Denver Broncos piti saada pois alta Tim Tebow kallio, Manning oli juuri luopunut Indianapolis Colts, ja se näytti olevan mukava tapa Peyton ratsastaa auringonlaskuun ja Hall of Fame.

Voisit luulla, että, mutta kukaan ei olisi ottanut vakavasti, jos olisit oikein ennusti hänen 2013 kampanjan. Kertaus lyhyesti: Hän helmed eniten pisteitä yhden kauden rikos NFL historiassa, auttoi Broncos muuntaa eniten kulkee ensimmäinen alamäkiä liigan historiassa, asettaa ennätys passing telakat, asettaa ennätys eniten neljän touchdown kulkee pelejä, kaksi- maakosketusta kulkee pelejä, ja sidottu Dan Marinon neljä 400 jaardin-plus kulkee pelejä. Se ei ollut ratsastus auringonlaskuun - että oli perustamassa maailman tuleen ja suolaus maa jälkeenpäin.

Kun Manning rikkoi passing telakat ennätys, pelaajan Drew Brees "vanha ennätys yhden piha, hän oli yleensä" Voi harmi "siitä, sanomalla, että kun se oli kiva miehittää ainutlaatuinen paikka jalkapallon historiassa, hän oli enemmän innoissani voittaa. Tietenkin hän oli. Hän on Peyton Manning, T-1000 nykypäivän NFL.

2. NFL aivotärähdyksen kriisi

Manningin tarina paled verrattuna suurin elefantti NFL huoneeseen, vaikka. Elokuussa liigassa ratkaistaan ​​oikeusjuttu NFL pelaajia yli tärähdykset, yhteys jalkapallo ja aivovaurioita, ja ajatus, että pelaaja turvallisuus oli toissijainen voittojen mielissä sarjan avainhenkilöt. Pelaajat olivat oikeassa, tietenkin, ja vaikka ratkaisu kuulostaa paljon - $ 765 miljoonaa dollaria - se on pisara meressä verrattuna rahat NFL tuo vuosittain, koska liigan seisoo yksinäinen Juggernaut vuonna pelkkä laajuus ja koko pelin suosio ja taskukirja.

Mitä oikeusjuttu ei tehdä, syrjään tarjota levoton fanijoukko hieman tasaisempi siirtyminen koskee nautintoa kun pelejä käynnistetään uudelleen, oli kiinnittää huomiota väkivaltaan, joka tekee jalkapallo niin vaarallista ja niin hauskaa katsella. CBS ilmoitti, että Virginia Tech tutkimuksessa todettiin, että määrä päävamman osallistuvat pelaajat antoi ja jotka saatiin pelejä säännöllisesti mitattiin vastaavasti kuin auto-onnettomuuksissa. Se ei ole yllätys tahansa fani peli, mutta se on hieman huolestuttavia ajatella niin. Tämän seurauksena liiga alkoi hieno pelaajia menossa suuri tai joilla pyritään pelaajan pään.

Se toimi noin sekä voidaan olettaa, koska tulos oli, että pelaajat menivät alhainen - jälkeen polvet - ja monet pelaajat päädyin ura vahingoittavia polven vammat seurauksena. Ehkä kaikkein kauhea esimerkiksi tapahtui New England Patriots-Cleveland Browns peli viikolla 14, kun Browns turvallisuuden TJ Ward, vuonna myönsi yritetään puuttua Pats tiukka loppuun Rob Gronkowski turvallisesti, päätyi repiminen Gronk n ACL ja silti antoivat hänelle aivotärähdyksen.

Kanssa paine NFL tehdä pelistä enemmän turvassa lähtöisin huolestuneet vanhemmat ja alemman tason urheilu liigat, jotka toimivat prep maaperää tähdiksi puhumattakaan yhä mahdollisuus, että yhteys jalkapallo ja aivot muuttavaa trauma on kiistaton ja urheilun tulee liian kalliiksi vakuuttaa kaikille, mutta kaikkein diehard syöttölaite järjestelmiä, tämä olisi ollut suurin urheilu tarina tahansa toinen vuosi.

1. Bostonin maraton pommi, David Ortiz ja Red Sox voitti World Series

NFL aivotärähdyksen kriisi on jatkuva draama, joka soittaa ulos tulevina vuosina. Asukkaille kaupungin Boston, parantava voima urheilu yhteisön palveli paljon kirvelevä ja välitöntä tarkoitusta. 15. huhtikuuta, pari kotitekoinen räjähteitä suunnitellut veljekset räjähti lähellä maaliin Bostonin maraton, kuoli kolme ihmistä ja loukkaantui satoja. Seuraavan kahden päivän ajojahti kautta Boston - keskittyvät Cambridge, Somerville, ja Watertown - paljastui yksi syytetyn pommikoneet, joka pidätettiin ja on nyt odottamassa oikeudenkäyntiä.

Jäsenten Boston yhteisö, pommitus oli niin loukkaavaa niin paljon, koska yli tuhoa, maraton on erityinen paikka paikallinen urheilu maailmankaikkeus. Se tapahtuu paikallinen loma, Patriot päivä, ja on vanhin maraton maassa, jossa ensimmäinen tapahtuma ajaa vuonna 1897.

On yhtä tärkeää kaupunkia Celtics, Bruins, Patriots, tai jopa Red Sox, ensimmäinen vertaistensa joukossa kannalta ehdoton citywide urheilu tukea. Joten 20. huhtikuuta, viisi päivää pommitukset, kun Sox järjesti muisto ennen peliä seremonia ja David Ortiz valloilleen ensimmäinen Federal Communications Commission tukema F-pommi lähetys historia, hetki sinkitty ja kapseloitu paljon enemmän kuin stadion täynnä Oikeesti ja kuitenkin paljon enemmän olivat tuning yli radiossa tai televisiossa. Se oli totta osoitus siten, että enemmän ihmiset pitäisi ajatella urheilua. Kanssa yhden lauseen, Big Papi ilmoittanut siitä lisää lähtökohta kuin monet muut ovat tehneet kanssa kokonaisia ​​kirjoja, tutkimuksia tai sosiologinen ajatukset.

Joten kun Red Sox voittanut St. Louis Cardinals 2013 World Series ja kehotti eloonjääneitä pommi marssia paraatiin heidän kanssaan, vain niukasti kuusi kuukautta tapahtuman, se tuntui sellainen päättyy joka tapahtuu vain tarinoita. Se oli tärkeämpi kuin peli, rodun tai jotain muuta, joka toistetaan uusien pelaajien ja eri tuloksia ensi kaudella.

Älä Miss: 4 Kiistelty Urheilu kehottaa: arka voittajia ja häviäjiä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha