3 tapoja Fed Suippo Vaikuttaa Rahoitusmarkkinat

Aatto Honkonen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Taloudellinen ilmapiiri on paksu kartio puhua. Mieluummin ennemmin kuin myöhemmin, Yhdysvaltain Federal Reserve odotetaan alkavan vähentää ostot tehdään sen kolmas suuri kierroksen määrällinen keventäminen ja tämä prosessi on kuitenkin vähitellen, odotetaan vaikuttavan markkinoille ympäri maailmaa. Fed voisi kapeneva ilmoitus jo tässä kuussa, ja jo näköpiirissä on vaikuttanut markkinoihin. Tässä miten:

1. Korkojen nousu

Ehkä kaikkein ilmeisin tapa, että kartio puhe on spooked Mr. Market on se, että korko benchmark 10-vuoden Treasury note on kasvanut noin 1,3 prosenttiyksikköä toukokuusta lähtien noin 1,6 prosenttia lähes 2,9 prosenttia.

Yhdellä silmäyksellä, muutos voi tuntua triviaali, mutta ennen kesäkuuta, 10 vuoden tuotto ei ollut rikki yli 2,5 prosenttia kesästä 2011 federal funds on loukkuun nolla sidottu vuodesta 2008 ja yhdistettynä aggressiivinen QE, Fed on yleisesti ottaen onnistunut ajo korkojen alhaisempi. Hinnat ovat keksiä merkittävästi lyhyessä ajassa - nousuvauhti että asiantuntijat eivät välttämättä odota jatkaa.

2. Lisääntynyt Volatiliteetti

Nopea kasvu edun on lisääntynyt volatiliteetti. Siirtyminen odotukset markkinat itse ja Fed on lisännyt enemmän jännitystä jo arveluttavaa markkinoilla. Äkillinen ja dramaattinen lisääntyminen benchmark 10-vuoden korko näkyy myös hinnat pidemmän aikavälin lainoja, kuten kiinnitykset.

Tämän seurauksena, kiinnitys sovellukset ovat yleensä olleet laskussa. Mortgage Bankers Association ilmoitti, että laina hakemukset viikon päättyi 6 syyskuu laski 13,5 prosenttia kausitasoitettu perusteella. Tämä merkitsee 15. lasku 18 viikkoa.

Teollisuuden Konsernin jälleenrahoittaa indeksi romahti 20 prosenttia, kun taas kausitasoitettu ostaa indeksi laski 3 prosenttia. Kaiken jälleenrahoittaa osuus kiinnitys toiminnan osuus oli 57 prosenttia kaikista hakemuksista, alas 4 prosenttia viikkoa aiemmin ja alimmillaan sitten huhtikuun 2010. Itse asiassa, jälleenrahoittaa indeksi syöksyi 71 prosenttia huipusta viikolla toukokuun 3 osuma alimmillaan sitten kesäkuun 2009. Suippo ei ole merkki doom markkinoilla, mutta sijoittajien tulisi ottaa vaari. Taloudellinen vedet että ne navigoida voisivat hyvinkin saada choppier.

3. poistuma Emerging Markets / Valuuttakurssivaihtelut

Valuutat monien kehitysmaiden, kuten Intian ja Brasilian, ovat laskeneet arvo dramaattisesti. Määrällinen keventäminen tehokkaasti alentanut Yhdysvaltain dollari, ja monet sijoittajat käyttivät tilaisuutta hyväkseen parven kehittyville markkinoille ja etsiä korkeamman tuoton kuin oli saatavilla kotona. Nyt virtausnopeus käteistä tulostus odotetaan vähenevän, monet sijoittajat ovat vetäneet rahaa kehittyville markkinoille, mikä valuutan arvoa. Kehitetty ja kehittyvien maiden pusku päät tätä asiaa hiljattain G20-huippukokouksessa.

Intia ja Kiina ovat vaatineet Yhdysvaltoja olla tietoinen siitä, että suippo voisi olla muualla maailmassa. Vanavedessä laskussa rahan arvon kehittyvissä talouksissa, etenkin viime eristeet Intian rupia, pelot ovat nousseet yli onko voisi olla toista Aasian talouskriisi 1990-luvun lopulla. Puhuessaan ennen G20-huippukokouksen aiemmin syyskuussa, Kiinan varapuheenjohtaja valtiovarainministeri, Zhu Guangyao, sanoi lehdistötilaisuudessa raportoitu Reuters, "Yhdysvallat - päävaluutta-myöntävän maan - on harkittava heijastusvaikutuksia sen rahapolitiikka, erityisesti mahdollisuus ja rytmi sen poistumisen erittäin löysä rahapolitiikka.

Keskuspankin varapääjohtaja Yi Gang, samaan tiedotustilaisuus, lisäsi, "On rahapolitiikka, keskipiste tulee olemaan miten minimoida ulkoisia vaikutuksia, kun suuret teollisuusmaat poistua tai vähitellen poistua määrällinen keventäminen, erityisesti aiheuttaa haihtuvien pääomavirrat kehittyville markkinoille ja asettaa paineita kehittyvien markkinoiden valuutoissa. "

Älä missaa: Ovatko Automyynti Vain kuljettaja vähittäismyynnin kasvun?

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Healing suolakiteitä
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha