4 sulautuma ja Yritysostot Stock tarinoita Spark Korko

Elia Huovinen Heinäkuu 25, 2016 Miscellany 13 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

US Airways Ryhmä: Nykyinen hinta $ 14.87

American Airlinesin emoyhtiö AMR Corp. ja US Airways Group työskentelevät läpi viimeisen suuren yksityiskohdat kaikista kaluston sulautumisen, jotka muodostavat maailman suurin lentoyhtiö, ja kiirehtivät loppuun käsitellä ensi viikon tai ehkä kaksi, sanoi asiantunteva lähteistä . Saavutettuaan sopimuksella, uusi yritys saattaa olla markkina-arvo yli $ 10 miljardia euroa ja hyppää ennen United Continental Holdings numero yksi kotimaisen lentoyhtiön liikenteen.

Ovatko nämä varastot ostaa tai myydä? Anna meidän auttaa sinua päättämään. Tutustu Stock Picker uutiskirje nyt.

Ferro Corporation Nykyinen hinta $ 5.24

Keskiviikkona Ferro ilmoitti, että se on myynyt varat liittyvät sen aurinko pastat jako yksityisessä omistuksessa Heraeus, jalometallit ja teknologian yritys perustuu Hanau, Saksa. Kuten edellä todettiin, yritys oli päättänyt tutkia strategisia vaihtoehtoja aurinko pastat yksikkö, jolla pyritään poistamaan negatiivinen vaikutus liiketoiminnan tulokseen ja kassavirtaan. Seurauksena Kaupan Ferro tulee eroon tappioiden liittyy auringon liike. Taloudellisia ehtoja ei julkistettu.

General Motors Company: Nykyinen hinta $ 28.30

Numero yksi ulkomainen autonvalmistaja Kiinassa, General Motors, yhdessä sen kumppanin SAIC Motor Corp. on innokkaasti ostoista heikkeni paikallisen ikäisensä, sanovat sisällä lähteistä. GM haluaa kasvattaa myyntiään noin 75 prosenttia kahden vuoden kuluttua, jopa 5000000, ja paras tapa edetä voisi olla käsitellä toisen automaker yhtenä mahdollisena tapa sen uskaltautuu laajentaa. Kuitenkin, se ei ole yksinkertainen asia vain ostaa yhtiö Kiinassa ulkomaiset yritykset joutuvat rajoituksia määrä kumppaneita voivat olla ja myös kuinka paljon tehdas he voi omistaa.

Valmont Industries: Päätöskurssi $ 145.76

Valmont on hankkinut yksityisesti todennut Locker Group Holdings, valmistaja rei'itetty ja leikkoverkko varten muiden kuin asuinrakennusten markkinoille, teollisuuslattiat ja kaiteet varten pääsyn järjestelmien markkinoille, sekä seulonta median sovelluksia teollisuuden ja kaivosteollisuudessa. Locker Group näkee vuosimyynnistä on noin $ vähintään 80 miljoonaa toimii viisi tuotantolaitosta eri puolilla aluetta. Valmont arvioi yrityskaupan olevan hieman kasvattavan vuoden 2013 tulokseen.

Älä Miss: Mitkä lentoyhtiöt ovat päihitti vuonna 2013?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha