3 tapoja löytää workout motivaatio

Tuire Paasilinna Tammikuu 27, 2017 Miscellany 6 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos artikkeli. hyvin viileä artikkeli kiitos! Kiitos Tarvitsen tätä Kiitos! Kiitos Kiitos jakamisesta.

Kun kaikki tuntuu tekemässä ratsastus sohva, kokeile tätä ei-ei temppuja pikakäynnistys workout mojo

Liz Plosser, Naisten terveys

Naiset ovat 30 prosenttia vähemmän aktiivisia tähän aikaan vuodesta kuin kun päivät ovat pitkiä ja temps ovat leuto, mukaan American College of Sports Medicine. Mutta uusi tutkimus psykologian motivaatio viittaa siihen, että kun ajaa hiki on kaikkien aikojen alhainen, korjaus voi olla yhtä helppoa kuin muuttamalla oman lähestymistavan. "Puhumme helppoa mutta uskomattoman tehokkaita tapoja saavuttaa tavoitteet", sanoo Ian Ayres, Ph.D., taloustieteilijä ja professori Yalen Law School, joka tutkii onnistunut motivaatio tekniikoita hänen viime kirja keppi ja porkkana: Avaa Power of kannustimia tehdä asioita.

8 motivointi syytä aloittaa säännöllisen liikunnan.

Tee sitoumus Sopimus

Täydellisessä maailmassa, voit treenata säännöllisesti, koska te oikeastaan ​​kuin kaikki sydän-pumppaus, endorfiinin lisäämällä, vyötärö-laihtumiseen etuja, jotka tulevat sen kanssa. Tutkijat kutsuvat että sisäinen motivaatio, ja se on kriittinen tekijä majoittuminen pitkän aikavälin rutiini. Mutta kun sisäinen asema tyhjäksi, ulkoiset kannustimet voivat antaa sinulle vauhtia tarvitset, sanoo Ayres. Se ajatus maadoitettu talouskäyttäytyminen, väline, jota monet yritykset motivoida työntekijöitään ja parantamaan tulostaan ​​linjat.

Kannustimet toimivat kuin hurmata joillekin, mutta käyttäytymiseen taloustieteilijät kuten Ayres sanoa, että kääntöpuoli-rangaistuksia puuttuu hiki istunto-ovat vieläkin tehokkaampia ... varsinkin kun ne koskevat teidän vaivalla ansaittua käteistä.

"Ihmiset toimii kaksi kertaa niin vaikeaa, kun rahaa on vaakalaudalla verrattuna luottaen vain heidän tahdonvoiman", hän sanoo. Kokeile: Rekisteröidy tavoitteesi ja luottokortin info at stickk.com. Jos et tee ennalta määrätty määrä liikuntaa, hyväntekeväisyys valintasi saa palkkapäivä, kohteliaisuus sinulle. "Tämä on vieläkin tehokkaampaa, jos annat rahaa jotain et pidä," lisää Ayres. Diehard liberaali? Määrittää tilisi lahjoittaa konservatiivinen ryhmä, ja katsella hiki lentää.

Hate tekee rutistus? Tämä harjoitus käyttää rekvisiittaa ja uusia liikkeitä litistää vatsa ja pitää kiinnostuksesi.

Tai tehdä ystävällinen vedon keskuudessa työtovereille tai ystävien: Jokainen ponit ylös $ 10 ja kuka kirjaa eniten harjoitus istuntoja kolmen kuukauden aikana voittaa potin. Tämä on ihanteellinen sitoutuminen laitetta, koska sinulla on taloudellinen palkinto ja rangaistus paikallaan samanaikaisesti. "Varmista vain ryhmä on riittävän suuri", varoittaa Ayres. "Jos sinulla on vähemmän kuin kolme ihmistä, annat toisilleen tilaa hiljentää vauhtia."

Käyttäytymisen taloustieteen, taktiikkaan kutsutaan sitoutumista sopimuksiin; ne toimivat poistamalla ja vähentämällä valintoja. Ja sinun ei tarvitse dole ulos dollaria tuntea painetta, lisää Ayres. Sanotaan olet rekisteröitynyt walkathon. Olet kirjoitettua allekirjoitusta että tavoite. Nosta mielessä tullin jakamalla suunnitelman ystävien tai kävellä syy, joka vaatii sinua kerätä varoja. Olet paljon vähemmän todennäköisesti takuita jos olet jo osuma ystävien ja työkavereiden lahjoituksia.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha