3 helppoa tehdä kanakeitto Reseptit

Touko Juutilainen Elokuu 7, 2016 Ravitsemus 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

1. Kanakeitto

Tämä on tavallinen kanakeitto resepti, yksi äitisi sinua varten kun olit lapsi. Se on helppo valmistaa, kaikki tykkää ja se on erittäin hyvä sinulle. Tarvitset: 1 koko kanaa, 1 sipuli, 2 porkkanaa, 1 persilja root, 1 laakerinlehti, 150gr. ohut nuudelit, suola, pippuri. Pese kana perusteellisesti, aseta se suurempi kulhoon ja kaada 3 litraa vettä päälle. Kokki keskipitkän tuleen noin 1 tunti. Pilko porkkana ja persilja juuri ja lisää keittoon. Viipaloi sipuli neljään osaan ja lisää ne. Lisää suolaa ja pippuria ja keitä vielä tunnin. Kun olet valmis, anna sen levätä jonkin aikaa, sitten kanta ja lisää nuudelit. Herkullinen!

2. Kanakeitto sieni

Tämä on maukas muunnelma standardin kanakeitto resepti. Jos olet kyllästynyt tavallinen kanakeitto, kokeile lisätä sieniä reseptin. Tarvitset: 1 kana, 2 porkkanaa, 1 selleri, 1 persilja root, 100gr. ja herkkusieniä, 1 paprika, 1 tomaatti ja persiljaa lehdet. Pese ja leikkaa kana, aseta se isoon kulhoon ja huono veden päälle. Keitä noin tunti ja sitten lisää hienonnettu porkkana, selleri, persilja ja herkkusieniä. Kypsennä vielä tunti ja sitten lisätä paprika viipaloidaan puolikkaat tomaatti viipaloidaan neljäsosaa. Kypsennä vielä silloin minuuttia ja poista paprika, tomaatti ja lihan keitto. Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja laita takaisin keittoon. Lisää pippuria ja ripottele päälle silputtua persiljaa lehdet.

3. Italian kanakeitto

Kanakeitto on kuuluisa ja rakastettu ympäri maailmaa. Ja koska italialaiset tuovat joitakin parhaista makuista ruokia siellä, ei ihme he ovat heidän oma resepti kanakeitto. Jos haluat valmistaa Italian kanakeitto, tarvitset: 0,5 kg kananlihan, 1 sipuli, 1 purjo, 1 selleri, 1kg tomaatit, 2 neilikkaa, 2 munaa, persilja lehdet, 50gr. parmesaania.

Debone liha ja leikkaa se pieniksi paloiksi. Laita se veteen ja keitä noin puoli tuntia. Lisää leikata sipuli, purjo, tomaatit ja neilikka ja keitä kokonaan kunnes vihannekset pehmeiksi. Vatkaa munat yhteen ja kaada hieman keittoa päälle, jotta lämmittää niitä hieman ennen kuin laitat ne keitto, koska et halua munakokkelia teidän keittoa. Kaada munat keitto, laittaa suolaa, pippuria ja mausteita pidät ja palvella jokainen levy keitto maahan parmesaani ja hienonnettu persilja lehdet.

Tutustu videon alla, ja miten Laura Vitale tekee todella hyvää italialaista kanakeitto.

On niin monia kanakeitto reseptit siellä, mutta olemme päättäneet näitä kolmea olevan ehdoton voittajat kanaa keitot. Ne on helppo tehdä ja ne ovat vain hieno. Kokeile niitä, lupaamme sinun ehdottomasti rakastan heitä.

  Like 0   Dislike 0
Seuraava artikkeli Hyväksyminen Tilastot
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha