4 Näyttää saada läpi "True Detective" peruuttaminen

Aadolf Ahmaoja Elokuu 7, 2016 Miscellany 5 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Ensimmäinen kausi HBO: n erittäin suosittu ja kriitikoiden ylistämä True Detective kääritty sunnuntai-iltana. Ja vaikka katsoja saa toisen crack hiekkainen rikos draama, kun se palaa vuonna 2015, heillä on hyvästellä Rustin ja Marty hyvää - Matthew McConaughey ja Woody Harrelson ei takaisin kaudelle kaksi.

Mutta kaikki ei ole menetetty. Jos olet kamppailee täyttää True Detective kokoinen reikä TV aikataulu, sinulla paljon Classic sarjan ja uusien ohjelmien pitää sinut reunaan teidän istuin, alkaen nämä neljä.

1. Veronica Mars, UPN

Tämä kulttiklassikko, jossa suttuinen teini, joka moonlights kuin yksityisetsivä, kamppaillut arvosanat mutta löysi uuden elämän streaming palvelut. Kristen Bell johtaa tähtien kokonaisuus kuin todistuksen hahmo, joka jakaa aikansa kuin lukiolainen ja ratkaisemaan mysteereistä - mukaan lukien murha hänen paras ystävänsä, Lily. Veronica Mars on tarjolla erinomainen vuoropuhelua ja noir-herra tarkastella luokka jaetaan Etelä-Kaliforniassa. Ja jos olet fani näyttää, voit tarkistaa elokuva kun se osuu teattereita ja digitaalinen download 14. maaliskuuta.

2. Wire, HBO

Yksi kriitikoiden ylistämä tv-sarjan kaikkien aikojen, David Simonin hiekkainen näyttely vie realistinen katsomaan kaduilla Baltimore ja miehiä ja naisia, jotka partioivat niitä. Jokainen kausi Wire keskittyy yksi osa Baltimore yhteiskunnan, myös huumeiden renkaat, jengit, ja järjestäytynyt rikollisuus. Pyörivä kokonaisuus merkkiä auttaa kutoa maailmassa, joka tuntuu niin realistinen, on vaikea muistaa, että ihmiset ruudulla eivät ole todellisia. Voit katsella Wire HBO Go, vuokrata Netflix, tai ostaa sen stream Amazon.

3. Killing, AMC; Netflix

Jos tunsivat vetoa True Detective n pitkän pelikauden lähestymistapa rikosten selvittämisessä, sitten olet onnea. AMC: n Killing, joka perustuu Tanskan sarja Forbrydelsen, keskittyy kaksi etsivää työtä kova-to-crack murha tapauksia Seattlessa. Show kesti noin luodinkestävät jättämisestä paketoida ensimmäinen iso mysteeri - joka tappoi Rosie Larsen? - Yhden kauden. Mutta se tuli takaisin vahva kolmatta vuotta, tuottaa pakottavia, jännittävä, pitkän pelikauden kaari voimakas esityksiä tähdet Mireille Enos, Joel Kinnaman, ja Peter Sarsgaard. AMC peruttu Killing vuonna 2013, mutta Netflix on poimi sen varten neljäs ja viimeinen kausi, joka ensi-iltansa tänä vuonna.

4. Shield, FX

Yksi ikimuistoisimmista elementit True Detective on sen sisäelinten tarinankerrontaa. Että laatu myös auttanut asetettu Shield erilleen aikana seitsemän kausi ajaa FX. Sarja, joka perustuu tosielämän Rampart Division skandaali, kertoo ryhmän korruptoituneiden poliisien etsiviä Los Angeles. Shield tarjolla uskomaton valettu johtama Michael Chiklis hänen Emmy- ja Golden Globe-palkittu roolistaan ​​etsivä Mackey. Show'n tarinaa ovat himo, sen hahmot monimutkainen ja niittaamalla.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha