3 helppoa tapaa laittaa itse siellä

Mariitta Aalto Tammikuu 27, 2017 Miscellany 8 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitoksia jakamisesta. Kiitos. Kiitos jakamisesta kiitos artikkeli. Hyvä neuvo smile Kiitos Ei huono trio neuvoja. Dating markkinat vuonna 2015 on julma. On satoja, ellei tuhansia, online dating sivustoja. On enemmän neuvoja artikkeleita Internetissä kuinka korjata rakkauselämä kuin miten korjata leivänpaahdin uuni. Tuntuu siltä, ​​kaikki on koukkaaminen aina-paitsi sinä.

Niin miksi et?

Vaikka tie alttarille on vaikeasti monille, tässä on 3 asioita, joita voit tehdä juuri nyt käynnistämiseksi rakkauselämä heti:

1. saada siellä

Rakkaus elämäsi ei aio pudota sinut keittiön katto. Jotta voitaisiin löytää häntä sinun täytyy todella tehdä asialle jotain!

  • Lähettää profiileja dating site. Varmista vain, että olet itse mennä päivämäärät ja sen sijaan suorittaa virtuaalisen suhdetta.
  • Liity Meetup.com ryhmä samanhenkisiä yksilöitä, jotka jakavat harrastuksesi. Uudelleen, sinun täytyy todella osallistua kokoontumiset eikä vain seurata niitä mukavasti kannettavan tietokoneen. Kutsu kollegoita olla muutaman drinkin tai hyväksyä kutsun sama.
  • Tutustu paikallinen kapakka. Kukaan ei tykkää juoda yksin. Ihmiset, jotka kokoontuvat baari ovat yleensä siellä seurustella.
  • Mene sinkkuja risteily tai ainakin viikonloppumatkalle.
  • Juhlat ja pyydä vieraita tuoda ystäviä, jotka et tiedä.

Saat kuvan. Mitä se on, sinun täytyy aktiivisesti laittaa itse siellä tilanteisiin, jotka ovat parhaiten edistävän kokouksessa joku. Ellet vapaaehtoistyötä asuntosi yhteisön hallituksen kokouksessa, et löydä mitään rakkautta osin ei.

2. Poistaa "List"

Myönnä pois, sinulla on luettelo. Tiedäthän, luettelo kaikista fyysisen ja henkisen ominaisuudet ihanteellinen kumppani on. Me kaikki teemme. Kysymys on: Kuinka kauan on sinun? Jos se sisältää yli viisi bullet pistettä, polttaa sen. Sinun luettelo tulee sisältää vain ei-negotiables, kuten avioliitto, lapset, jne .. Kaikki muu on vain nopea tie ikuinen singledom. Enemmän ominaisuuksia voit sisällyttää listaasi, enemmän ihmisiä poistaa elämästäsi. Jotkut näistä ovat ihmisiä, joiden kanssa olet voinut rakastunut-olisitte ei hylännyt ne ennen edes kokousta.

Todellisuudessa rakkaus on sokea ja arvaamaton. On miljoonia ihmisiä, jotka kertoo, kuinka yllättynyt ne olivat niiden valinta kumppaniksi. Samat ihmiset kertoo, kuinka onnellisia he ovat, että he antoivat sille ammuttu.

3. Ole realistinen

Jos olet 50-vuotias ylipainoinen rekkakuski, voit löytää rakastunut tiukka 27-vuotias asianajaja? Ehkä, mutta mahdollisuudet ovat melko alhaiset. Aiotteko tyytyä singledom saakka?

Jos tuskin valmistui lukiosta, mahdollisuudet ovat sinulla ei ole pitkän aikavälin suhteet PhD Neuroscience. Äänet ankara? Ei oikeastaan. Voit joko elää utopistinen fantasia oman mielikuvituksen tai omaksua tosielämässä. Tosielämässä, sinun täytyy ottaa hyvä vaikea katsoa peiliin ja kysy itseltäsi, jos voisitte päivämäärälle. Jos vastaus on "Ei", korjata mitä on parannettava. Olipa sinun vaatekaappi, painon tai koulutus, aloittaa tulossa henkilö haluaisi mennessä.

Loppujen lopuksi et halua asettua, joten miksi sinun mahdollisen kumppanin?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha