17 Parhaat hyödyt vihreää pippuria Iho, hiukset ja terveys

Milla Juutilainen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Vihreä paprika ovat pohjimmiltaan vihreäsävyisenä paprikaa tai makeat ja miedot paprika. Tämä keskikokoinen hedelmä palot on ihana kellon muotoinen, paksu ja hauras iho kiiltävä ulkokuoren ja mehevä rakenne. Koska sen kohtalaisen pistävä maku, se on luokiteltu vihannesten sijaan mauste. Kuitenkin, paprikaa ei vain tehdä meidän elintarvikkeet nauttia, mutta ne myös tulevat paljon etuja. Olkaamme tutkia kaikki hyödyllisyys:

Edut Green Peppers terveyden hyväksi:

1. Vihreä paprika on erittäin voimakkaita antioksidantteja. Ne sisältävät runsaasti A-vitamiinia, B monimutkainen, ja C, jotka pystyvät tasapainottaa tuhoisia vaikutuksia vapaiden radikaalien meidän elin ja ylläpitää meidän yleistä terveyttä.

2. tulehdusta ominaisuuksia vihreä paprika ovat erittäin suotuisat lievittää kipua ja turvotusta liittyy vakavia luuston häiriöt kuten nivelrikko, nivelreuma, jne.

3. astmapotilaiden voidaan suuresti hyötynyt vihreä paprika, koska ne ovat täynnä ravinteita, erityinen ryhmä kasvien yhdisteitä, joilla kapasiteetti rentouttava hengitysteiden passage ja alentamalla huohottaen. Phytonutrients tiedetään myös edistää parempaa yleistä terveyttä ihmisten.

4. Vihreä chili voi hillitä alas liittyvät sydän- dramaattisesti. Syynä on läsnä kuormien C-vitamiinia On havaittu, että määrä tämän antioksidantin vitamiini on paljon suurempi vihreä paprika kuin appelsiinit, mikä on olennaisen tärkeää estää veren hyytymistä sekä niihin liittyvät sairaudet, kuten sydänpysähdys, aivohalvaus, jne.

5. B6-vitamiini ja vitamiini B9 sisällöstä vihreä paprika osallistua aktiivisesti vähentää homokysteiinin kehossamme. Koska haitallisia sivutuotteena eri sisäisten biokemiallisia menettelyjä, se voi tehdä tuhojaan meidän terveyttä.

6. Kun se tulee huolehtia meidän paksusuolen, mikään ei ole parempaa kuin ravintokuituja ja vihreä paprika ovat täynnä näitä. Jos lisätä saanti vihreää paprikaa yhdessä terveellisen ruokavalion, voit helposti suojata paksusuolen vahingollisia vaikutuksia mikrobien sekä myrkyllisiä osia.

7. lisäksi säilyttää kaksoispiste terveys, vihreä chili on myös tärkeä rooli vähentämään riskejä paksusuolen syöpä. Antioksidantit vitamiineja pidetään päävastuullisena tekijöitä tästä.

8. Kuten edellä todettiin, vihreä paprika sisältää suuren määrän B6-vitamiinia, joka on yksi kaikkein elintärkeitä ravintoaineita kehomme. Vuodesta parantamaan koskemattomuutta pitämään meidän hermostoon, se voi säädellä useita elintoimintojen tehokkaasti.

9. Koska runsaasti kalsiumia, vihreä paprika voivat pitämään luuston ja hampaiden vahva ja terve. Se voi jopa auttaa ylläpitämällä suun terveyden suuresti.

Edut Green Peppers Skin:

10. Antioksidanttiominaisuuksia vihreä paprika tekevät niistä erittäin tehokkaita oksidatiivisen aiheuttamat vahingot vapaat radikaalit. Eri antioksidantti vitamiineja, erityisesti C-vitamiinia, läsnä tämäntyyppisessä paprikaa voi helpottaa kollageenin meidän ihon pitääkseen sen yrityksen ja terveellistä sekä luoda esteen enemmän vahinkoa.

11. Säännöllinen kulutus vihreä paprika mehu on erittäin hyödyllistä torjumiseksi kaikissa ikääntymisen merkkejä ja pidämme ihon terveenä ikuisesti.

12. phytonutrients sisältö vihreä paprika on erittäin tehokas kuivatuksen ihottumaa, viat, akne, ja muita ihotulehduksia.

13. Tietyt infektioiden, kuten urheilijan jalka, vyöruusu, jne. Voidaan käsitellä vihreää paprikaa johtuu sen antibakteerinen ja anti-sieni ominaisuuksia.

Edut Green Peppers hiukset:

14. Vihreä paprikat ovat erinomainen lähde luonnon piin, joka on erittäin hyödyllistä meidän hiukset.

15. Kun me ovat vihreä paprika mehu päivittäistä ruokavaliota, verenkierto lisääntyy merkittävästi koko meidän päänahan ja hiusten juuria. Se toimii luonnollinen hiusten kasvua stimulaattori ja auttaa meitä saada pitkät hiukset nopeasti.

16. suurin ongelma hiustenlähtö helposti ratkaistavissa avulla vihreä paprika. Ne voivat pelastaa karvatupet haitallisilta vaikutuksilta di-hydrotestosterone. Tämän seurauksena meidän hiukset tulee vahva ja pääsemme eroon usein hiukset kuuluvat.

17. Jos olet kärsivät split-päistä, paprikaa voi auttaa sinua hyvin paljon. Se käsittää paljon C-vitamiinia, joka helpottaa imeytymistä raudan karvasolujen ja tarjoaa riittävästi happea niitä. On välttämätöntä estää rikkoutuminen tai jakaa jokaisen meidän hiukset osa.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on yksinkertaisesti ovat vihreä paprika oman ruokavalion kaavio ja nauttia sen eduista.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha