3 Huonoin kamppaus voit saada tämän Fall

Justiina Hiltunen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kuten laiska, utuinen kesäpäivinä tulevat lähelle, monet meistä odotan laskea. Kanssa uusi kausi tulee uusia vaatteita ja "DOS, ja kun mietitään, minkälaista hiustyyli haluat syksyllä, on tärkeää tarkastella, mitä on tyyli, sen lisäksi, mitä tunnet olosi mukavaksi laittoi hattu. Lunttilappu haluaa auttaa sinua löytämään täydellisen lasku näyttää, joten olemme löytäneet kolme aliarvostus sinun pitäisi välttää saada tänä syksynä.

Pysy kaukana näistä hiustenleikkuu, ja voit aloittaa uuden kauden tyylikäs "tehdä.

1. Buzz Cut

Saanen esipuhe tämän sanomalla, että ei ole mitään vikaa kohuun leikattu. Kaikki aikomukset ja tarkoituksiin, se on hyvin viileä leikkaus, joka on uskomattoman helppo huoltaa. Voit pohjimmiltaan vain nousta ja lähteä. Mutta kun siirrymme kylminä kuukauden aikana, se näyttää vähemmän ajallaan sopiva rock kohuun leikattu. Kanssa syksyllä tulee vähemmän kosteutta, mikä tarkoittaa, että se on oikeastaan ​​helpompi säilyttää kauemmin tyyli. Koska Temps hitaasti pudota, pään, sekä kehon, kiittää sinua bushier pää hiukset eristys. Se myös näyttää uskomattoman seksikäs kasvaa ulos kesän kohuun.

2. Mies Bun

Complex kertoi, että tuoreessa tutkimuksessa sponsoroi West Coast Parranajo paljasti, että 35% amerikkalaisista naisista pidä mies pulla, ja noin 27% sanoi täysillä vihaa sitä. Voit kukkuraksi, 58% sanoi, että he eivät koskaan tasalla jätkä miehen pulla, ja lopulta 74% sanoi niiden muita huomattavia näyttäisi vähemmän houkuttelevaa yhdellä. Pitää tämä mielessä: Hyvin harvat miehet voi vetää pois mies pulla, ja jos päätät rock yhden, sinun täytyy sitoutua siihen 100%.

Plus, vain siksi tunnet tarvetta kasvaa ulos hiukset pitää pää saamasta kylmää, ei tarkoita sinun pitäisi siihen pisteeseen, jossa voit jakaa scrunchies kanssa tyttöystäväsi.

3. Mitään muistuttaa kesän

On aika sanoa niin kauan kesän hiukset - onko olit rocking perinteinen surffaaja ilmeen tai edellä mainittujen kohuun. On aika joko leikata se hieman lyhyempi tai kasvattaa sitä pois. Lisäksi, jos sattui värjätä sitä blondi tai vaaleampi väri kuin teidän luonnollista varjoa, voit harkita menossa muutaman sävyjä tummempi tai takaisin luonnollinen väri syksyllä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha