3 Scary syytä välttää Hershey suklaata Halloween

Arsi Aakula Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
hmmmm kiittää u tästä arvokasta tietoa gracias

Monille lapsille, Hershey suklaata ovat perinteinen osa temppu-tai-hoitoon kokemus.

Tuhansien Länsi-Afrikassa, jossa Hershey kaakaosta kasvatetaan ja käsitellään, brändi liittyy paljon tummempi perinteitä, kuten lapsityövoiman käyttö, ihmiskauppa ja pakkotyö.

Monet maailman suurimmista suklaa yritykset hankkivat kaakaopavuista, jotka on sertifioitu riippumattomien järjestöjen tavata eri työ-, sosiaali-, ja ympäristönormeja. Mutta Hershey on johdonmukaisesti kieltäytynyt liittyä niihin.

Global Exchange, inconjunction Green Amerikan, Oasis USA, ja Kansainvälisen työjärjestön Rights Forum, äskettäin julkaissut aika nostaa rimaa, itsenäinen sosiaalinen yhteiskuntavastuun raportti Hershey Corporation.

Mietinnössä huomautetaan suklaa jättiläinen avoimuuden puute ja haluttomuus ottaa vastuuta sen toimitusketjun jäljittämällä käytäntöjä koko matkan takaisin raaka-aineet.
3 mietinnön kaikkein järkyttävintä syistä sinun pitäisi kieltäytyä ostaa Hershey tuotteita tänä jouluna:

Sourcing

Suuri osa Hershey kaakaosta on peräisin Länsi-Afrikasta, alue vaivannut hankittu työvoima, ihmiskauppa, ja loukkaava lapsityövoiman. Hershey ei ole järjestelmää, jolla varmistetaan, että sen kaakao ostetaan tällä alueella ei tahraa työntekijöiden oikeuksien loukkauksiin.

Painopisteet

Vaikka Hershey toimitusjohtaja sai $ 8 miljoonan euron korvaukset paketti vuonna 2009, monet viljelijät, jotka viljelevät kaakaota Norsunluurannikolla ja Ghanan päätyvän Hershey tuotteet tuskin pystyy kulujensa kattamiseksi, ja sen seurauksena, käytä palkatonta lapsityövoimaa ja jopa pakkotyöhön tiloillaan.

Greenwashing

Hershey pistettä eri lahjoituksista lapsille Yhdysvalloissa ja ohjelmia Länsi-Afrikassa esimerkkeinä sen sosiaalista vastuuta, mutta ei ole politiikkaa sen varmistamiseksi, että kaakao käytetään sen tuotteiden ei tuoteta pakko, ihmiskaupan tai lapsityövoimaa.

Aika nostaa rimaa

Hershey jäljessä kilpailijoitaan, kun se tulee ostaa kaakao, joka on sertifioitu vastaamaan tiettyihin työ-, sosiaali-, ja ympäristönormeja. Useimmat suuret suklaa yritykset tarjoavat reilun kaupan vaihtoehtoja nyt, ja monet pienemmät yritykset ovat 100% Reilun kaupan vuosia.

Vain yksi Hershey suklaalevy päässä Dagoba linjan se osti vuonna 2006, on reilun kaupan sertifioitu.

Äänestävät teidän dollaria ja anna Hershey tietää, että et ole kiinnostunut enää sen suklaa kohtelee kunnes se luopuu haitallisia cocao hankinta temppuja!

Lupaus valita vain reilun kaupan suklaa ja kaakao
End Suklaa Orjuus Norsunluurannikon Cocoa Fields

Kuten tämän tarinan? Yhdistä Beth Twitterissä tai StumbleUpon!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (7)
Huhtikuu 3, 2017 | 00:57:20 | myöhemmin 7 kuukautta
Antton Halonen
  Like 4   Dislike 1

Hershey's.Sad yhdistää suklaan orjuuden. Nestle on haastaa Euroopassa patentoida Nigella kukkia.

Huhtikuu 3, 2017 | 07:02:21 | myöhemmin 7 kuukautta
Miko Sihvonen
  Like 4   Dislike 2

Muut suklaa yritykset ovat yhtä paha, vaikka. Kaikki suklaa on oltava orjuuden ilmaiseksi. Auttaa tekemään tämän tapahtua, kannustaa Nestlé pitämään lupauksensa lopettaa orjuuden tuotantoaan allekirjoittamalla minun rukoukseni:

Huhtikuu 3, 2017 | 14:56:21 | myöhemmin 7 kuukautta
Soilikki Lakomaa
  Like 3   Dislike 0

Avulias, mutta täytyy tarkistaa enemmän lähteitä, KIITOS !!!

Huhtikuu 3, 2017 | 15:26:28 | myöhemmin 7 kuukautta
Hannes Laine
  Like 5   Dislike 0

Kaverit, on vaihtoehto: osta Venäläinen suklaata. Lehmät Venäjällä lypsetään käsin ja hyvin varovasti, jotta ne eivät kärsi antaa maitoa. Kaakao on erittäin hyvä laatu ja ole niin kallista verrattuna siihen, Sveitsin ja Belgian vaihtoehtoja. Lapsityövoimaa ei käytetä missään joukossa toimittajien Venäjän confectionaries sikäli kuin tiedän. Vain venäjäksi kaupoissa kaikkialla Yhdysvalloissa löydät todellinen tumma suklaa baareja, joissa 72-99% kaakaota ja pieni suklaa karkkeja pähkinät ja luumut ja miljoona muuta täytettä. Lienee tarpeetonta mainita, että Venäjä on kieltänyt GMO, mutta saatat haluta tietää, että Venäjä ei ole koskaan ollut GMO elintarvikkeissa ja tuottaa. Ei ole olemassa sellaista vaihtoehtoa luonnonmukaisina Venäjällä, mutta yllättävän, tuottaa Venäjän tiloilla orgaaninen useimmissa tapauksissa. Olen ylpeä siitä, että Venäjän ja Venäjän luonnollinen tuotteita, nautin joka hetkestä Venäjän ruokakaupat!  Olen aina ostaa minun suklaa lähellä Venäjän myymälä tässä todetaan ja olen aina erittäin tyytyväinen. Onnellinen suklaa Halloween te!

Huhtikuu 4, 2017 | 19:15:30 | myöhemmin 7 kuukautta
Pinja Häkkinen
  Like 4   Dislike 2

Harmi emme me voi kaikki varaa orgaaniset, reilun kaupan tuotteiden, mutta iloinen selvittää Marsin ja Hershey jotta välttää niitä.  Cadbury pitäisi siivota tästä - ainakin, mukaillen toiset, kunnes saamme selville niistä.

Huhtikuu 4, 2017 | 20:15:18 | myöhemmin 7 kuukautta
Marleena Heiskanen
  Like 1   Dislike 2

Kuten edellä muita huomaavainen kommentaattorit, mitä muut suklaa yritykset jopa? Jos ei yksi saada suklaata tuotteita, jotka eivät loukkaa meidän tunteita?

Huhtikuu 4, 2017 | 21:05:40 | myöhemmin 7 kuukautta
Annukka Ruotsalainen
  Like 2   Dislike 1

ota, jos voit, tukea reilun kaupan! enää lapsityövoimaa!

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha