3 Yllättäviä Tietoja Naiset, Rakkaus ja seksi

Virve Kaurismäki Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
wow tämä on todella mielenkiintoinen mahtava tosiasiat mielenkiintoinen erittäin kiinnostavaa. Mielenkiintoinen mielenkiintoinen .. varsinkin viimeinen lol Kiitos Kiitos jakamisesta. Kiitos

Tiede kirjailija Patricia Barnes-Svarney on tottunut saamaan paljon kysymyksiä. Kysymyksiä kuten "Miksi naiset halajavat enemmän seksiä kesällä?" Ja "miksi kaveri hyvä tanssiliikkeitä niin houkutteleva?" Ja "ovat ystäväni huonoja minun rakkauselämä?"

Kirjassaan julkaistiin viime kuussa, Miksi naiset Crave enemmän seksiä kesällä? 112 Kysymyksiä että naiset pitää kysyä - ja jotka pitävät kaikki muutkin arvaaminen, Patricia Barnes-Svarney vastaa kaikkia niitä ja enemmän, puuttumalla 112 kysymyksiä naisten ja tieteen takana vastauksia. Hänen ajoitus oli hyvä: "Kunnes vain pari vuosikymmentä sitten, oli hyvin vähän tutkimuksia naisten tieteeseen suurin osa tutkimus tehtiin miesten kanssa tai yhdistelmä miesten ja naisten," Barnes-Svarney kertoo. "Nyt on monia tutkimuksia, jotka sisältävät enemmän tai vain keskittyä, naisten nuoruudesta kypsyyttä."

Voisimme ole kaikkia 112, mutta tässä on meidän top kolme kiehtovimpia oivalluksia kirjasta:

1. Naiset todella kaipaavat enemmän seksiä kesällä.
Okei, joten ehkä arvata, että vuodesta kirjan nimi. Mutta tiesitkö, että osa syy saamme kaikki hermona kesällä on koulun? Olemme conditioned vastata "kello" -Kun koulun ulos, olemme valmiita pelaamaan, ja olemme sitä mieltä, että halu jopa aikuisia. Lisää että tiukempi, iho-Baring vaatteita ja mieliala edistäviä vaikutuksia aurinko, ja sinulla resepti tunne vallaton.

2. Falling rakastunut tulee kalliiksi.
Kustannukset: kaksi kaveria, jos tarkkoja ollaan. Tutkijat havaitsivat, että kun uusi romanssi joutuu ihmisen elämässä, heidän ympyrä läheisten ystävien menettää kaksi ihmistä keskimäärin. Yksi selitys on tarve emotionaalista yhteyttä, joissa polttoaineet ylläpidosta ystävyyssuhteita-ja johon tarvitset vähemmän kun sinulla on uusi rakkauden.

3. Raskaus tekee aivot pienempi.
"Raskaus aivot" ei ole myytti-on syy tuntuu niin sumuinen, kun sinulla pulla uunissa. Mukaan tutkimus American Journal of Neuroradiology, naisen aivot tilavuus pienenee noin neljä prosenttia raskauden aikana, koska aivot rakennemuutoksessa itse. Mutta älä huoli, se palaa normaalikokoinen kuuden kuukauden kuluessa vauva on syntynyt. Ja hienoin asia? Vaikka aivot kutistuu joillakin alueilla, forebrain joka on vastuussa ongelmanratkaisuun ja suurempi perustelut todella saa isompi ja parempi!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (1)
Kesäkuu 5, 2017 | 22:30:04 | myöhemmin 9 kuukautta
Nelli Salonen
  Like 4   Dislike 1

Minusta aivot kutistuvat tutkimuksessa hyvin surprisings, etenkin kun eräät muut tutkimukset ovat osoittaneet mitään vaikutusta. Olisin ihmetellä kontrolliolosuhteissa, ja myös mekanismi, joka on tarkoitus pohjautua. Jos löysä harmaa-väliä niitä pitäisi olla aika vaikea saada takaisin. Jos löysä valkoinen kohde, tämä olisi samanlainen vaikka oletettavasti vähemmän äärimmäisiä, että mitä tapahtuu MS. Ymmärtäminen joko olisi valtavia vaikutuksia ihmisten auttamiseen monenlaisia ​​ongelmia.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha