4 Häät Makeup Vinkkejä Summer Brides

Maaria Oja Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Mikä on parempi aika mennä naimisiin kuin kesällä, kun kukat kukkivat, tuulta on huojuvat, ja linnut sirkutusta? No, se on runollinen kuva, mutta naimisiin kesällä tarkoittaa sitä, sinun täytyy hiki todiste ja vesitiivis meikki, joka kestää tunnin olematta kuten hilseilevä seinä maali.

Jos asut tropiikissa, sinun täytyy olla erityisen varovainen kosteuden se sekaantuu meikkiä. Joten avain kesällä morsiamen meikki on pitää se luonnollista ja raikas. Haluatko tietää miten? Lue tämä artikkeli!

1. Base:

Tällä kertaa haluat olla Shine-vapaa pysyä raikkaana koko päivän. On väistämätöntä, että voit hikoilla lämpöä, mutta et voi katsoa rasvainen. Joten käytä öljytön kosteusvoide, mitä ihotyyppisi. Kosteusvoiteita kuivalle iholle ei auta säilyttämään matta näyttää. Levitä anti-paistaa tuote ennen kuin perusta. Käytä peitevoide ongelmakohtiin, kuten täpliä tai akne ja silmien ympärillä. Sen jälkeen, levitä ohut kerros säätiö. Saatat olla erittäin hyvä iho jopa sävy, jolloin voit ohittaa perusta. Mutta jos käytät perusta, valita hyvin vuotava yksi. Hyvin vähän on tarpeen saada hyvä kattavuus. Tiivistä meikki läpikuultava jauhetta.

2. Silmät:

Jos luomiväri häviää nopeasti, käytä kerros peitevoide silmäluomien ennen kuin se. Tämä auttaa paremman tarttuvuuden. Niille joilla on rasvainen kannet, anti-paistaa tuotetta voidaan estää paakkuuntumista luomiväri. Aina valita jauhe varjot sijasta kermaa ne, kuumina päivinä. Jos sinusta tuntuu varjo ei ole tarpeeksi vahva, käyttää enemmän kuin yksi kerros halutun voimakkuuden väri. Käytä neste liner vetää yli ripset. Kun se on kuivunut, harjaa vähän tiivistysaine ja lopuksi kakku linjaliikennettä. Tämä pitää silmäsi etsivät intensiivistä pitkiä työpäiviä. Viimeistele ripsiväri. Älä käytä vääriä ripset tämän pitkän päivän. Varmista myös, että kaikki tuotteet ovat vedenpitäviä, koska et koskaan tiedä, milloin tämä erityinen päivä tekee sinusta repiä.

3. Blush:

Käytä jauhe-pohjainen poskipuna voi imeä öljyä. Kerma perustuvat kaavat eivät ole tarkoitettu pitkän kesäpäivänä. He voivat tehdä kasvot näyttävät rasvaiselta ja streaked. Jos uskot poskipuna ei ole tarpeeksi korosta, sovelletaan poski tahra ensin, sen jälkeen jauhe punastumaan.

4. Lips:

Aloita pesemällä huulet. Sen jälkeen, kosteuttaa huulet balsamia. Nyt soveltaa ohut kerros tumma peitevoide. Kynällä, jäljittää ääriviivat huulet. Levitä huulipuna huulille ja imupaperilla kanssa kudoksen. Viimeinen vaihe on soveltaa kiilto ja huulipunaa tiivistysaine.

Muutamia vinkkejä:

 • Pitää meikkejä paistaa-vapaa, saatat joutua jauhe kasvosi silloin tällöin. Carry pieni pakki kanssanne joka sisältää jauhe, huulipuna ja blottaus paperit. Pidä myös joitakin Q-vinkkejä pakki pyyhkiä ripsiväri tai silmämeikkiä raitoja, jos ne kulkevat.
 • Jos voit, kosteuttaa kahdesti päivässä kuukauden käynnissä jopa häät niin, että iho on hyvin sammutettua ja pehmeä. Mutta D-päivä, ohita kosteusvoidetta. Tämä estää rasvan ja kiiltoa.
 • Sano ei raskas säätiö jos häät on kartoitettu kesän kuukaudessa se voi hiosta enemmän ja jättää taakse aavemainen täpliä.
 • Meikkejä pitäisi tehdä ajankohtaan nähden häät ja kuinka kauan se aikoo jatkaa. Seisovan auringossa pitkiä työaikoja tai kutsuva asiakkaat koko päivän voi tehdä tuhojaan joku. Välttää väsynyt ulkonäkö, pitää peitevoide kätevä. Korjaa säännöllisin väliajoin näkyä raikkaana koko päivän.
 • Valita rohkea huulipunat sijaan yli dramaattinen silmissä. Tämä johtuu siitä, että voit koskettaa huulet nopeasti, mutta silmät voi kestää kauan redo.
 • Nämä vinkit ovat suoraan suuret nimet muotialan. Menojen omaisuuksia häät valmisteet ja huolimattomuudesta yli meikki voi pilata suuri päivä. Kokeile näitä vinkkejä muutaman kerran ennen varsinaista päivää, ja näyttää peräti herpaantunut teidän D-päivä.

  Kuinka tämä viesti auttoi sinua? Älä kerro meille kommentoimalla alla olevaan kenttään.

    Like 0   Dislike 0
  Kommentit (0)
  Ei kommentteja

  Lisääkommentti

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Merkkiä jäljellä: 3000
  captcha