4 Energia Stock Tarinat ei saa hukata

Jouko Itkonen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Statoil: Nykyinen hinta $ 24.95 Yhtiö on tuonut sen kolmannen nopeutettua kenttä projekti pois Norjan virta, jälkeen käynnistää lähdön Vigdis Koillis öljykentän eteläisellä Pohjanmerellä. Satelliitti kenttä kehitetään vaikeilla Tieback nykyiseen Vigdis facility Snorre alusta seitsemän kilometrin päässä, ja yhteenlaskettu investoinnit $ 750.8 miljoonaa euroa. Hanke on tuonut verkossa noin neljän vuoden kuluttua sen paljastuu 2009 ja vain 18 kuukautta hyväksymisen jälkeen kehittämissuunnitelma viranomaisten Oslossa.

Ovatko nämä varastot ostaa tai myydä? Anna meidän auttaa sinua päättämään. Tutustu Stock Picker uutiskirje nyt.

Chesapeake Energy Corporation: Nykyinen hinta $ 21.47 Chesapeake n joukkovelkakirjat laski suurin määrä lähes kahdeksan kuukauden kuluttua yritys haastaa edunvalvoja Bank of New Yorkin Mellon Oyj niin lunastaa $ 1,3 miljardia velkaa aikaisin, ja näin välttää uuden korkomenot. Yhtiön $ 1,3 miljardia 6,775 prosenttia toteaa johtuu 15 maaliskuu 2019, laski 1,25 senttiä 104 senttiä dollaria, jolloin saadaan 5,97 prosenttia vuodesta 09:46 New Yorkissa, mukaan bond-hintaselvitysjärjestelmä rahoitusalan Regulatory Authority TRACE. Arvopaperit laski 2,5 senttiä 16. heinäkuuta Lausunnossaan, Chesapeake sanoi, että se pyytää tuomari vahvistaa, että ilmoitus annettu tai ennen maaliskuuta 15-salli sitä lunastamaan muistiinpanoja nimellisarvoon, tai 100 prosenttia. Ovatko nämä varastot ostaa tai myydä? Anna meidän auttaa sinua päättämään. Tutustu Stock Picker uutiskirje nyt. Yhteensä: Nykyinen hinta $ 51.40 Ranskalainen öljy merkittävä porata useita täydennysrakentamisen kuoppiin vuoto-vaivannut Elgin-Franklin Field, tuotokseksi uudelleen lähes vuoden jälkeen sulkeutuneina. Yhteensä on myös pysyvästi luopua muihin kuoppiin Yhdistyneen kuningaskunnan Pohjanmeren pelata seuraavan toimintakertomuksen jälkeen maaliskuu 2012 rengasrikko ja sen jälkeen pitkän aikavälin kaasuvuoto. Tuotanto alalla on käynnistetty uudelleen lauantaina vain päivää sen jälkeen annetaan vihreää valoa Yhdistyneen kuningaskunnan viranomaiset tekemään niin. Yhteensä sanoi, että tuotanto olisi "pian" hit lähes 70000 tynnyriä öljyä vastaava päivässä, mikä olisi 50 prosenttia tuotantokyvyn. Ovatko nämä varastot ostaa tai myydä? Anna meidän auttaa sinua päättämään. Tutustu Stock Picker uutiskirje nyt. Exxon Mobil Corporation: Nykyinen hinta $ 89.18

Puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Rex Tillerson sanoi haastattelussa PBS television Charlie Rose osoittavat, että hänen yhtiön $ 600 million uskaltautuvat luoda liikennepolttonesteitä levät ehkä ole onnistunut vielä ainakin 25 vuotta johtui teknisistä esteitä, selitti, että tähän mennessä, tutkijat eivät ole pystyneet kehittämään kanta levien että toistetaan tarpeeksi nopeasti ja käyttäytyy tavalla, joka tuottaa tarpeeksi raaka-ainetta toimittaa jalostamon. Going kauempana, Tillerson kommentoi, että "Olemme oppineet ymmärtämään joitakin rajoituksia kyseisen tekniikan tai rajoituksia kuin me sen ymmärrämme tänään, mikä ei tarkoita sitä rajoitettu ikuisesti."

Ovatko nämä varastot ostaa tai myydä? Anna meidän auttaa sinua päättämään. Tutustu Stock Picker uutiskirje nyt.

Investointi Insights: Onko Exxon Mobil Häviäminen kiilto?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha