3 Incredible Syyt Sinun pitäisi kävellä Lisää

Jukka Lampinen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos ty Yksinkertainen mutta hyödyllinen Kiitoksia jakamisestasmile ty ty Im kävelyä päivittäin lähtien. Kiitos

Meidän go-go-go elämää, se voi olla helppo saada kääritty maailmassa älypuhelimia, nopea kuljetus, ja välitöntä tyydytystä. Ja monet ihmiset seuraavat go-iso-tai-go-home asenne niiden käyttäessä filosofia rinnalla tämä tekno stressiä. Tämä merkitsee sitä, että monet, lempeä kävely ja viettää aikaa ajatuksesi putoaa kelkasta. Mutta kävely on yhtä tärkeää oman mielen ja kehon - yhtä paljon kuin CrossFit tai jooga luokassa. Plus, se on ilmainen! Hyödyt kävely ovat usein huomiotta, mutta tässä on 3 uskomattomia syitä sinun pitäisi tehdä enemmän sitä.

Brain Booster. Erään tutkimuksen vuodesta 2010, aikuiset, jotka kävelivät 40 minuuttia kolmesti viikossa aikana vuoden näytteillä aivojen kasvua niiden hippokampuksen alueella. Tämä on alue liittyy paikkatietojen muistia. Tämä tarkoittaa yksinkertainen teko menee kävelylle muutaman kerran viikossa todella parantaa aivotoimintaa! Aivot tarvitsee liikuntaa yhtä paljon kuin muun kehon ja, uskokaa tai älkää, kävely voi parantaa molempia.

Paimenen. Henkilöt, joilla väsymys usein kokea valtava parannuksia kun joissa lempeä päivittäistä liikuntaa kuin kävelyä tulee niiden ohjelmia. Toisin kuin voimakas jaksoja sydän, joka voi joskus tehdä sinusta tuntuu enemmän väsynyt ... ja lisää nälkäinen, kävely on ravitseva harjoitus, joka voitelee niveliä ja energisoi koko olemuksesi ilman yli korostaa tai uuvuttavaa se. Se myös auttaa verenkiertoa ja imusuonten ja voi tehdä sinusta tuntuu enemmän hereillä ja valppaana. Mitä enemmän, kävely voi olla meditatiivinen, joka auttaa vähentämään stressiä ja tarmoa mieltäsi - varsinkin jos olet ulkona luonnossa.

Masennus kaukosäädin. 1999 Tutkimuksessa verrattiin liikunnan, Zoloft, ja yhdistelmä kaksi kohtalaisen masentunut aikuiset ajan. Tulokset olivat varsin mielenkiintoinen. Vaikka lääkitys voi vähentää masennuksen oireita nopeammin, johdonmukainen liikunta kuten kävely squelches sitä yhtä tehokkaasti pitkällä aikavälillä. Tutkimus osoitti, että 16 viikon jälkeen ei ollut merkittäviä eroja hinnat masennuksen ryhmien välillä. Mitä enemmän, kun 10 kuukautta, jotka käyttäneet ilman lääkitystä oli merkittävästi alhaisempi masennus kuin muissa ryhmissä. Vaikka et masentunut karkaamassa vakaan kävelymatkan on loistava tunnelma booster.

Kävely voi myös lisätä luovuutta ja yleinen onnellisuus, joten älä anna aamulla kävelylle pudota kelkasta. Saada siellä raittiissa ilmassa ja risteily kilometrin tai kaksi. Se tulee tehdä kehon ja mielen hyviä.

6 Natural Vaihtoehtoja popping Tylenol
Natural urheilujuoma olet koskaan kuullut
7 tieteellisesti todistettu tapoja syödä tietoisesti

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (2)
Kesäkuu 1, 2017 | 16:54:23 | myöhemmin 9 kuukautta
Tiina Tamminen
  Like 1   Dislike 2

Kävely auttaa minua pitämään minun paino ja rakastan sitä, koska se on ilmainen!

Kesäkuu 1, 2017 | 19:37:29 | myöhemmin 9 kuukautta
Sirpa Tuomioja
  Like 2   Dislike 1

Kiitos tästä tiedon, että voisin kävellä tapa Käytin tehdä.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha