20 Elokuvat jotka eivät Klikkaa hiiren mielissä Katsojat

Unelma Ahosilta Tammikuu 26, 2017 Viihde 12 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
  • Osa 1

  • Osa 2

On niitä elokuvia, jotka ovat hyviä, samoin kuin elokuvia, jotka ovat huonoja. Mukaan kyselyn 2013 erinomainen elokuva oli "12 vuotta orja". Se on elokuva, joka sai vuonna Oscar-palkintoa. Tämä on ollut trendi läpi, että paras on tunnistettava ilman paimentaminen pahinta.

Elokuvan katsojat liian ovat halu tietää pahin elokuvia. Tämä oli mahdollista vuonna 2013, murtaa status quo. Golden Raspberry palkinnon kootut tiedot katsojille, ja ne kirjataan pahin mukaisesti ja äänet katsojille. Kaikki tämän palkinnot annettiin samana päivänä eri paikoissa. Tässä muutamia niistä pahimpia elokuvia:

Kipua ja hyötyä

Elokuva on yksi pahimmista, koska pariksi ihmisiä, jotka ovat elokuvassa. Elokuvan oli tarkoitus leikata poikki komedia ja toiminta samanaikaisesti. Se oli kaukana, että joka perustuu juoni, ja verrattuna pariksi; se on erittäin helppo päätellä, että, jos he tekevät muita, se olisi myös pettää heitä. He eivät tee hyvä joukkue tällaisia ​​elokuvia.

Huono Gradpa

Se varmasti voidaan pitää yksi heistä, koska näyttelijä, joka otti teema. Jackass oli pääosassa, ja se oli toisin kuin useimmat odotettavissa. Se oli hyvin toiminut, mutta funs odotetaan enemmän Jackass. He odottivat joitakin toimia häneltä, joka ei ole tapahtunut. Että laita se tässä listassa.

Kansleri

Elokuva oli hyvin paljon kysyntää, kun se ensin se markkinoilla. Kukaan ei halua jättää pala tehnyt Brad Pitt, Cormac McCarthy, Ridley Scottin, ja Javier Bardem. Ne ovat tähtiä lukuisissa aiemmissa elokuvissa. Toiveet seuraajia olivat pian läpällä ja pitivät sen pois. Elokuva ei ollut selkeää juoni sekä koordinointi.

Lone Ranger

Se on yksi elokuvia, jotka oli etuoikeus kuvattaessa hyvä talousarvio. Armie Hammer teki johtava rooli elokuvassa. Mitä Jonny Depp ohjaaja ei harkita, että nykymaailmassa kukaan ei haluaisi olla joitakin elokuvia perustuu joihinkin vanhentuneita käsitteitä. Juuri tehty elokuva epäonnistua pahasti. Se saattaa työpaikkoja molemmat tulevaisuudessa.

Kevät Breakers

Tämä on toinen elokuvia joka ei löytänyt hyväksi silmissä katsojia. Se johtuu siitä puuttui teema, joka tarkoitti mielessä tai joka auttoi välittää positiivinen asia. Se oli katsojille jää eri mielipiteitä nuoriso ilman vakuuttavaa käsitystä siitä, mitä viestin se oli kulkea.

Nyt näet minut

Se on elokuva toiminut joidenkin filmitähdet. Se hyvä, vaikka siinä on joitakin ongelmia, juoni on melko kattava siihen pisteeseen, että se jättää katsojat enemmän sekaisin. Seuranta tekisi hyvä auttaa katsojia ymmärtämään sen viestin.

Saving Mr. Banks

Se on luultavasti yksi elokuvia, jotka olisi hyvä. Ainoa ongelma on, että se tehtiin studiossa joka on liikaa mainonnassa kuinka kokenut ne ovat sen sijaan sitä selvästi videossa.

American Hustle

Se oli yksi elokuvia välittää tositarina Absam skandaali, joka tapahtui 1970-luvulla. Ainoa ongelma on, että tontti on yksi niistä, joita ei voida helposti seuraa yleisö.

Hyvä päivä kuolla kovaa

Useimmat äänestäjät ajatellut nimi pilkkaa heikkolaatuinen toimitettu siitä. Sen huono suorituskyky oli suureksi avuksi tehdä muita pahin elokuvia näyttävät paremmilta verrattuna se.

Painovoima

Se on yksi harvoista tilan elokuvia, jotka toimivat hienosti, joitakin muutamia asioita tehden olla päteviä tähän luetteloon. Sandra Bullock on ehdottomasti yksi niistä. Hän ei tehnyt roolistaan ​​odotuksia. Elokuvan oli tarkoitus käyttää lisää 3D-kuvien sijaan muutaman ja heikkolaatuisten, jota he käyttivät.

Uutisankkuri 2

Ongelmana tässä seurata on se, että se ei mitata standardien edellisen elokuvan. On hienoa omasta, mutta ottaen sen jatkaminen on täydellinen häpeä.

Ahma

Tämä elokuva ei ole tervetullut, koska se on ajatella jäljitelmä elokuvan aiemmin tehnyt, X-Men Origins. Pahinta on, että ei ole uusi käsite siitä.

Wall Streetin susi

Elokuva, joka ei ole nähnyt päivän valossa, ja se on todennäköisesti ole. Se on kielletty joissakin maissa. Ongelmana on, että se edistää moraalista rappiota.

Iron Man 3

Käyttöönotto konna hahmo, joka uhkaa olemukseensa Iron Man on jotain, joka ei ole miellyttävä muille. Se uhkaa, että seuraava sarja mahdollisesti nämä uudet konna voidaan keskittynyt johtavana rooli.

krapula osa III

Vapautuminen kolmannen osan tämän elokuvan ei ollut ajankohtainen. Se julkaistiin liian aikaisin, että katsojat katsoi, että on enemmän katsaus edellisen osien.

Teräsmies

Se oli yksi elokuvia, jotka oletettavasti katseli monet, mutta se päätyi hyllyt. Syy on yksinkertainen. Se ei ollut räätälöity ottaen yleisö. Ei ole mitään muistaa elokuvasta.

Sharknado

Sharknado on helvetti epärealistinen elokuvan, noin hait putosi taivaalta. Miten mahdollista se on? Ikään kuin tämä ei riitä, se on toiminut yli tunnin. Se pysyy hyllyt ikuisuuden.

Grown Ups 2

Se, että se puuttui yksi päähenkilöt ensimmäisessä osassa, Rob Schneider on yksi tärkeimmistä kysymyksistä. Toinen tekijä on, että se on liian pitkä katsella.

Maapallon jälkeen

Smith halusi osoittaa maailmalle, että hänen poikansa oli valmiudet toimia hyvin. Taistelu keuliminen maailmalle johti häpeä muut kuin fame perheelleen.

Elokuva 43

Pahinta elokuva on, että se on toiminut joidenkin suuria nimiä Hollywoodissa, mutta se ei täsmää mihinkään. Kaikki vitsit ovat kaikki ole sen arvoinen. Ne ovat erittäin tylsä.

On totta, että tällainen elokuvia voi olla yhtä kuuluisa yhtä paras. He saavat negatiivista mainetta, ja he pilata mainetta tähti toimijoita. Tähti toimijoiden olisi viisasta oli laskeutua toimiva työtä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha