3 parhaat tarjoukset keskisuurille Autot marraskuussa

Tomi Kuusela Elokuu 9, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Vaikka useimmat auto segmentit ovat räjähdysmäisesti vuonna 2015, midsize sedans ovat jääneet hieman pois niiden 2014 tahtiin. Se on tulossa crossover Maastoauto maailma enemmän ja enemmän joka vuosi Amerikassa, ja tarina nauhan edelleen todistaa.

Sen sijaan surun kuoleman perheautoihin rakentaa suhteellisen lähellä maanpintaa, kuluttajien pitäisi tilaisuutta hyödyntää tarjouksia autovalmistajista tarjoavat niiden keskisuurille stalwarts. Tutkimuksen mukaan yrityksen iSeeCars, on monia houkuttelevia vuokrasopimus käsitellään saatavilla kautta linjan marraskuussa.

Niille markkinoilla klassinen keskikokoinen sedan, joitakin parhaista autoista segmentissä ovat normaalihintaisia ​​vuokrasopimukset jaossa lopussa 2015 Tässä ovat kolme parasta käsitellään siellä. Koska media rajoitusten kuvia ajoneuvot voivat poiketa hieman Trim tarjolla paljon.

1. 2016 Mazda6

Auton lavished kehua omistajat ja auto kriitikot, Mazda6 saa suhteellisen vähän rakkautta Yhdysvaltain markkinoilla. Ehkä talous 40 mailia per gallona ja reagointikykyä, joka on harvinaista japanilainen sedaneita vain ei miellytä kuljettajia enää. Kuluttajat, jotka todella ovat valmiita toimimaan 2016 Mazda6 urheiluun automaattivaihteisto on vasta tammikuussa 4 saada yksi $ 239 kuukaudessa $ 0 käsiraha, $ 0 Kiinteistöjen turvallisuus talletus, ja $ 0 Ensimmäinen kuukauden maksu.

2. 2016 Honda Accord

Honda Accord on monivuotinen hitti, mutta myynti on todella alas 11% USA kautta lokakuu 2015 edellisvuoteen verrattuna. Näyttää siltä, ​​automaker ei anna että suuntaus seistä uuden tarjouksen Accord Sedan CVT LX on $ 199 kuukaudessa $ 1,999 erääntyneet allekirjoittamisesta. Valita $ 250 euroa kuukaudessa ja kokonaiskustannukset nousee hieman, mutta voit ohittaa ensimmäisen kuukauden maksu ja maksaa $ 0 alas. Sinulla on vasta tammikuussa 4 hyödyntää näitä tarjouksia.

3. 2015 Hyundai Sonata

Kustannuksiltaan vs. bang for buck, vuokrata tarjoukset 2015 Sonata voi olla paras nippu täällä, mutta ne myös vanhenevat nopein. Poimi malli SE leikata ennen 30. marraskuuta ja maksat $ 179 kuukaudessa $ 1,499 erääntyneet allekirjoittamisesta ja $ 0 Kiinteistöjen turvallisuus talletus. Kauppa vuokrattu Hyundai ja voit lyödä toisen $ 500 pois hinnasta kautta brändin kanta. Netto aktivoidut kustannukset auton tämän sopimus on naurettavan alhainen $ 17,733.

Lähde: iSeeCars.com

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha