3 Auto Varastot Going Places: Tesla pysyy alhaalla, Toyota Fuel Cell Auto Ford Etsii Nuoruuden

Suvi Leppänen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Tesla Motors: Tesla osakkeet jatkavat jyrkkä lasku perjantaina kaupankäynnin, koska jäi odotuksia kolmannella neljänneksellä kertynyt toisen palo tapaus tekevät jyrkimmän osakekurssin laskusta Yhtiön kaupankäyntitunnus historia tasalla. Seeking Alpha huomauttaa, että suurin auto analyytikot uskovat, että Tesla pysyy yli valvoa turvallisuuteen liittyviä kysymyksiä sedan, vaikka Kelley Blue Book analyytikko Karl Brauer toteaa, että useita otsikoihin sanat "Tesla" ja "palo" voisi olla lyhytaikainen vaikutus tuotemerkin.

Toyota Motor Corp.: Toyota odotetaan paljastaa sen FCV vety polttoaine-cell auto Tokion autonäyttelyssä myöhemmin tässä kuussa. Vaikka auto kärsii puutteesta jakeluverkon sen vetypolttoaineen, versio odotetaan kuitenkin löytää tiensä valita autoliikkeiden alkaa vuonna 2015. Myös hana Toyota autonäyttelyssä ovat FV2, joka eschews perinteinen ohjaustehostin pyörä, ja vaihtovelkakirjalainan versio FT-86.

Ford Motor Co.: Focus ST houkuttelee uuden sukupolven ostajien auton, mukaan Ford. Myynti tiedot osoittavat, että 32 prosenttia auton ostajat ovat nuorempia kuin 35, verrattuna vain 22 prosenttia muiden mallien Focus. Lisäksi myynti auton on mukana korkea kauppaan ins muista autovalmistajien, mikä tarkoittaa, että auto on mahdollistaa Ford markkinaosuutta muilta yhtiöiltä.

Älä missaa: Toinen Tesla Model S Palo? #ElonMuskProblems.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha