4 Halloween Karkit hammaslääkärit Hate Useimmat

Hellin Kivi Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos Kiitos. Niin suklaa! . Kiitos . Kiitos. Kiitos

On se aika uudelleen. Harry Potters ja vampyyrit on kävely kaduilla, korvien ovikellot ja pitämällä niiden Halloween kauhat ulos karkkia. Hammaslääkärin, pelottavin osa loma on mitä se karkkia tekee lapsille hampaat kauan kun he pakata pois ne pelottava pukuja. Vaikka se voi olla vaikea estää kaikki karkkia kulutus kerran 31 lokakuu rullaa ympärillä, vanhemmat voivat auttaa pitämään poissa suurimpia rikollisia. Tässä muutamia ehdotuksia hammaslääkärit noin karkkeja, jotka pelottavat niitä eniten.

Estää reikiintymistä, vältellä hapan ja tahmea karkkeja. | Kuva pistetilanne: m01229 kautta Flickr

Tahmea, Sour Candy

Sour Candy on pahempi kuin makea karkkia; Se ei ole vain täynnä sokeria, mutta sisältää sitruunahappoa ja taipumus pysyä hampaita. American Academy of Pediatric Hammaslääketieteen vaatii, että gummies, karamellit ja hapan karkit ovat pahinta hampaita. "Sour karkkeja on korkea happamuus, joka hajottaa hammaskiillettä, jolloin hampaat alttiita Mouth Monster invaasio", sanoo järjestön.

Ohita luuserit tämä Halloween. | Kuva pistetilanne: ksayer kautta Flickr

Hard Candy

Makea luuserit voi maistua hyvältä ja kestää pidempään, mutta imee niitä altistaa suusi ankara sokereita pidemmän aikaa, toteaa Guillaume Lepine, DDS, Massachusetts-pohjainen hammaslääkäri ehkäisy. Vielä pahempaa, pureskella näitä kovia karkkeja voi rikkoa tai halki hampaita, tai vahingoittaa hammashoidon - kuten täytettä ja tiivisteiden.

Toffee ja Karamellit

Kuten makea ja sours, nämä tahmea karkkeja jumiin välillä olkaimet ja hampaiden, jolloin plakin rakentaa. Olemme varmaan kaikki kuulleet tapauksista, joissa nämä sitkeä karkkeja on jenkki ulos täyte. Kuten Vanhemmuus, karkkeja täynnä asioita, kuten karamelli ovat vakavimpia karkkia hampaita, koska ne kiinni kaikki, myös urat hampaita.

Ei yllätys tässä: karkkia maissi ei ole hammaslääkärin paras ystävä. | Kuva pistetilanne: juushika kautta Flickr

Karkkia maissi

Iso rikoksentekijä Delta Dental luetteloon huono karkkeja hampaita, nämä haukata koko karkit eivät ole niin vaarattomia kuin ne näyttävät. Lapset napata kourallista ne ja pitää näiden haitallisten tahmea sokerit suuhun. Yksinkertainen totuus on, että karkkia maissi on täynnä onkalo aiheuttavia sokereita, jotka syövät hampaita.

"Hyvä" Karkit

Dr. Linda Vidone, hammas- johtaja Delta Dental Massachusettsin kertoo Boston Magazine että hän neuvoo vanhempia valita karkkia joka sulaa ja katoaa nopeasti. Hän ehdottaa myös, että sokeri-vapaa karkkia ja purukumi ksylitolilla ei tue bakteerien suussa ja tuottaa rappeutuminen aiheuttavia happoja. Gum ja karkkia ksylitolilla voi suojata hampaita vähentämällä happoja, bakteerien ja lisäämällä syljen huuhdella pois ylimääräinen sokerit ja hapot.

Muita ehdotuksia ovat jauhemaista karkkia että nopeasti liukenee pitää sokeria tarttumasta hampaisiin ja tuottavat happoja ja bakteereja. Samoin, suklaa liukenee nopeasti, vähentää aikaa sokereita yhteyttä hampaat. Lisäetuna suklaa on kalsiumia, joka saattaa auttaa suojaamaan hammaskiillettä.

Paras Candy vaihtoehdoista: Suklaa yhdessä sokeritonta purukumia ja makeisia ksylitolilla | Kuva pistetilanne: amyloves yah kautta Flickr

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (2)
Huhtikuu 19, 2017 | 07:20:29 | myöhemmin 8 kuukautta
Maija Ketola
  Like 2   Dislike 2

Mikä kuorma vanhoja paskaa! Hammaslääkärit Rakastan sinua syö tätä roskaa - rahaa, rahaa, rahaa tekee maailman touhuta! Täällä Oz, voit saada ilmaiseksi kohtelun mitään muuta - täysin ilmainen, sydänkohtaus, amputaatio, aivohalvaus, hain hyökkäys, auto onnettomuus - mutta on ongelmia hampaita ????? Olet omalla, vauva! Älä välitä, että tekemättä hammashoidon voi aiheuttaa erittäin vakavia terveysongelmia, ilmeisesti he eivät itse asiassa osa kehon. Mennä töihin, että ulos. Hammaslääkärit välittävät sinusta syöminen tästä? Hahahahahahahahahahahahahah

Huhtikuu 19, 2017 | 14:12:15 | myöhemmin 8 kuukautta
Ilkka Heinonen
  Like 1   Dislike 0

Vau, pidän hapan karkkeja, mutta en tiennyt, että tämä on myös pahin karkkia. Se on hyvä asia, he sallivat suklaata.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha