30. Syntymäpäivä

Jyri Leino Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Carrie Grosvenor

30. syntymäpäivä on valtava virstanpylväs. Olet onnistuneesti suunnistaa läpi teini ja kaksikymppisenä, ovat toivottavasti löytänyt oman uran, ja ovat perustaneet yrityksen identiteetti pois perheesi. Ole helppo todellakin. Turning 30 on hyvä aika elämässä monet ihmiset, joten sinun tulisi varmista merkitset tämän hetkeä elämän upea osapuoli sopii täydellisesti persoonallisuuttasi.

Juhlistaa 30 vuotta

Juhli kaikki mitä olet tähän mennessä, elämäsi heittämällä itse osapuoli, joka on sinua varten. Analysoi persoonallisuus löytää mitä eniten aidosti kunnioittaa tätä erityinen päivä.

Aloita päättämällä missä makaat tässä persoonallisuus taulukossa. Voit kuuluvat johonkin kolmesta luokasta alla tai jokin yhdistelmä kaikki kolme.

Vinkkejä persoonallisuuttasi tyyppi Persoonallisuus Vinkkejä Onnellisin Alone Ei tarvitse piilottaa tai hävetä sitä, että haluat olla yksin. Jotkut ihmiset ovat mukavimmat kanssa oman yrityksen ja nautinnollisia sukeltaa syvälle itse. Huomioi jos tämän luokan sopii sinulle parhaiten. Mukava Sulje perheelle ja ystäville Vaikka jotkut inhota olla yksin he myös joutuvat välttelevät suuria väkijoukkoja. Nämä ihmiset tuntevat parhaiten, kun nauttien yritys läheisten ystävien ja perheen kanssa. Rakkaus suuria ihmisryhmiä Toiset ovat mukavin kanssa suuria ihmisryhmiä, ja valitse sen sijaan jakaa iloa niin monelle ihmiselle kuin mahdollista. Sellaisenaan, he haluavat olla suuria väkijoukkoja kun juhlimme.

Syntymäpäivä sinulle

Kun olet ottanut persoonallisuuttasi huomioon, on helpompi keksiä ideoita oman syntymäpäiväjuhlat. Löytää joka sopii kanssa persoonallisuuttasi, tai kannattaa siirtää ulkopuolella mukavuusalueen jotain hieman erilaista teidän 30. syntymäpäivä.

Loves Suurille ryhmille

 • Vuokrata ravintola tai pieni baari, ja kutsua 50 teidän lähimmät naapurit, työtoverit, ystävät ja perheenjäsenet ikimuistoinen ilta hauskaa.
 • Ylös yllätys osamäärä itse valitsemalla luotettava ystävä tai perheenjäsenen suunnitella yksityiskohtia teidän suuri päivä. Näin sinun tarvitsee vain osoittaa ylös ja nauti.
 • Pidä puolueen huvipuisto kuten Great Adventure. Mikä voisi olla parempaa kuin tunne kuin pieni lapsi uudestaan? Tämä auttaa myös jos sinusta tuntuu, kuin jos olet kadottanut intoa elämään. Mikään auttaa sinua löytämään uudelleen, että innostus parempi kuin katsot maailmaa lapsenomainen silmät.
 • Kysy nykyinen rehtori vanhan lukion jos hän antaisi sinun juhlat jalkapallokentällä tai lukiossa.

Mukava pienryhmissä

 • Heitä Feng Shui puolue, ja Fengshui elämäsi. Tutkimus eri Feng Shui menetelmiä, ja pyydä kutsuvieraille tuoda lahjoja, jotka ovat heijastavia Feng Shui kohteita, kuten Lucky bambu kasvi tai Buddha kaulakoru.
 • Muuttaa koko ulkoasua saamalla kilpailla makeover. Jos olet kasvanut kyllästynyt nykyiseen tyyliin, koluta aikakauslehtien ideoita siitä, miten pukeutua hiukset ja meikki. Jatka metamorfoosi ostaa lisäämällä joitakin uusia keskeisiä kappaletta teidän vaatekaappi. Teidän suuri päivä, voit debyytti upea uusi voit lähisukulaisia ​​ja ystäviä.

Onnellisin Alone

 • Luo innostava hallituksen juhlia uutta vuotta. Leikkaa kuvia lehdistä, sanomalehtiä ja kirjoja, ja liittää ne kollaasi tyyliin kauniisti kehystetty aluksella. Aseta lauta näkyvällä paikalla talon, jotta voit nähdä sen päivittäin. Näin muistuttaa sinua asioita haluat, ja työskentelevät tänä vuonna.
 • Tee matka kunnioitusta herättävä paikka kuin Grand Canyon. Ottaa paljon kuvia ja luoda syntymäpäivä päiväkirja. Voit rakastaa taaksensa valokuvan lehden niin paljon, että päätät tehdä vuosittainen tapahtuma.

Ostaa 30th Syntymäpäivä Kutsut

Tietenkin, sinun täytyy kutsua ihmisiä auttamaan sinua juhlia tätä virstanpylväs, ja invitatons auttaa sinua tekemään juuri niin. Seuraavat sivustot tarjoavat suuren valikoiman 30. syntymäpäivä teema kutsuja. Etsi joukko, joka todella sopii persoonallisuuttasi.

 Tutustu 30. syntymäpäivä kakku ideoita ...
 • Zazzle
 • Kutsu Konsultit
 • Paperi Tyyli
 • Siisti Tidings
 • Kutsu Box
 • Ilmoittaa Se

Sinun 30th Syntymäpäivä Jos todella sopii sinulle

Avain hyvää syntymäpäivää on todella miettiä, kuka olet, ja sitten on syntymäpäivä juhla, joka todella kuvastaa että minäkuvaa. Monet ihmiset ovat olleet huomion keskipisteenä on yllätys syntymäpäivä, vain tuntea täysin yksin väkijoukkoon. On vain yksi 30-vuotissyntymäpäivää, ja sinun kannattaa harkita kuka olet kehittynyt ja kuka olet nyt. Näin, kun näet kuvia tai videoita erityinen päivä, sinun on täynnä lämmintä, iloisia muistoja.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha