3 NFL Turkki Day Kaksinkamppailuvedoissa: kiittäkää Jalkapallo

Tytti Leino Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kiitospäivä on aikaa perheen, ystävien, ja jalkapallo - erityisesti jalkapallo, varsinkin jos asut Dallas tai Detroitissa. Molemmat kaupungit ja joukkueet, NFL kertoo, on liittynyt kiitospäivä vuosikymmeniä, perinne, joka jatkuu tänä vuonna. Pidä käsittelyssä kaikki tiedot, joita tarvitset tietää pelejä, kuten milloin ja missä katsomaan tänä vuonna.

Green Bay Packers vs Detroit Lions, 12:30 Fox

Edellisen kerran nämä kaksi kilpailijat tapasivat kiitospäivä oli vuonna 2011, kun Packers voitti Lions 24 15. On ollut 166 tapaamiset kaksi, ja Green Bay tiennäyttäjänä 94-65-7. Viimeksi he soittivat 6. lokakuuta, ja Green Bay laajensi voittoputki yli Lions viisi pelejä 22-9 voittaa.

Kun ne kohtaavat torstaina Ford Field Detroit, Packers on ilman pelinrakentaja Aaron Rogers, joka on pois rikki solisluu. Hänen tilalleen tulee Matt Flynn. Voitto Green Bay on tärkeää joukkueet seisoo sen jako, mutta pisteiden mukaan levitä, ne ovat underdogs. Detroit on menettänyt kaksi viimeistä pelejä, kuten viime viikolla tappio kotona Tampa Bay. Packers sidottu viikingit viime viikolla, ja menetti kolme peliä vievät että.

Oakland Raiders vs Dallas Cowboys, 04:30 CBS

Cowboys voi olla johtajat NFC East, mutta niiden kanta pudotuspeleissä ei ole turvallista. He tarvitsevat alistavat Raiders todistaa ne ovat contendereiksi post-season. Raiders etsivät voittaa pitää toivoa elossa villi kortti paikka pudotuspeleissä, mutta ne ovat kaukana Suosikit voittaa torstaina.

Viime viikolla, Cowboys katkesi Giants neljä pelin voittoputken, New Yorkissa. Raiders menetti, kotona, jotta Tennessee Titans. Vuonna Kiitospäivä pelata, Cowboys ovat 28-15-1. Torstain yhteenotto tapahtuu Cowboys Stadium.

Pittsburgh Steelers vs Baltimore Ravens, 08:30 NBC

Voimakas NFL kilpailu, monistettiin molemmat joukkueet kuuluvat AFC North, on ollut 38 tapaamiset kahden toistaiseksi. Pittsburgh johtaa kilpailu, 23-15, ja voitti viimeisen ottelun ylös 19-16 lokakuuta 20. Tämä on ensimmäinen kerta Steelers kohtaavat korpit kiitospäivä, ja se tapahtuu M & T Bank Stadium Baltimore.

Steelers ja Ravens on sidottu toiseen niiden jako, joka on näytettävä Cincinnati. Andrea Hängst hallinnoi Bleacher Report NFC North blogi. Hänen ennuste, hän antaa Ravens voittaa koska joukkue harvoin menettää kotona, ja ne taistelevat mahdollisuus puolustaa Super Bowl otsikko. Lyijy NFL kirjailija Matt Bowen, myös Bleacher Report näkee toivoa Steelers jauhaa ulos voitto. Ravens ovat oddsmakers suosi valinta.

Älä Miss: NFL Top 10 Ura jakajat.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha