3 Syyt Bitcoin on "suoraan virheellinen"

Janne Linkola Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Puhaltaa vain pitää tulossa Bitcoin.

Valuutta on koetellut useita hakata, skandaalit, ja vastenmielisiä uutisoinnissa. Voit lisätä sen ongelmia, laajalti sääntelemätön valuutta on alle New Yorkin Department of Financial Services "skanneri tulevaa sääntelyä. Luettelo epäilijöitä noin digitaalinen valuutta on myös kasvussa. Greg Baxter, Citigroupin johtaja digitaalisen strategioita, on viimeisin lisäys luetteloon.

Paneeliin noin Bitcoin viime viikolla, Baxter sanoi, että valuutan taloustiede oli "suoraan virheellinen", ja että se ei ollut valmis massa hyväksymistä. "Ihmiset maksetaan prosenttiosuutena valuutan arvo kaivosalan - mitä tapahtuu, kun osut raja ja niille ihmisille enää halua louhia koska ei ole mitään taloudellista kannustinta? Mikään tukee taloudellisuuteen ", hän sanoi. Yksinkertaisesti sanoen, hän viittasi menetelmä Bitcoin kaivos. Valuutta louhitaan verkoston tietokoneet ja palvelimet, jotka käyttävät algoritmit ratkaisemaan monimutkaisia ​​arvoituksia. Tällä hetkellä kaivostyöläisten maksetaan Bitcoins heidän työstään. Kuitenkin enimmäismäärä Bitcoins jotka voidaan louhitaan on 21.000.000. Kun tämä raja on saavutettu, Bitcoin kaivostyöläiset ei ole taloudellista kannustinta louhia enemmän Bitcoins.

"Mielestäni maturiteetti ei ole aivan siellä vielä", sanoi Baxter.

Viime vuonna Baxter kollega, Willems Buiter, pääekonomisti Citigroup, verrattuna Bitcoin Gold. Vuonna Buiter analyysi, fiat valuutta, kuten dollareissa, ovat sosiaalisesti parempi kultaa ja Bitcoin kuin valuuttojen ja omaisuutta. "Ei ole taloudellista tai taloudellista järkeä keskuspankki pitää yksittäisen hyödykkeen, vaikka tämän hyödykkeen oli itseisarvo", hän kirjoitti.

Folks at Citigroup eivät ole ainoita epäilevästi valuutta. Joukko sijoittajia, erityisesti Warren Buffett, ovat arvostelleet Bitcoin kuin sijoitusväline viime aikoina.

Tässä on kolme asiaa, jotka ovat vikaa Bitcoin n taloudesta.

1. transaktiovolyymi

Valuuttaerojen olisi oikeutettu, se on luotetaan hyväksyttävä muoto liiketoimen suuri joukko ihmisiä. Tämä luottamus näkyy valuutan nopeus tai monta kertaa valuutta vaihtaa omistajaa liiketoimia. Vuonna Bitcoin tapauksessa tämä määrä on jatkuvasti pysynyt ennallaan viime vuoden aikana. Jo jälleenmyyjien lukumäärä ja suuryritysten hyväksymisestä Bitcoins on kasvanut, transaktiovolyymi on pysynyt vakiona.

"Jos otat arvo Bitcoin liiketoimia viime vuonna, teimme että kolmen tunnin kaupankäynnin Citi Forex foorumi", sanoi Baxter. Alhainen transaktiovolyymi näyttää vielä yllättävämpää kun ajattelee, että Bitcoin käyttää kaksinkertainen kirjanpito, kirjanpidollisen, jossa yhden liiketoimen pankki- ja luotto kirjataan kahtena liiketoimia.

2. Luottamus

Bitcoins ovat houkutteleva spekulatiivisia väline, koska siellä on rajallinen määrä niitä liikkeessä. Mukaan Jeffrey Robinson, kirjoittaja Bitcon: Naked Truth About Bitcoin, noin 950 ihmistä omistavat yli 50% Bitcoins. Tämä tekee valuutan alttiita hamstraaminen.

Robinson on jo viittasi valuuttaa "Pump ja Dump" järjestelmä, jossa sijoittajat voivat hallita hintoja vuorotellen hamstraaminen valuuttaa ja siten polkumyynti se markkinoille. Tietenkin, Bitcoin asialla ei auta sijoittajia kuten Winklevoss kaksoset, joilla on maine opportunistisia ja ahne niiden rahoitukseen liittyvät.

3. Luonnostaan ​​arvo

Kaikki valuutat ja hyödykkeitä saavat arvon niiden todellinen arvo. Arvoinen on tae sijoittajille ja keinottelijat, että he voivat saada takaisin ainakin osa investoinnistaan, jos valuutan hinta tai arvo kaatuu. Esimerkiksi hyödykkeitä, kuten kultaa, on itseisarvo, koska siellä on mitattavissa ponnistus vaaditaan talteen ja jalostamalla metalli.

Bitcoin kärsii molemmissa tapauksissa. Sillä ei ole itseisarvo, koska se on digitaalinen valuutta. On kaivos kustannukset Bitcoin, kuten kustannukset palvelimia ja sähkön ja ne on kasvanut tasaisesti viime vuosina. Kuitenkin, Bitcoin ei ole käytännön sovelluksia hyödyke kuparia tai kultaa. Esimerkiksi se ei ole teollisia sovelluksia eikä sitä voida muotoilla korut, kun se on louhittu. Tällaisessa tapauksessa voisi vertaan valuutan rahaa. Tämä johtuu siitä, että raha ei ole itseisarvo, mutta se on tukena keskusviranomaisten kuten keskuspankit.

Mutta Bitcoin on hajautettu. Näin ollen se ei tueta yhden viranomaisen takaamaan tuoton, jos oletuksena tai hakata. Kyseessä Mt. GOX ja BitStamp hakata, joissa sijoittajat jäivät pulaan, on kuvaava esimerkki ongelmista hajautettu.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha