26 Asiat sinun tulisi tietää ennen aloitus Website

Taija Karjalainen Elokuu 7, 2016 Teknologia 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Aloita puhdas, moderni Verkkosivusto

Hyvin rakennettu sivusto:

 • Lataa nopeasti. Tämä tarkoittaa saada hyvä isäntä ja optimoimalla sivustosi ja kuvat
 • On helppo löytää. Lue nämä SEO kirjoja. Kirjoita nämä sisällönkuvaukset.
 • On helppo jakaa. Miksi ei lisätä ne Facebook painikkeita?
 • On helppo muistaa. Pidä nimet lyhyt. Jos et löydä hyvä .com nimi, käytä .org tai .photo tai .nyc. Miksi raja itsesi?
 • On puhdas ja nestettä. Sivustosi pitäisi olla helppo navigoida kaikissa laitteissa ja pitäisi olla hyvä layout näin. Tämä johtaa meidät:
 • On herkkä. CSS koodi tulee rakentaa mittakaavassa sivustosi näytön kokoa. Helppo tapa tehdä tämä on käyttää Saapasraksi
 • On turvallinen. Google jopa sijalla sivustoja, jotka käyttävät korkeampaa nyt. Sivustosi ja asiakkaat hyötyvät tästä muutoksesta. Pidä tiedot turvassa!
 • Voit isännöidä sivusto ilmaiseksi

  Se on totta, ja ratkaisu oli oikeassa teidän nenä koko ajan! Olen varma, että useimmat teistä on Google Drive tilin anyways. Käytä ylös, että ilmaista tallennustilaa! Tämä on suuri nopea prototyyppien ensimmäinen mukautetun HTML verkkosivuilla. Voisit pari tämän kanssa Bootstrap ja lietsoa muodikkaita ole aikaa.

  Bootstrap se.

  Bootstrap on yksi helpoimmista tavoista aloittaa verkkosivuilla turvautumatta näiden cheesy, vedä ja pudota, rakennettu suunnittelija verkkosivuilla. Bootstrap on kaunis, nopea, ja yksi parhaita ratkaisuja liiketoiminnan. Bootstrap on rakennettu ajatus on "Mobile ensimmäinen", nopea, ja reagoiva. Bootstrap sivustot ovat taatusti hyvältä jokaiselle laitteelle. Ammattilaiset käyttävät sitä, joten miksi et? Ja arvaa mitä? Se on ilmainen.

  Ei kaikki isännät ole tasavertaisia

  Jotkut isännät ovat parempia asioita, kuten WordPress blogging, muut isännät voit käyttää kehittyneempiä tietokantatekniikat kuten MongoDB tai NoSQL ratkaisuja. Tee tutkimusta! Älä jää loukkuun maksamalla satoja dollareita pääsopimus yhtiön kanssa, joka ei edes ajaa Wordpress tai kieltäytyy päästämästä käytät NoSQL ratkaisuja.

  Voit jopa saada Ilmainen Domain Name

  Ei edes leikkiä. Uskokaa tai älkää, siellä on myös sivusto, joka yrittää myydä sinulle toisin vapaa .tk verkkotunnuksia $ 29.99. Älä lankea siihen.

  Sinun ei tarvitse olla ".com" kuten kaikki muutkin

  .actor, .pink, .plumbing? Miksi ei? On satoja uusia ylätason verkkotunnuksia irtoavat. Com aikakausi on päättymässä. Napata 'em, kun he kuuma!

    Like 0   Dislike 0
  Kommentit (0)
  Ei kommentteja

  Lisääkommentti

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Merkkiä jäljellä: 3000
  captcha