4 autovalmistajista Sector on kaikkien huulilla tällä viikolla

Eveliina Hakanen Heinäkuu 29, 2016 Miscellany 13 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kanssa Frankfurtin autonäyttelyssä täydessä vauhdissa, iso uutinen tällä viikolla ja ensi tulee laaja valikoima tuotteita on debytoi ja asetetaan näytteille Saksassa. Kuitenkin yhtä jännittävä kuin show on, autovalmistajista ei ole ylellisyyttä asettaa muita uutisia pidossa, kunnes se on ohi.

Fordilla on äskettäin joutunut ongelmia sen Focus EV ja on tehnyt ravistelee sen hallituksen. General Motors harkitsee tuo auton Euroopasta sen Buick sateenvarjo, joka todennäköisesti tulee pienin Buick koskaan jos spekulaatioita sujua.

Lisäksi BMW sanoo, että sen toimitusketju hikka ratkaistaan ​​kuukauden lopussa. Kaikki tämä ja enemmän - tässä muutamia pörinä auto otsikoita viime päivinä.

1. Ford Motor Co.

Steelcase puheenjohtaja ja toimitusjohtaja James Hackett, ja John Lechleiter, puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Eli Lilly & Co, on nimitetty automaker hallitus, Automotive News raportoi. Hackett aikoo ottaa hänen paikkansa heti kun Lechleiter liittyy paneeli 1. lokakuuta. Kaksi nimitykset tuovat hallituksen 17 jäsentä.

Erikseen Fordin Focus EV on tutkittavana "taipumus yksinkertaisesti lopetamme oma vauhti tietyin edellytyksin." Ongelma, on raportoinut yksi kuljettaja, kuulostaa pelottavan muistuttaa sama ongelma Ford oli joidenkin sen F-150S. "Ajoneuvon yhtäkkiä kadonnut voimansiirto valtaa ja tuli äkillinen pysähdys vasemmalla kaistalla suuren pinta kadulla San Jose" kuljettaja sanoi, mukaan National Highway Traffic Safety Administration. "Ajoneuvo yhtäkkiä näkyy varoitus" Lopeta turvallisesti nyt. "Yrittää uudelleen tai käynnistä auto epäonnistui, jättäen meidät vaarallisen jumiin kohtalainen liikenteessä yli 20 minuuttia, kunnes lähistöllä asuva auttoi meitä työntämään ajoneuvon turvallisuutta."

2. General Motors

Kun ajattelee Buick, on todennäköistä, että pieni viistoperä ei tullut mieleen - ja oikeutetusti. Mutta GM näyttää olevan tutkia käsite tuo Opel Adam, joka on juuri sitä - pieni viistoperä - Yhdysvaltain alle Buick arvomerkki. Kuitenkin "Mitään ei ole ratkaistu", yhtiö sanoi Automotive News. "Mutta se on esimerkki joidenkin Opel tuotetta käytetään muualla maailmassa." Kun hinta on noin $ 15.000 Euroopassa, se olisi halvin Buick myynnissä pitäisi se tehdä sen Yhdysvaltain

Samaan aikaan, yhdysvalloissa, raportit on noussut joka osoittaa, että Chevrolet 2014 Malibu sedan ylpeillä sama polttoainekulutus sen pohja leikata kuten Eco malli. Tämä tarkoittaa, että perusmalli on ilmeisesti on hyvä 29 mailia per gallona yhdistettyä kaupunki- ja maantieajossa, kun taas "Econ maantiekulutusta putosi yksi mpg 36." Tämä undoubtably herättää huolta cannibalization GM valo-hybridi powered versio, joka maksaa noin $ 2,300 enemmän samankaltaisia ​​tuloksia.

3. Bayerische Motoren Werke AG:

BMW ratkaisee toimitusketjun romahdus että viivästynyt toimitus varaosien ympäri maailmaa tämän kuun lopussa, mukaan ylimmän johdon, Bloomberg kertoo. Siirtyminen uuteen logistinen johtamisjärjestelmä keskusvarastolta Dingolfing, Saksa on johtanut asiakkaiden odottaa epätavallisen pitkiä aikoja varaosien.

Holdup on erityisen tärkeää, koska laitos Dingolfing on episentrumi varten BMW: n osia varastoissa maailmanlaajuisesti. Asiakkaat Australiasta, Etelä-Afrikasta, Belgia, Romania, Kanada ja Yhdysvallat ovat sähköpostitse Bloomberg News vedoten odotusaikoja niin kauan kuin kolme kuukautta komponenttien korjata niiden ajoneuvoja.

Frankfurtissa, BMW on vetänyt verhot takaisin sen tuotantoa versio i8 hybridi suorituskyky, ja paljon jännitystä sen faneja, suurin osa konseptisuunnittelun kieli vihjeitä ja yleistä tuntuu säilyvät. Auto on powered by 1,5 litran turboahdettu Kolmisylinerinen kaasumoottorille pariksi BMW EDrive sähköinen käyttöjärjestelmällä. Kaasu moottori on hyvä 231 hevosvoimaa, virtaa takapyörien i8, kun taas 131-hevosvoimaa sähkömoottori kanavoidaan etupyörät. BMW vaatii 0-62 kertaa 4,4 sekuntia, ja kaikki sähköllä valikoima 22 mailia. Aikooko se kilpailla hybridit McLaren ja Ferrari? Ei oikeastaan, mutta se on myös huomattavasti halvempi noin $ 135,000 jotta McLaren P1: n $ 1.15 miljoonaa niin.

4. Honda Motor Co.

"Asiakkaille etsivät 50 mpg mitoitettu 4-ovinen sedan, ei ole muuta vaihtoehtoa kuin 2014 Accord Hybrid", sanoi Mike Accavitti, vanhempi VP Honda USA myynti, lisäten, että Hondan uusi kaasu-sähkö hybridi oli jo ylitti kilpailu aivan kuten se aloitti tuotannon vuonna yhtiön Marysville, Ohio kasveja.

Numero 50 on merkittävä, koska vain Toyota Prius on koskaan osunut että EPA arvio tavaramerkin ajoneuvojen ole kytketty lataukseen, Eric Schaal huomauttaa. Hän toteaa myös, että Fordin Fusion on hyvä 47, vaikka sen todellinen suorituskyky on viime aikoina asetettu kyseenalaiseksi.

"Jo ennen kuin se iskee näyttelytilojen tänä syksynä, Accord Hybrid on jo väittää segmentti johtajuutta" Accavitti jatkoi. Kuitenkin, Accord on joitakin monumentaalinen voittoja tehdä istahtaa yläreunassa hybridi pöytään. "Honda myi vain 12770 hybridit läpi tämän vuoden elokuussa verrattuna Fordin 61306 hybridit. Vaikka Ford on tehnyt voittoja segmentti, Toyota on edelleen murskaus kilpailun lähes 250000 hybridit myyty. Prius on Kalifornian osavaltion myydyin auto tänä vuonna "Schaal sanoo.

Haluatko enemmän Automotive News? Seuraa Justin Lloyd-Miller Twitterissä.

4 #Automakers Sector on kaikkien huulilla tällä viikolla kautta $ F $ GM #BMW $ HMC

- Justin Lloyd-Miller 13 syyskuu 2013

Investointi Insights: Will Fordin Katso Hintojen nousu?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha