3 Auto Varastot Going Places: Hondan polttokennoauton, Tesla ei Recall Malli S, Toyota n konseptiauto

Justiina Halme Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Honda Motor Co.: Honda debyytti FCEV konseptiauto on Los Angeles Auto Show ensi viikolla. FCEV on viimeisin iterointia Hondan polttokennoautoja, hyödyntämällä teknologian yhtiö käytti miljoonia kehittää. Nykyiset mallit, FCX viistoperä ja FCX Clarity, ovat markkinoilla tänään, mutta vain rajoitettu määrä ja vain kolmen vuoden vuokrasopimuksen; ne rasitteena mojova kuukausittain maksua $ 600 asti. FCEV lupaa olla urheilullisempi, ja tuotantomalli on määrä lähteä reissuun Yhdysvalloissa ja Japanissa vuonna 2015.

Tesla Motors: toimitusjohtaja Elon Musk sanoi tiistaina, että Tesla Motors ei vapaaehtoisesti muistuttaa Model S, joka oli mukana eri kolme akkua tuleen tapahtumista. Teslan osakkeet ovat kärsineet, koska auto tulipalot, sulkemalla lähes 5 prosenttia tiistaina, ja varastossa on laskenut yli 20 prosenttia viime kuussa. Huolimatta viime kiista, yhtiö on edelleen yksi Nasdaq alkuun suoriutuneen yritysten vuonna jopa 300 prosenttia.

Toyota Motor Corp.: Toyota julkisti uuden konseptiauto, FV2, valmisteltaessa tulevaa 2013 Tokion autonäyttelyssä 22. marraskuuta auto urheilu hyvin futuristinen muotoilu ja on yksi-paikkainen, kolmipyöräinen ajoneuvo, joka näyttää olevan hybridi välillä pyörä ja auto. Lisää kiinnostavaa, FV2 on varustettu tekniikka, jonka avulla se voi lukea kuljettajan ilmeet ja ääni, jonka avulla auto säätää itsensä mukaan operaattorin mieliala. Lisäksi auto hyödyntää uutta menetelmää ohjauksen perusteella ratsastus, jossa kuljettaja nojaa puolelta toiselle, jotta siirtää auto vasemmalle tai oikealle ja taaksepäin tai eteenpäin, jotta jarruttaa tai nopeuttaa.

Älä Miss: 10 alkuun Käytetyt autot ostan alle $ 8,000.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha