3 Telecom Varastot Seeing Toimi: Verizon Z30 Sopimus, Vodafone Osto Intia Unit, AT & T: n FCC Deal

Irina Ruutu Heinäkuu 29, 2016 Miscellany 13 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Verizon Communications: Verizon on saanut yksinomaisen sopimuksen BlackBerry uuden Z30 älypuhelin, suurempi versio kosketusnäyttö Z10. Laite kauppoihin joskus marraskuussa tarra hinta $ 200. Vaikka se voisi olla siunaus Verizon, CNET toteaa että "näyttää siltä, ​​että Verizon" yksinoikeudella "järjestely on vähemmän noin ottaa lukittu käsitellä BlackBerry ja lisää kiinnostuksen puute kilpaileva harjoittajille."

Vodafone Group: Vodafone on ollut merkittävä osuus Intian harjoittaja, Vodafone Intia, vuodesta 2007, mutta Intian hallitus on sittemmin rento koskevia sääntöjään Ulkomaisten omistajien hallussa, jonka avulla yritykset voivat nyt omistaa 100 prosenttia niiden intialaisten yritysten. Sääntömuutoksen kannusti Vodafone ilmoittaa tiistaina, että se on saadakseen luvan omistaa kokonaisuudessaan Intian yksikön siirto, joka maksaa $ 1.65 miljardia tällä hetkellä, Vodafone suoraan omistaa 64,38 prosenttia Vodafone Intia.

AT & T Inc: AT & T on osa Federal Communication komission pääsy paljon, että pyrkii auttamaan pienempiä langattomat palveluntarjoajat, kuten maaseudun ja alueellisten lentoyhtiöiden saada parempia laitteita ja tekniikkaa sopimus, joka hyväksyttiin virallisesti maanantaina. AT & T myöntyi "yhteentoimivuuden" välillä sen radioaallot ja ne lähellä taajuuksia, liikkua, että valmistajat saavat kannustimia tarpeen tehdä puhelimia käytettävissä sekä AT & T käyttäjien ja alan pienten tarjoajien.

Älä Miss: Verizon osingot Shine: Miksi siis sijoittajat huolissaan?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha