3 Syyt Miksi $ 1 miljoonan ei juuri ole paljon rahaa

Heli Mäki Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Surullisen $ 1 miljoona euroa. Se on ollut alkuun palkinnon osuma pelin osoittaa, kuten Deal or No Deal ja Kuka haluaa miljonääriksi? - Se on myös taloudellinen tavoite monet ihmiset pyrkivät vastaamaan. "Haluan olla miljonääri jonain päivänä", ihmiset sanovat puhuttaessa uransa ja taloudelliset tavoitteet.

Mutta kuinka paljon rahaa on $ 1 Ohjetiedosto Onko se tarpeeksi ainaisen ilman koskaan mitään taloudellisia ongelmia? Luultavasti ei. Vaikka 1 $ million sait oli jotenkin maagisesti verovapaa, se on silti luultavasti ole niin paljon rahaa kuin luulet se on, ja suuren summan rahaa varmasti ole sitä mitä se on.

1. Menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus

Vaikka se kuulostaa paljon rahaa, $ 1 miljoona nykyrahassa on vain arvoltaan noin $ 42,000 1914 dollaria, mikä on vähemmän kuin nykypäivän kotitalouksien mediaanitulosta. Vaikka palaamme 50 vuotta, $ 1 miljoonan nykyrahassa olisi vain arvoinen osa tästä määrästä - eli noin $ 133,000 - arvoinen 1964 dollaria.

Myös, ajattele sitä näin: Kuinka vanha olet? Jos olet saanut $ 1 million today, 25-vuotiaana tai 30, esimerkiksi, sinulla olisi todennäköisesti vielä ainakin 50 vuotta maan päällä. Seuraavien 50 vuotta, sinun $ 1 miljoona vain menossa arvonalentuminen. Mukaan Osta Upside inflaatio Laskin, sen arvo on noin $ 225,000, jos inflaatio on vakio 3%. Ainoa tapa suojata rahaa on investoida se, joka vaatii kurinalaisuutta.

2. On enemmän, ostavat enemmän

Ne, joilla on enemmän rahaa ovat taipuvaisia ​​käyttämään enemmän rahaa. Yksinkertainen vilkaisu Bureau of Labor Statistics "kulutusmenoista tutkimukset osoittavat, että tulojen kasvaessa, joten ei menoja. Alimman tulotason oli $ 22,830 vuonna keskimääräinen vuotuinen menot tuoreen tutkimuksen, keskitulotason ryhmillä oli keskimäärin menot $ 36,093, ja korkein käytti keskimäärin $ 85,264.

Kun sinulla on pankkitili, joka on täynnä kaikki rahat, se on helppo vakuuttaa itsellesi, että olet "täytyy" ostaa viiden makuuhuoneen talo veden sijasta vaatimaton kahden makuuhuoneen koti. Se on myös helppo päästä mielentila, että olet "on oltava" Bentley sijasta Honda Accord. Miljoonaa dollaria menee nopeasti, ellet pitää kiinni sama elämäntapa kuin teillä oli hankkinut rahasumman.

3. Sinun olisi todennäköisesti pysymään työssä

1 miljoona $ verovapaata windfall ei todennäköisesti voit ylös ja lopettaa työsi, ellet oli jonkinlainen loistava investoimalla strategia yhdistettynä äärimmäisen itsekuria. Jos sinun pitäisi yksinkertaisesti säästää ja elää pois rahaa, se vain määrä vuosipalkka $ 50,000 yli 20 vuotta, $ 25,000 yli 40 vuotta, tai $ 20,000 yli 50 vuotta. Myös, älkäämme unohtako, että nämä suhteelliset määrät laskee arvo ajan mittaan.

Keskimääräinen työntekijä kandidaatin tutkinto ansaitsee $ 2.4 miljoonaa hänen elinaikanaan, mikä on enemmän kuin kaksinkertainen 1 $ million windfall. Jopa ne, joilla ei ole korkeakoulututkinnon ylittävät 1 $ miljoonan rajan koko eliniän ajan.

Joten, vaikka 1 miljoona $ rahapalkinto voisi varmasti olla elämää muuttava useimmille ihmisille, se ei välttämättä pysyvä vastaus kaikki rahat ongelmia. Ellei sinulla ole jatkuva tulonlähde virtaa - kautta työllisyyden, investointien tuotto, tai muualla - sinun $ 1 million windfall olisi puhaltaa pois melko nopeasti.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha