3 tapoja Facebook on tehdä omat elämän kurjaksi

Maaret Jääskeläinen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 8
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Huomattava Olen niin tuntuu kipua Facebook-käyttäjät

Viisisataa miljoonaa ihmistä kirjautua Facebook vähintään kerran päivässä. Koska kiistaton kuningas sosiaalisen verkostoitumisen, Facebook on, jos me jakaa kuvia, keskustella uutisia, ja kiinni ystävien emme ole nähneet lukion jälkeen, mutta se voisi myös varastaa meidän onni?

Tuoreessa tutkimuksessa alkaen Michiganin yliopistossa tutkittiin vaikutuksia säännöllisesti Facebookissa käytöstä ihmisten hyvinvointiin. Tulokset osoittivat, että mitä enemmän ihmiset käyttää Facebook, alempi he arvioivat niiden nykyinen ilmapiiri ja yleinen tyytyväisyys elämään.

Tutkijat "todettiin, että ... useammin ihmiset käyttää Facebook, pahempi he tunsivat heti jälkeenpäin. Lisäksi enemmän he käyttivät Facebook aikana kahden viikon vähemmän tyytyväisiä ja onnellisia he olivat elämäänsä kokonaisuutena. "

No, se ansaitsee iso "pidä." Tässä on mitä tiedemiehet sanovat voisi tapahtua enemmän käytämme aikaa virtuaalimaailmassa.

1. Facebook tekee meistä mustasukkainen: Tutkimuksessa todettiin, että useimmat ihmiset vain post "glowingly positiivinen tavaraa" Facebookissa. Liian paljon aikaa viettänyt lukemassa kaikkien muiden kohokohta kela voi saada meidät tuntemaan kehno noin omaa elämäämme.

2. Facebook saa meidät tuntemaan jätetty pois: Toki, meillä on paljon digitaalisia liitäntöjä, mutta ne eivät voi tehdä meidät ulos lounaalle tai kuunnella meille itkeä noin keskiarvon pomo. Kun vietämme aikaa käsittelyssä viestit muut ihmiset tekevät hauskaa, tunnemme huono, koska he tekevät sitä ilman meitä.

3. Facebook tekee meistä stalkers: huolestuttava määrä ihmiset viettävät suurimman osan Facebook aikaa etsimällä "Exes, frenemies, ihmiset eivät välttämättä pidä, ja ihmiset eivät voi olla tosielämässä," selittää kirjoittajat. Ei ole yllättävää, tämä kannustaa meitä viipyä menneistä epäonnistumisista, ja saa meidät tuntemaan tyydyttämättä.

Tutkijat saapui nämä tulokset Tekstiviestit ryhmä 82 henkilöä ajoittain yli 2 viikkoa ajan. Jokainen teksti pyysi osallistuja kuvaamaan miltä heistä tuntui, että tarkalleen, ja miten tyytyväisiä he kokivat elämäänsä. Mitä enemmän ihmiset käyttää Facebook kerrallaan vaiheessa, pahempi he tunsivat seuraavalla kerralla ne olivat teksti-viesteistä; enemmän he käyttivät Facebook yli kaksi viikkoa, lisää niiden tyytyväisyys elämään tasot laskivat ajan myötä. Myönnettäköön, että tämä on pieni otoskoko, mutta jos olet kaikkea muuta kuin minä, nämä tulokset vain vahvistavat jotain olemme kaikki huomanneet.

"Ihmisten tulisi olla tietoisia siitä, että Facebook voi olla tällaisia ​​vaikutuksia sinuun," Oscar Ybarra, yksi ylimääräinen laatijat Michiganin yliopiston tutkimuksen, kertoi ABC News. "Tietoisuus on tärkeä, ja se on myös tärkeää muistaa, että Facebook on julkinen paikka, jossa saat hyvin puolueellinen version ihmisten elämään."

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (8)
Toukokuu 12, 2017 | 04:07:54 | myöhemmin 9 kuukautta
Rauni Kuusisto
  Like 5   Dislike 1

Täytyy myöntää, että ei ole minun Facebook kokemus. Olen tullut tuntemaan, niin monet ihmiset En ole koskaan voinut tavannut. He varmasti kasvoi tietoni monista asioista, auttoi minua kysymyksillä olen ollut ja totuudenmukaisesti, rikastuttanut elämääni. Onko Facebook silti minut hulluksi muutamia tapoja - tietenkin. Draama dweebs ja negatiivinen persoonallisuuksia, minä vain vierittää päälle.

Toukokuu 12, 2017 | 11:39:48 | myöhemmin 9 kuukautta
Janika Sihvola
  Like 4   Dislike 1

Olen samaa mieltä Carla ... Ihmiset fb yleensä niin ärsyttävä, pakonomaisesti laskenta "tykkää" on typerä virkaa heidän väärennettyjä kunniakas elämänsä ja ajattelua, joka tekee niistä paremmin kuin toiset! Lähetä kuva, joka leviää tietoisuutta eläinten oikeuksista ja kukaan antaa hemmetin, lähettää kuva itsestäsi 3 tonnia meikki kanssa otsikko "minun tapa olohuone" ja jokainen palvoo ya

Toukokuu 12, 2017 | 19:32:31 | myöhemmin 9 kuukautta
Ilmo Honkanen
  Like 1   Dislike 1

Helppo ... Minulla ei ole facebookissa ...  ^ .. ^

Toukokuu 13, 2017 | 03:40:10 | myöhemmin 9 kuukautta
Valto Mäki
  Like 0   Dislike 2

Olen edelleen olen onnellinen kun Facebookin vaikka smile

Toukokuu 13, 2017 | 10:47:20 | myöhemmin 9 kuukautta
Tapio Elomaa
  Like 2   Dislike 2

Jokaista näistä lausunnoista edellä - ne voitaisiin truned positiivinen - esimerkiksi mustasukkainen voi olla inspiraatio jos henkilö on aito. Löysin että kun olin Facebookissa - Pystyin käyttämään Facebook hyvästä syystä - eikä kielteisiä eikä pahaa syistä. Ainoa kysymys - on ovat olemassa ihmisiä, jotka tekevät pahaa tarkkailu - ja joka on merkittävämpi kuin hyvä, että Facebook voisi tuoda - ehkä jos - siellä oli jotenkin estää niitä, jotka yrittävät tehdä pahaa.

Toukokuu 13, 2017 | 11:44:45 | myöhemmin 9 kuukautta
Olli Korhonen
  Like 0   Dislike 1

Vaikka en surullinen tai mustasukkainen kun olin FB, en tuntuu erittäin ärtynyt. Sain vihdoin kyllästynyt jatkuvasti sähköpostit varoittaa minua virkoihin joka osoittautui mitään muuta kuin mitä joku oli päivälliseksi tai mitä heidän grand lapsi sanoi tai teki. Jos sinulla on jotain tärkeää sanottavaa, kaikin keinoin; muuten saatat löytää parempia tapoja vahvistaa itse. Ehkä se on vain minulle, mutta en usko kaikkia arkipäiväinen bittien elämäni kannattaa jakaa maailman kanssa.

Toukokuu 13, 2017 | 14:37:00 | myöhemmin 9 kuukautta
Ylermi Honkonen
  Like 1   Dislike 1

no jaa .... kai FB haamu on täällä tänään ja loput ei aio lähetetty. SO -> riittävää todeta, että minun ehdotus olisi joko katsoa, ​​mitä laittaa FB tai vain eivät liity aluksi !! Olen oppinut arvokas oppitunti, joka vain menee todistamaan vanha sanonta on totta, että et ole koskaan liian vanha oppimaan koska olen nyt vanhempi, enkä tarkoita lukiossa joko !! LOL

Toukokuu 13, 2017 | 16:33:17 | myöhemmin 9 kuukautta
Rauno Isomäki
  Like 3   Dislike 0

.... Teki sen taas !! Kolmas kerta voi olla charmia! ........ Listattu "vain ystäville"

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha