20 Amazing Edut Capsicum / paprikaa ihon, hiukset ja terveys

Milla Juutilainen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Paprikaa, joka tunnetaan myös nimellä paprikaa tai paprika ovat pohjimmiltaan paprikat vähemmän pistävä lajikkeita, jotka ovat saatavilla eri värejä, kuten keltainen, punainen, vihreä, violetti ja oranssi. Nämä pullea, soittokello muotoinen vihanneksia viljeltiin yli 900 vuotta sitten Etelä- ja Keski-Amerikassa, ja niille annettiin nimi paprika Euroopan Valloittajat Pohjois-Amerikassa. Nämä voivat helposti kasvaa erilaisissa ilmasto.

Makea paprikaa ovat loistava yhdistelmä kirpeä maku ja rapea koostumus. Nämä ovat tieteellisesti tunnettu Capsicum annuum ja kuuluvat luokkaan belladonna perhe kasvien koostuu chili, cayenne, peruna, tomaatti ja munakoiso. Vihreä ja violetti paprikat ovat hieman karvas maku taas punainen, keltainen ja oranssi on makeampi ja hedelmäinen maku.

Aine "kapsaisiini" joka ohjaa hotness vuonna paprikat on läsnä hyvin pieniä määriä paprikaa mikä on vähemmän "kuuma". Vaikka ne ovat saatavilla ympäri vuoden, ne ovat runsaimmat ja maukkaita kesinä. C-vitamiinin ja karotenoidivalmisteiden myös lisääntyy, kun pippuri on huipulla sen kypsyysasteen. Nämä värikkäät ja houkutteleva vihannekset ovat nauttineet ympäri maailmaa erilaisia ​​ruokia.

A. Terveellisyys paprika

Lukuun ottamatta aromin ja houkuttelevuutta mitäänsanomaton ruokia, paprikaa ovat täynnä ravintoaineita, kuten vitamiineja, C ja K, karotenoidit ja ravintokuitua, joka tekee niistä valtavasti hyötyä yleisen terveyden. Paprikaa myös B6-vitamiinia ja folaatin, jotka auttavat alentamaan homokysteiinin, mikä vähentää sydänsairauksien riskiä. Osa terveyshyödyt paprikat ovat seuraavat:

1. Hyvä Silmät:

Koska korkea vitamiini, punainen paprikaa auttaa tukemaan tervettä näkökykyä, erityisesti hämäränäön. Ne ovat runsaasti karotenoideja kutsutaan luteiinia, joka auttaa alentaa riskiä silmänpohjan rappeuma silmissä. Silmänpohjan rappeuma silmien on yleisin syy ikään liittyvien näön menetykseen. Paprikaa myös suojata silmät kaihi, koska niiden korkea beta-karoteenia ja C-vitamiinia

2. polttaa enemmän kaloreita:

Punainen paprikaa auttaa aktivoimaan lämmöntuotanto ja lisätä aineenvaihduntaa. Kapsaisiini joka vastaa yhä hotness muiden paprikat löytyy paprikaa hyvin pieniä määriä. Siten ne ovat lievä thermogenic toimintaa, joka lisää aineenvaihduntaa lisäämättä syke ja verenpaine toisin kuumat paprikat. Näin ollen ne voivat tukea laihtuminen.

3. Anti-Cancer Edut:

On runsaasti antioksidantteja ja tulehdusta ravinteita, paprika tarjoaa useita syövän etuja. Syöpäriskiä kasvaa johtuu kroonisesta liiallisesta tulehdus ja krooninen toivottuja oksidatiivisen stressin. Nämä tekijät voidaan kompensoida säännöllinen saanti phytonutrients ottaa antioksidantti ja anti-inflammatorisia ominaisuuksia. Lisäksi paprikaa sisältää myös terveyttä tukevia rikkiyhdisteitä. Entsyymit paprika auttaa estämään mahasyövän ja ruokatorven syöpä. Karotenoidi lykopeeni on todettu olevan tehokas ehkäisy eturauhasen, virtsarakon, kohdunkaulan ja haimasyöpä.

4. Sydän Hyödyt:

Punainen paprikaa ovat runsaasti lykopeeni, mikä tekee niistä erinomainen terveen sydän taas vihreä paprikaa ovat hyvä lähde kolesterolia alentavaa kuitua. Lisääntynyt homokysteiinin voi johtaa suurempi riski sydänsairaus. Paprikaa sisältää B6-vitamiinia ja folaatin jotka auttavat vähentämään homokysteiinin. Näiden lisäksi, voimakkaita antioksidantteja vitamiinit ja C läsnä nämä vihannekset auttavat tuhota vapaita radikaaleja. Kalium sisältyvät paprikaa alentaa noin 162 milligrammaa verenpaine, joka on hyötyä myös sydän.

5. tukee immuunijärjestelmää:

C-vitamiini on tärkeää säilyttää terve immuunijärjestelmä ja vahvojen kollageenin tukemaan ihon ja nivelten. Se on välineenä alentaa riskiä niveltulehdus ja vähentää tulehdusta. K-vitamiinin tuet veritulppien muodostumista. On tärkeää kehittää vahvat luut ja suojaa soluja hapettumista.

6. Suuri lähde B6-vitamiini ja Magnesium:

Yhdistelmä B6-vitamiini ja mineraali magnesium johtaa laskevan ahdistusta tasoilla, erityisesti koska kuukautisia edeltävä oireita. On luonnollinen diureetti, B6-vitamiinia auttaa vähentämään turvotusta ja estää verenpainetauti.

7. Kovettuu raudanpuute:

Punainen paprikaa saavat lähes 300 prosenttia päivittäisestä C-vitamiinin vaatimus. C-vitamiini on välttämätön asianmukaisen raudan imeytymistä. Siten kärsiville raudanpuute pitäisi kuluttaa punainen paprika.

8. Edut Kapsaisiini:

Kapsaisiini löytyy valkoinen limakalvojen paprikat joka vastaa antamalla lämmön siemenet samoin. Se alentaa kolesterolia ja triglyseridejä. Se tappaa haava aiheuttavat bakteerit mahassa ja parantaa koskemattomuutta.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Jalka tunteeton poistaminen
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha