3 Generations Face Eläkkeelle kriisi Amerikassa

Taavi Siirala Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Eläkkeelle kriisi Amerikassa ei sisälly mihinkään yhden sukupolven. Eri puolilla maata, kaikenikäisille kamppailevat pysähtynyt palkat nousevat elinkustannukset ja yleinen hidas talouden. Jotkut ovat lähempänä heidän kultaisten vuosien kuin toiset, mutta yksi asia on selvä: On kolme ainutlaatuista sukupolvea hyvin erilaisia ​​eläkkeelle edessään.

Monet työntekijät ovat yksinkertaisesti yrittää toipua talouskriisiin, joka tapahtui yli viisi vuotta sitten. Mukaan 15. Vuotuinen Transamerica Eläkkeelle Survey, yksi suurimmista ja pisimmän kansallisista tutkimuksista lajissaan, 35 prosenttia työntekijöistä uskovat Suuri lama ei ole vielä päättynyt. Tämä luku nousee 40 prosenttiin keskuudessa ikäluokkien. Samaan aikaan 65 prosenttia työntekijöistä uskovat taantuma on päättynyt, mutta heillä on sekoitettu näkemyksiä vahvuus elpymisen. Vain 14 prosenttia sanovat he ovat täysin toipuneet taloudellisesti päässä historiallisesta taantumasta.

"Asiantuntijat ovat jo pitkään kirjoittanut muuttuvassa eläkkeelle maisema viime vuosisadalla", sanoo Catherine Collinson puheenjohtaja Transamerica Center for eläkkeelle Studies. "Ajat muuttuvat niin nopeasti, että eläkkeelle suurten ikäluokkien Generation X, ja Millennials ei vain radikaalisti vanhempien sukupolvien vaan toisistaan ​​samoin."

Katsotaanpa katsomaan nykytila ​​varten kolme suurta sukupolvea.

1. Suuret ikäluokat, syntynyt 1946-1964

Ikäluokkien ovat vähiten vakuuttuneita sukupolvi, kun se tulee eläkkeelle. Vain 14 prosenttia vastaajista sanoi, että he ovat hyvin luottavainen, ja 41 prosenttia uskoo niiden elintaso laskee, pahin prosenttiosuus kaikista sukupolvien. Monet suuret ikäluokat olivat jo pitkälle työuransa kun eläkkeelle maisema muuttui etuuspohjaisista eläkejärjestelyistä 401 tai vastaavia plans.They ei kokenut täynnä vaikutuksia pitkän aikavälin kompaundoinniksi kiinnostusta ja on yhteensä kotitalouksien eläkesäästäminen on $ 127,000. Itse asiassa, 65 prosenttia aikoo työskennellä viime ikään 65 aio jäädä eläkkeelle ollenkaan.

"Paras aikeista jatkaa työntekoa ja täysin eläkkeelle ikä voidaan helposti suistui kanssa suunnittelun puutteesta", sanoi Collinson. "Suuret ikäluokat eivät ole riittävän ennakoiva ottamisesta tärkeitä askelia auttaa varmistamaan, että ne jatkavat työtä kuin 65 tai on suunnitelma B, jos eläkkeelle tapahtuu yllättäen. Ikäluokat, jotka ovat envisioning siirtyminen eläkkeelle että työskennellään pitäisi tehdä todellisuutta tarkistaa, onko heidän nykyinen työnantaja tukee heitä. Jos ei, ne täytyy etsiä työtä muualta tai harjoittaa jotain yrittäjyyteen. Kaikki nämä skenaariot vaativat aktiivisuuteen ja strateginen. "

2. Generation X, syntynyt 1965-1978

Generation X tuli työvoimasta 1980 ja on ensimmäinen sukupolvi saada 401 suunnitelmia suurimman työuransa. He alkoivat säästää eläkkeelle iän mediaani oli 27. Yli puolet odottaa itse rahasto eläkkeelle kanssa 401 tai vastaavia suunnitelmia. Kuitenkin Generation X on ollut todennäköisemmin kuin muut sukupolvet luottaa 401 lainojen ja keskeyttäminen alkuvaiheessa.

Generation X työntekijät arvioivat, että ne täytyy tallentaa $ 1 miljoona eläkkeelle mukava elämäntapa, joka paljastaa syvällinen kuilu verrattuna siihen, mitä he ovat säästäneet tähän mennessä. Yhteensä kotitalouksien eläkesäästäminen varten sukupolven X on vain $ 70,000. Tämä on ylös $ 32.000 2007, mutta aika on valttia.

Collinson sanoi: "Generation X alkaa kääntämällä 50 ensi vuonna, äänekäs herättämistä vaativat niitä saada laser-keskittynyt suunnitteluun, säästää ja investoi eläkkeelle. Heidän kello tikittää mutta ne on vielä aikaa parantaa merkittävästi eläkkeelle näkymiä. Tulevaisuus on nyt. "

3. Millennials, syntynyt jälkeen 1978

Tunnetaan digitaalinen sukupolvi, Millennials ovat vähiten kärsivät Suuri lama, ja consequentially ovat kaikkein luottavainen heidän tulevaisuudestaan. Itse asiassa 17 prosenttia sanovat he ovat täysin toipunut, ja 21 prosenttia ei vaikuttanut lainkaan. Joka viides on hyvin luottavainen, että he voivat elää mukavaa elämäntapaa eläkkeelle. Samaan aikaan 60 prosenttia odottaa eläkkeelle ennen 65-vuotiaana.

Tekniikka auttaa myös Millennials heidän henkilökohtaisen talouden. Tutkimuksen mukaan, 71 prosenttia sanoa mobiilisovellukset voivat hallita tilejä ovat hyödyllisiä, verrattuna vain 49 prosenttia ikäluokkien. Lisäksi 68 prosenttia sanoa mobiilisovellukset niiden suunnitelma tarjoajia, myös työkalujen ja laskimet, ovat hyödyllisiä.

"Millennials ovat digitaalinen tee-se-itse sukupolven Super säästäjien", sanoi Collinson. "He ovat kuulleet ja vastasi viestiin ne täytyy aloittaa aikaisin ja säästää niin paljon kuin mahdollista. Millennials ottavat etuuksia erittäin vakavasti. "Tutkimuksen mukaan 70 prosenttia Millennials jo säästäminen eläkkeelle, alkaen ennennäkemätön 22-vuotiaana.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha