2 Sanat Obama "unohtanut" Mainitse State of the Union

Teuvo Lakomaa Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Poliittisessa teatterissa, joka on Washington, DC, suuri esityksiä ole koskaan liian kaukana. Presidentti Barack Obaman unionin tilasta osoite ja republikaanien vastaus oli kaksi tällaista esityksiä.

Vuonna puheen uhoamista, uhmakkuus, ja itsensä kehu, Obama esitteli saavutuksia, ehdotettu veronkevennyksiä keskiluokan, ja uhkasi käyttää hänen veto hänen State of the Union osoite. Republikaanit, jotka ovat joutuneet sitoa nyt, että he ovat enemmistönä molemmissa kamareissa, oli kansanomainen vasteen, joka kutsutaan Obaman terveydenhuollon laki tuote "tunkkainen mielentila."

Molemmat osapuolet suunnattu kaula- ja lisäjäsentä keskiluokka heidän puheita. "Tuomio on selvä. Keskiluokan taloustieteen teoksia ", sanoi Obama. "Enemmän veroja, Lisää hallituksen ja lisää samaa lähestymistapaa, joka on jättänyt keskiluokan perheiden," vastasi puhemies House John Boehner, kun Obaman osoite.

Kuitenkin molemmat osapuolet välttää kaksi sanaa, jotka ovat päällimmäisenä mielissä eniten keskiluokan amerikkalaisia: palkka pysähtyneisyyden.

Mikä on palkka pysähtyneisyyden?

Palkkojen pysähtyneisyys on taloudellinen ehto ominaista jatkuva palkat, talouskasvusta huolimatta. On olemassa useita syitä palkka pysähtyneisyyden ja useimmat niistä ovat rakenteellisia kuin suhdanteista. Esimerkiksi siirtämällä työpaikkoja ulkomaille halvemman työvoiman ja työn automatisointi voi aiheuttaa palkka pysähtyneisyyden. Näin ollen kyky työntekijöiden neuvotella palkkojen nousua on haittaa. Puolestaan ​​valta siirtyy pois työntekijöitä avainhenkilöt. Samoin, perhe rakenne, kuten nousu kahden perheiden, jossa leipä ansaitsevien jäsenet saavat vähemmän palkkaa erikseen mutta kumulatiivisesti, voi myös johtaa pysähtyneisyyden palkoista. Ehto voi olla tuhoisia taloudellisia seurauksia. Esimerkiksi ennallaan palkat voivat johtaa sykli alhaisen kulutuksen ja taloudellinen taantuma.

Palkkojen pysähtyneisyys on vaikuttanut läntisissä talouksissa yli vuosikymmenen. Japani, jossa palkka pysähtyneisyyden yhdistettynä deflaation on tukehtunut kasvu, on tunnetuin esimerkki. Eurooppa ei ole kaukana jäljessä. Amerikkalainen keskiluokka, joka oli aikoinaan maailman rikkain, ei ole enää rikkain; Kanada on ylittänyt Amerikassa.

Obama on yrittänyt kehystää keskustelua palkka pysähtyneisyyden noin eriarvoisuutta ja varallisuuden uudelleenjakoa. Tietenkin tämä on teko opportunismin koska palkka pysähtyneisyyden on ollut noin yli kaksi vuosikymmentä Amerikan talouden.

Tuoreessa tutkimuksessa taloudet, jotka ovat onnistuneet puuttua palkka pysähtyneisyyden osoittaa, että yhdistelmä koulutusta ja laajentaminen sosiaalipalvelut. Obaman veronalennukset ovat osa ohjaileva parannuskeinoa.

Torjunta palkka pysähtyneisyyden

Veronkevennyksiä keskiluokan on suunniteltu edistämään menoja. Samalla kasvoi rikkaiden verotuksen kutistuu tuloeroja. Ilmainen Community College parantaa yleistä kilpailukykyä työvoimasta. Teknologia, joka näyttää nopeasti tulossa jäsennelläkseen Amerikan pyrkimyksiä muuttaa talouttaan, automatisoi koneita ja elämäntavat. Tehokkaasti, jälleen virtaa työvoimasta tulee muuttuneen Amerikan talouden.

Teoriassa ehdotuksia järkeä.

Mutta saattaa olla pari ongelmaa matkan varrella.

Ensinnäkin, ainakin toinen ehdotus Obaman SOTU alhaisemmat hän yrittää elvyttää palkat. Erityisesti hänen vaatii laajennus kauppaa muiden maiden kanssa on kaksiteräinen miekka. Tämä johtuu siitä, että kauppa on kahdenvälinen prosessi. Vaikka uusien talouksien avautuminen amerikkalaisten liikemiesten, on olemassa vaara, että halpa tavaroita ja palveluita nämä taloudet tulvii Amerikan markkinoilla. Se on tapahtunut Japanin ja Kiinan kanssa ennen missä halpaa työvoimaa ja tehokkaat toimintatavat käytössä Aasian suurvallat ahtaa niiden talouksien epätasa Amerikassa pahenivat. Ja on olemassa vaara, että se voi tapahtua uudelleen.

Toiseksi Suunnitelman onnistuminen perustuu tuottavuuden kasvuun kaikilla aloilla Amerikan talouden. Tämä on helpommin sanottu kuin tehty, koska tietyt talouden aloilla, kuten palvelualoilla, on ominaista tehottomuus ja huono palkka. Veronkevennykset toimia ainoastaan ​​väliaikainen ihmelääke syvään juurtuneita ongelmia teollisuudelle. Ongelma on vieläkin akuutimpi kun ajatellaan, että palvelusektori muodostaa noin kaksi kolmasosaa talouden. Veronalennukset olisi liitettävä huomattavia tuottavuushyötyjä ja palkankorotukset kaikilla aloilla taloudellisesti järkevää.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha