4 Jännittävät "Perks" sulavan Arctic Ice

Minna Haapakoski Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitoksia jakamisesta. Kiitos jakamisesta. Kiitos Sydäntäsärkevä. huomattava huomattava

Kaikki ovat luonnonoikku ulos, miten arktisen jää sulaa hälyttävästi, mutta kukaan ei tunnu katsot valoisaa puolta. On paljon etuja, että de-Iced arktisella alueella voi tarjota, niin kauan kuin olet valmis etsiä niitä. Lopeta on niin pessimistinen ja omaksua positiivisia ilmastonmuutoksen!

Varoitus: Et voi oikeastaan ​​voi nauttia tahansa näistä etuisuuksia, jos et ole mielettömän varakas toimitusjohtaja yhtiö.

1. Yacht Racing

Se on harvinaista, että päivä kuluu ilman minut ajattelemaan, "Toivotan oli enemmän paikkoja rodun jahteja." Myönnettäköön, en voi itse tehdä niin paljon kuin aloitusmaksu jahti, mutta on tärkeää minulle nähdä, että varakas ovat siellä hauskaa. Siksi uusi ehdotettu "äärimmäinen jahti rotu" kutsuttu Purjehdus Arctic Race, tuntuu hyvä idea. Ilman niin paljon ärsyttävä jään tavalla, se on yhä todennäköisempi veneiden omistajat purjehtia Luoteis Passage.

"Enemmän jäätä, joka on sulatetaan, enemmän vapaa vesi on olemassa, jotta voimme olla purjehdus", sanoi Robert Molnar, perustaja rotu. "Yleensä meidän ei pitäisi voida tehdä niin, mutta emme voi." Kuinka satunnainen! Molnar toivoo saavansa kilpailu kick off vuonna 2017, kun ensimmäinen testaamiseksi toteutettavuus kahtena seuraavana kesänä.

2. Lisääntynyt Commerce

Jos jahdit voi kulkea, miksi ei proomut? Se on pitkään ollut unelma monet yritykset kuljettaa perushyödykkeiden pohjoisin maailman alueilla, vaikka vedet ovat olleet liian vaarallista ja jäädytetty tehdä tästä todellisuutta. Kuitenkin meriliikenteessä tällä alueella on nyt nousussa oikeus yhdessä merenpinnan kiitokset kaikille sulavan jään.

Kuljettaa tavaroita Aasian ja Euroopan välillä ei ole koskaan ollut helpompaa, ja Arctic laivareittejä ovat olennaisesti kaksinkertaistunut viime vuosina, koska newfound saavutettavuus. Nyt yritykset ovat suorempia reittejä paikkoihin he haluavat kuljettaa tavaroita, he säästää paljon rahaa tässä prosessissa, mikä tarkoittaa - luojan kiitos - rikkaat pystyvät rake vielä enemmän voittoja!

3. Luxury Cruises

Jos kilpa-ja merenkulku eivät ole nopeus, miten mukava loistoristeilijä sijaan? Crystal Cruises suunnittelee jo hyödyntää helpommin navagatable Northwest Passage kuukauden mittainen risteily sen Crystal Serenity laiva. Vieraat on mahdollisuus nähdä jääkarhuja, patikoida tundralla, ja kajakki noin jäätiköistä - kaikenlaisia ​​mahdollisuuksia saa muualta - mutta matka varmasti maksaa heille: liput risteily alkavat $ 20,000. Ottaen huomioon, että tällä alueella ei ole, ainakaan kuin me sen tunnemme, vuosikymmenien päästä, ehkä se on pieni hinta maksettavaksi loma tulevat sukupolvet eivät edes mahdollisuus kokea hinnalla millä hyvänsä.

4. Helpompi Poraus

Olet varmasti jo tuttu öljyn ja kaasun jälkeen hiilipäästöjä, jotka tulevat polttamalla nämä asiat ovat suurelta osin vastuussa lämmitykseen planeetan ja sulaminen arktisen jään ensimmäinen paikka. Hauska kohtalon oikku, sulanut jää on nyt antaa yrityksille helpommin luonnonvarojen pinnan alla, joka on siunaus näiden yritysten, ilmeisesti.

Useimmat tilit, poraus tällä alalla ei ole saanut mitään vähemmän "riskialtista", mutta se ei ole pysäyttää öljyn jättiläisiä hyödyntämästä mahdollisuuden poimia enemmän nestettä energiaa. Pahus, enemmän öljyä ja kaasua he löytävät ja polttaa, enemmän jäätä sulaa ja helpompi on saada vieläkin enemmän öljyä ja kaasua tiellä. Se voi kirjoittaa tuhoa ihmiskunnalle kokonaisuutena, mutta jotka olemme valittaa, kun voitot ovat vaakalaudalla?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (4)
Kesäkuu 12, 2017 | 01:02:18 | myöhemmin 10 kuukautta
Alvari Parviainen
  Like 1   Dislike 1

Ja jotkut sanovat amerikkalaiset eivät voi tehdä ironiaa! Kauniisti kirjoitettu.

Kesäkuu 12, 2017 | 04:26:22 | myöhemmin 10 kuukautta
Milla Tikkanen
  Like 4   Dislike 0

Tia R., Niin totta. Liian monet ihmiset kaipaamaan sitä. Keskimääräinen varakas demokraattien kongressi suurempi kuin republikaanit. Myytti, että DS välitä köyhistä on selittänyt siihen pisteeseen ridiculousness. Rs vähät köyhistä, mutta ainakin ne ovat avoimia ja rehellisiä. DS antaa heille lupauksia, joka on pelkkää epärehellinen.

Kesäkuu 12, 2017 | 05:25:10 | myöhemmin 10 kuukautta
Josefiina Auvinen
  Like 5   Dislike 2

Suzanne M: Hyvin sanottu. Olen iloinen tietää jonkun silmät ovat auki, mitä todella tapahtuu ja ei osoita sormien Soley klo republikaanit. Olen aina tuntenut Obama ja hänen vaimonsa ovat kiinnostuneita tulossa Julkkikset kun hänen virkakausi on yli kuin keskittyy todellisiin ongelmiin maamme kasvot. David B: Ikävä sen sinulle, mutta republikaanit eivät ole ainoastaan ​​varakkaita ihmisiä Yhdysvalloissa Toivottavasti oikeasti usko heidän ole varakkaita demokraattien, jotka eivät halua maksaa korkeampia veroja ja saada palkintoja suuryritysten.

Kesäkuu 12, 2017 | 11:28:57 | myöhemmin 10 kuukautta
Kirsti Nousiainen
  Like 0   Dislike 2

Kerro, että kaikki köyhät olentoja, jotka kuolevat. Ai niin, ja vyöttää. Voi odottaa ..... tämä tarkoitus olla "kieli poskessa" / sarkasmia? Jos näin on, pyydän anteeksi. Jos ei seison sanani. Kiitos.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha