4 Kuluttajien Stock Stories Valmiina Viikonloppu Investment ostoksille

Elia Huovinen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Hershey Co: Päätöskurssi $ 91.75

Perjantaina Hershey ilmoitti rakentaa $ 250 miljoonaa makeisten laitos Malesiassa, vahvistaa läsnäoloaan Aasiassa vastaamaan kasvavaan kysyntään sen tuotteille. Kasvi sijaitsee Etelä valtion Johor edustaa sen yhden suurin investointi Aasiassa koska yritys tuli alueella noin 18 vuotta sitten. Hershey ennakoi, että laitos valmistuu alkuvuodesta 2015. Yhtiöllä on jo yhdeksän muita tiloja Yhdysvalloissa ja Kanadassa, Meksikossa, Intiassa, Brasiliassa ja Kiinassa.

Tesla Motors Inc.: Päätöskurssi $ 180.90

Sähköinen autonvalmistaja Tesla Motors voi nimetä eteläkorealainen akku tuottaja Samsung SDI Co Oy ylimääräisenä myyjä, kun taas entinen pyrkii lisätä malleja ja laajentaa, kuitenkin vähintään yksi sisällä lähde kuvattu kauppa olevan kaukana täydellisestä. Sekä Tesla ja Samsung SDI, jako Samsung Electronics Co Ltd, vahvisti perjantaina, että kaksi yritystä ovat keskusteluja eteläkorealainen yritys toimittaa akku tech Tesla, joka rakentaa ja myydyin kotimainen sähköauto, palkkio Malli S sedan hintaan $ 70,000.

J.C. Penney & Co: Päätöskurssi $ 7.86

Klo 12:44 perjantaina, vähittäiskauppias oli laskenut 6,2 prosenttia $ 7.89, mikä olisi sen alin kurssi vuodesta 9 maaliskuu, 1982. Viimeisimmät Firestorm tuli, kun se sanoi, että se ei tarvitse hankkia pääomaa, ja sitten laimennettiin sen osakkeenomistajat myymällä varastossa. Samalla Goldman Sachs esiin kysymyksiä Penney n velka, ja luotto-default swap näyttävät vahvistavan investointipankin mieltä. Osakkeet päättyi klo $ 7.86 perjantaina alas 6,54 prosenttia päivänä.

Palkki Inc.: Päätöskurssi $ 67.11

Palkki on viimeisin skotlantilaisen viskin tuottaja rahaa lisätä kapasiteettiaan kuin luokan kasvaa maailmanlaajuisesti. Yhtiö, joka omistaa Opettajan, Laphroaig ja Ardmore Scotch merkit, sanoi myöhään torstaina, että se on avannut kolme uutta varastoissa Skotlannissa, jossa vanhentaa sen viskejä. Varastoissa, asettaa Westthorn lähellä Glasgow'n, auttaa Beam kasvattaa vetoisuudeltaan siellä lähes 20 prosenttia.

Älä Miss: Will Amazonin Digisovitin Go Live ajoissa juhlapyhät?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha