3 Viime hetken, vähävaikutteisten Lahja Jakaminen Economy

Aukusti Eronen Elokuu 15, 2016 Miscellany 0 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
mielenkiintoinen Kiitos hienoja ideoita. Kiitti Kiitos jakaminen Beth. ty

No, se on täällä. Viime viikolla ennen Talvipäivänseisaus, Joululoma, ja jos olet Apocalypse-rakastava tyyppi, mahdollisesti maailman loppu.

Loma voi olla stressaavaa aikaa, muokkaamisella löytää tai tehdä täydellinen lahja ystäville ja perheenjäsenille. Jos olet lykänneet tämän hauskaa, mutta ikävä tehtävä, saatat tuntuu aika on loppumassa. Ei hätää, siellä koko alan taitava, ympäristöystävällisiä, yhteys-suuntautuneita palveluja vain odottavat löytäjäänsä, ja sinun ei tarvitse mennä ostoskeskukseen löytää ne.

Jos olet kyllästynyt silmän rullaa aina Brother-in-law avaa Upcycled, biohajoava, reilun kaupan sukat, nämä vaihtoehtoja jakaa talous tulee näppärä tapa evankelioida noin vihreämpää maailmaa ilman laskemisesta seurakunnan nukkua.

Kuljetus Vähemmän

Tässä 24-tunnin maailmassa, olemme jatkuvasti liikkeellä. Valitettavasti kaikki jotka liikkuvat ympäri kaasukäyttöiset ajoneuvot edelleen veronsa planeetalla sekä meidän taskukirjoja. Lahjakortti tai jäsenyys autojen yhteiskäyttö palveluja, kuten Zipcar, RelayRides tai Getaround tarjoaa pääsyn resursseja, jotka voisivat lopulta poistaa tarve henkilökohtaiseen auton. Vielä parempi, useimmat näistä palveluista tarjoavat laivastojen hybridi tai vaihtoehtoisia polttoaineita käyttävien ajoneuvojen Planet sopiva matka. Nakata vuokrattu parkkipaikan päässä Parkatmyhouse lähelle työnsä tai suosikki keskustan ravintolassa ja läheisillesi laulaa oman kehuu ympäri vuoden.

Extra tuntia päivässä

Väsynyt paras ystäväsi kerron ne eivät voi hengailla, koska ne ovat liian kiireinen tai ei löydä lapsenvahti? Anna lahjakortti tai jäsenyys ajoin jakamiseen palveluja, kuten TaskRabbit tai SittingAround jotta he voivat palkata paikallisia hoitaa ne tehtävät, kun kiinni yli kahvia!

Unohtumaton kokemus

On syy, miksi kaikki matkaoppaiden aina kohdat tuotteesta "paikalliset" suosikkeihin ": koska sinun täytyy olla paikallinen todella tietää paras ja mielenkiintoisimmista ominaisuuksista kaupunki. Vayable ja Gidsy ovat palveluja, jotka yhdistävät ihmisiä, jotka rakastavat alueen muiden kanssa, jotka haluavat oppia, nähdä tai kokea jotain mahtavaa. Olitpa turisti tai viime elinsiirtoa, siellä on aina unelma kokemus odottaa sinua - niin kauan kuin tiedät mistä etsiä. Tuck lahjakortti joko näiden palvelujen osaksi varastointiin että vaikea miellyttää perheenjäsen tai työtoveri ja sinun on tervehdittiin paras Secret Santa koskaan.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (5)
Helmikuu 14, 2018 | 00:45:35 | myöhemmin 1 vuosi
Ilta Ahokainen
  Like 4   Dislike 1

Kiitos jakamisesta. Amazing ja ainutlaatuisia ideoita.

Helmikuu 14, 2018 | 08:00:27 | myöhemmin 1 vuosi
Anniina Hämeen-Anttila
  Like 4   Dislike 2

Kiitos jakaa joitakin mielenkiintoisia ajatuksia milloin lahja antaa.

Helmikuu 14, 2018 | 13:33:03 | myöhemmin 1 vuosi
Arto Hakulinen
  Like 1   Dislike 2

En ole koskaan kuullut mitään näistä, kuulostaa hyvältä vaikka! Kiitos info!

Helmikuu 14, 2018 | 18:25:47 | myöhemmin 1 vuosi
Senni Kuusela
  Like 5   Dislike 2

Kiitos! Henkilökohtaisesti olisi rakkautta näitä lahjoja. Jotain tekemistä ulkopuolella talon aina voittaa gadget tai jotain muuta.

Helmikuu 14, 2018 | 21:13:26 | myöhemmin 1 vuosi
Arsi Juntunen
  Like 1   Dislike 1

Hyviä ideoita - ajatuksen helpompi kuljetuksen tai vuokraamalla urakka pois on hieno lahja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha