2015 Volvo XC90 Plug-in Hybrid Versus 6 Hybrid SUV Rivals

Petteri Äijälä Elokuu 7, 2016 Miscellany 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Volvo äskettäin huivi pois sen uusin iterointia XC90, toisen sukupolven sen suosittu Maastoauto, että viimeisten kymmenen vuoden aikana on pysynyt lähes muuttumattomana. Jokaisen sentin auto on mennyt yli ja työstetty, mistä runsas sisustus, jotka voivat tehdä parhaiten Saksan punastumaan sen tavattoman tyylikäs ja hillitty ulkoa. Insinöörit olivat varmasti laittaa työtä konepellin alle, liian, ja huhu on se, että uusi XC90 - joka laskeutuvat autoliikkeiden ensi vuonna - on plug-in hybridi puku sen vaatekaappi.

Tämä tarkoittaa, että XC90 tulee vain seitsemän paikkainen SUV ylpeillä tällaisen voimansiirron, ja vaikka se todennäköisesti ole halpaa, se edustaa suuri ja merkittävä edistysaskel kohti vähemmän polttoainetta katumaasturit. Ei ole virallista sanaa ulos silmälasit tällaisen Volvo, mutta arviot keskustelemme mahdollisuutta, että se voi ylpeillä niin paljon kuin 400 hevosvoimaa ja kuljettaa mukanaan kaikki sähköllä tilassa lyhyillä matkoilla, mikä tekisi XC90 yksi tehokas täysikokoinen maastoautojen maailmassa.

Historiallisesti, hybridi katumaasturit eivät ole vastannut odotuksia, että kuluttajilla on. Usein järjestelmät lisätä vastikkeeton rahasummia suositushinta mitättömän voitot polttoainetaloutta. Volvo voi pian muuttaa sitä, mutta se on syytä huomata, että nämä autot ovat kulkeneet pitkän matkan viime useita vuosia.

Tässä on kuusi kilpailijaa että Volvon etsitään vastaan ​​kannalta ominaisuuksia.

Audi Q5 Hybrid

Potkiminen asioita pois on Audi Q5 Hybrid, vain hybridi SUV Audin laivastoon. Tuotemerkki paria sen arvostettu 2,0 litrainen TFSI moottori 54 hevosvoimaa sähkömoottori, jolloin Q5 saavuttaa polttoainetaloutta miehistön 30 maantiellä ja 24 kaupungissa, lisäykset 2 ja 4 maileina gallonaa kohden, vastaavasti, pohjan päälle malli. Onko se sen arvoista $ 12,000 korkeampi kuin tavallinen Q5? Ehkä ei, jos kuljettajan on työmatkaliikenne paljon. Ostajat voivat sen sijaan haluta tarkistaa TDI diesel-versio, joka vain paranee mittarilukema kuin hybridi.

Lexus RX 450h

Lexus RX 450h voi olla yksi suosituimmista hybridi SUV markkinoilla. Toisin kuin muut, jotka käyttävät sähkömoottorit enemmän kuin vääntöä ja suorituskykyä täyttää, RX vastaa paremmin tehokkuutta ja voi hallita 32 mailia per gallona kaupungin ja 28 maantiellä, yhdistetyn luokitus 30 mailia per gallona - SUV , ei vähempää. Yli $ 47.000 kpl eli se ei suinkaan halpa auto, mutta vaativille kuluttajille etsivät pystyy ja polttoainetta ylellisyyttä maastoauto, RX asettaa vertailuarvo.

Nissan Pathfinder Hybrid

At $ 35.000 Nissan Pathfinder Hybrid on helposti edullisin hybridi SUV Pohjois-Amerikan markkinoille - toistaiseksi. Se sijaitsee 25 kilometrin per gallona kaupungin luokitus ja 28 maantiellä, ja on seitsemän paikkaa, mutta monet ehkä haluavat varmistaa, että he ajo riitä tekemään $ 6,000 hintalisä arvoista. Niille, jotka etsivät ylellisyyttä touch, Nissan tarjoaa Platinum Premium verhoilua, joka pakkaa lähes koko asetusvalikon aluksella msrp $ 45,250.

Porsche Cayenne Hybrid

Porsche Cayenne Hybrid on kerman sananlaskun sadon, kun se tulee hybridi maastoautojen; se alkaa lähes $ 77,000 ennen huviretki kautta Porschen tunnetusti kalliita vaihtoehtoja lista, ja huolimatta sen sähkö infuusio, se on edelleen hyvin Porsche. Kokonaistuotanto on mitoitettu 416 hevosvoimaa, joka koostuu 333 hevosvoimaa polttomoottori ja 95 hevosvoiman sähkömoottori. Vaikka se topit ulos 151 mailia tunnissa, Porsche ei tarjonnut sitä polttoaineenkulutusta numeroita, mutta odottaa, että ne eivät ole fantastinen. Plug-in variantti saattaa olla tulossa, mutta mitään ei ole perusteltu vielä.

Toyota Highlander Hybrid

Kuten Nissan, Toyota Highlander Hybrid ei kilpaile Volvon ylellisyyttä tasolla, ja se tulee todennäköisesti maksaa huomattavasti vähemmän, mutta sen sekamuotoisuus ja seitsemän istuin potentiaalia tehdä se kilpailee suoraan kuluttajille dollaria. Highlander Hybrid on käytettävissä vain yksi hyvin varustettuja, $ 47,000 Trim, mikä on yksi kallein Toyotan saatavilla; se saavuttaa 27 mailia per gallona kaupungin ja 28 maantiellä, laittoi pallon linjassa monien midsize sedans.

Volkswagen Touareg Hybrid

Volkswagen ei yleensä pidetä ylellisyyttä nimikyltti, mutta Touareg on suunnilleen yhtä ylellinen kuin voi kohtuudella odottaa tuotemerkin ennen loukkaamatta Audi alueella. Punta-for-pound, Touareg on todennäköisesti suurin uhka uuden XC90, koska se sijaitsee 380 hevosvoimaa hybridi järjestelmä koostuu ahdettu 3,0 litran moottori on kytketty sen 47 hevosvoimaa sähkömoottori. Koska se on enemmän suorituskykyä suuntautunut, Touareg hybridi - joka vähittäismyyntihinta on noin $ 65,000 - hallinnoi vain 20 mailia per gallona kaupungin ja 24 maantiellä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha