2 vuotta myöhemmin ja vielä riitä Korvaus Rana Plaza uhrien perheille

Jouko Itkonen Elokuu 13, 2016 Miscellany 0 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitoksia jakamisesta. Kiitos hyvin surullinen todellakin Kiitos kun kerroit ihmiset tietävät. Kiitos

Kuvittele joku rakastat toimii kutomon, ja eräänä päivänä saat puhelun; se romahti, ja rakkaasi on kuollut. Sitten tulet selvittää, viikkoa ennen työntekijöiden käskettiin palata työhön jälkeen pomoja päätti halkeamia seinään oli mitään syytä huoleen.

Joten voit surra menetystä rakkaasi, edes protestin seisomaan vastaan ​​vaarallisia työolosuhteita, ennen ryhtymistä ikävä prosessi vaatia korvausta yrityksiltä, ​​jotka taloudellisesti hyötynyt hedelmiä rakkaasi työvoiman, vaikka realistisesti ei dollarin summa voisi maksaa pois kipua ja tappio voit elää varten loppuelämän. Silti se on jotain.

Päätetään, että rahasto olisi luotu hyvitykseksi katastrofin uhreille, vaan saada yritykset osallistumaan se ei mene suunnitelmien mukaan.

Perheet uhrien Rana Plaza katastrofi Bangladesh ei tarvitse kuvitella tämän; he elävät sitä.

Rana Plaza Disaster jatkuu uhrien perheille

Se on ollut yli kaksi vuotta Rana Plaza katastrofi, jossa yli 1100 työntekijää kuoli ja yli 2500 loukkaantui, kun kahdeksan-kerroksinen rakennus Rana Plaza monimutkainen romahti Dhakassa, Bangladeshissa.

Kuten sivuston huomautti tuolloin, Rana Plaza monimutkainen enimmäkseen sijaitsevat tehtaat, joka teki vaatteita amerikkalaisten ja eurooppalaisten yritysten.

Vaatteet, että jotkut teistä voi olla pukeutunut juuri nyt.

Viime vuonna 24. huhtikuuta, tuhansia ihmisiä, mukaan lukien perhe ja sukulaiset työntekijöille, jotka menettivät henkensä romahtaa, osoitti paikalla Rana Plaza tehdas monimutkainen merkitä yhden vuoden vuosipäivä.

Tänä vuonna maailmanlaajuinen päivä toiminta tapahtui soittaa kaikkia merkkejä hankkivat Bangladeshista allekirjoittaa Bangladeshin Accord on Fire ja rakentamisen turvallisuutta ja korjata nykyisen rahoitusvaje korvausta.

Rahoitusvaje korvauksia? Mikä rahoitusvaje ?!

Tänään noin 12 vaatteet yritykset liittyvät Rana Plaza tehdas on vielä tarjota penniäkään osaksi rahastoon uhrien omaisille, jotka menettivät henkensä katastrofi. Toiset ovat vapaaehtoisesti osallistuneet tapa vähemmän kuin heillä on varaa.

Avunantajat rahaston tukemana YK: n Kansainvälisen työjärjestön (ILO), perustettiin tammikuu 2014 nimenomaan kerätä maksut ja korvaamaan uhreille Rana Plaza katastrofi.

Summia jakoi ihmisille määritetään olosuhteet, kuten lasten määrä he ovat ja palkat ansainnut ne, jotka menettivät henkensä.

Se rahoitetaan varojen yhdistelmä, mukaan lukien osuudet ostajat ja muut yksityiset lahjoittajat, jotka haluavat antaa uhrien solidaarisuuden hengessä ja myötätuntoa, ja se on avoinna mille tahansa yritykselle, organisaatiolle tai henkilölle, joka haluaa tehdä vapaaehtoisen lahjoituksen kärsiville perheille Rana Plaza tragedia.

Oltava selkeä, vapaaehtoinen rahoitusosuus yhtiö tähän rahastoon ei sisällä mitään oikeudellista vastuuta. Rahasto on selvä huomauttaa, "Jokainen lahjoitus Rana Plaza avunantajien yhteisen rahaston mistä tahansa avustaja on vapaaehtoista ja ei tarkoita oikeudellista vastuuta tai velvoitetta onnettomuus."

Estettävissä, ennakoitavissa onnettomuus.

Valitettavasti Rana Plaza uhrien perheille, rahasto ei ole yhtä täynnä kuin sen pitäisi olla. RT toteaa:

Aktivisteja, jotka ovat puolustaneet oikeudenmukaisuutta niille vaikutti katastrofi lähes kahden vuoden ajan, toivoi yhteensä $ 30 miljoonalla eurolla voitaisiin korotetaan uhrien perheille. Kuitenkin tällä hetkellä rahasto koostuu vain $ 23 miljoonaa euroa. Vajaus merkitsee peräti 5000 henkilöitä oikeus korvaukseen saavat vain 70 prosenttia siitä, mitä he toivoivat.

UK sosiaalisen oikeudenmukaisuuden ryhmä Clean Clothes Campaign oli tämä sanottavaa rahoitusvaje:

Rahasto kerätä korvaus on rahoituskriisistä, koska suurin osa merkkien kieltäytyvät edelleen lahjoittaa riittävä ja mielekäs määriä. Koska vapaaehtoisuuteen lahjoittamalla, vaikka tämä tuli tuotemerkkejä vaatimuksesta, monia merkkejä vielä tehnyt pettymys maksuja. Vain $ 6 miljoonaa enemmän tarvitaan täysin korvaamaan uhrien perheille ja perhe joten ei ole mitään syytä, että nämä merkit ei pitäisi voida lähiaikoina löytää ratkaisu.

Clean Clothes Campaign n Ineke Zeldenrust sanoi uhrien Ranan Plaza katastrofi on ollut heidän täyttöä "rikki lupauksensa" ja "false sympatiaa" näistä tuotemerkkejä.

Vaikka se ei voi olla pakollista liittyvistä yrityksistä Rana Plaza katastrofi osallistua tähän rahastoon, monet tuntevat se ei brainer, että he voivat ja pitäisi.

Suurten amerikkalaisten ja eurooppalaisten Apparel merkit taloudellisesti hyötynyt ansa näiden nyt jo edesmennyt tehdastyöläiset, ja voittomarginaalit katon läpi, selvästi yhtiöt kuten Walmart, yksi liittyvistä yrityksistä Rana Plaza joiden myynti hiipi lähemmäksi puoli-biljoonaa dollaria vuonna 2014, on varaa lahjoittaa komea summa, paljon enemmän kuin arvioitu $ 1 miljoonainen on tiettävästi vaikuttanut tähän mennessä.

Yritykset eivät ole oikeudellisesti velvollinen ilmoittamaan, kuinka paljon, jos yhtään, he lahjoittaa avunantajien rahasto, mutta tietenkin, he voivat vapaaehtoisesti päättää jakaa tietoja.

Jean Lambert, Vihreä puolue Euroopan parlamentin jäsen Lontoon jotka puheenjohtajana Euroopan parlamentin Etelä-Aasian valtuuskunta, kertoi Independent, "On syvästi järkyttävää, että useat merkit liittyvät Valmistustekniikassa Ranan Plaza ei ole vielä vaikuttaneet rahaston tai tehty taso niiden osuus läpinäkyvä. "Hän selitti," Moni on järkyttynyt, että korvausrahasto on edelleen riittämätöntä noin kolmasosa, joten täysi korvaus ei ole vielä maksettu - lisäämällä kärsimystä. "

Independent kertoi, että mukaan ulkopoliittisen Trade Union neuvoa-antavan komitean, noin kolmasosa 32 yritystä, jotka kampanjoivat väittävät on yhteyksiä tehtaan monimutkainen ole vielä maksavat Rana Plaza avunantajien rahaston. Tiedotustilaisuus totesi, "Yritykset ovat joko tehneet lahjoituksia pienempi kuin tarvittava määrä, tai eivät ole osallistuneet lainkaan ollenkaan."

TOIMIA

  • Osallistu: Clean Clothes Campaign on "maksaa!" Kampanja. Selvittää, mitkä merkit vielä maksaa, ja lisätietoja kampanjan ja miten voit toimia, vierailu
  • Jaa: Harkitse tämän viestin jakamista levittämään sanaa siitä, mitä yritykset ja eivät tee korvaamaan Rana Plaza uhrien perheille.
  Like 0   Dislike 0
Kommentit (5)
Joulukuu 8, 2017 | 00:16:20 | myöhemmin 1 vuosi
Natanael Joensuu
  Like 2   Dislike 1

Marrianne C sanoi sen täydellisesti.  Jos hallitus näiden maiden hoiti omaa kansaansa kunnolla, he eivät tarvitse työskennellä pittence kaupungissa kuolemanloukku building.The iso Corps ei olisi halpaa työvoimaa ja olisi pian lopettamaan toimintansa, elleivät he maksoivat paljon asioita he ovat tällä hetkellä välttää. Tämä ei ole kapitalismi, tämä on hyväksikäyttöä ja yritykset, jotka ulkoistavat yksityisille Contractors ovat aivan yhtä vastuullinen kuin omistajien rakennuksen, ja maan hallitus. He tietävät, mitä on tekeillä ja haluavat sivuuttaa sitä. Ei hyväksyttävä.

Joulukuu 8, 2017 | 04:15:22 | myöhemmin 1 vuosi
Pentti Keränen
  Like 2   Dislike 1

Se on inhottavaa, että yritykset sekaantuneet ei ole pakko maksaa korvauksia niille, jotka ei enää toimi. Valitettavasti, niille voi vielä tehdä niin ongelma on juuri siirretty uuteen tehtaan sivustoja aivan yhtä vaarallinen kuin Rana Plaza, mutta heillä ei ole muuta vaihtoehtoa ansaita elantonsa. Se traaginen mutta ei todennäköisesti muutu lähiaikoina.

Joulukuu 8, 2017 | 07:37:17 | myöhemmin 1 vuosi
Teuvo Hyppönen
  Like 1   Dislike 2

Yhdyn kommentit Shirley ja Sue H. Tämä on häpeällistä. Vain yksi tapaus on ahne, epäeettistä yritykset pilaa kansojen Kiitos linkkiä PayUp

Joulukuu 9, 2017 | 12:00:06 | myöhemmin 1 vuosi
Tapani Karjalainen
  Like 4   Dislike 1

Tämä rahasto ei pitäisi olla vapaaehtoisia, nämä yritykset ovat tehneet valtavasti voittoa kovaa työtä, jotka loukkaantuivat tai menetti henkensä. On aika, että ne maksaa!

Joulukuu 9, 2017 | 19:37:39 | myöhemmin 1 vuosi
Miska Alanen
  Like 0   Dislike 1

Häpeällistä. Kiitos linkkiä PayUp! Greedocracy työssä. smile

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha