17 Fall talven muoti Essentials, että sinun täytyy olla 2015

Milla Juutilainen Heinäkuu 26, 2016 Kauneus 52 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Talven nurkan takana. Nyt kun olemme keskellä syksyllä, se on parempi olla vaatekaappi suunnitella etukäteen. Sano "Nähdään myöhemmin" teidän kesän garbs, ja tehdä tilaa kaapissa.

Tämän vuoden lasku talvi muoti näet joitakin rohkeita ja kirkkaita värejä. Värit, jotka ovat Big Hits ovat punainen, viininpunainen, viininpunainen, oranssi, safiiri sininen, smaragdinvihreä, valkoinen, ja tietenkin musta. Tietysti on oltava ehdottoman mukava mitä on yllään. Koska nämä värit ovat "in" ei tarkoita, että sinulla on käyttää näitä värejä. Valita mitä olet mukava. Mielestäni olen aina mieluummin kiillotettu, mutta Jännitystä värit talvella, koska se saa minut tuntemaan vilkas keskellä tumma, synkkä päivää. Mutta se on minun henkilökohtainen valinta.

Musta on yksi väri, joka ei koskaan mene pois muodista. Enemmän tai vähemmän, me kaikki luottaa tässä yksi väri. Musta mekko, tai musta housut, musta paita, mitään, on oltava meidän kaapissa. Ilman pitemmittä puheitta, haluan esitellä teille kanssa syksyllä talven muoti olennaiseen, että sinun täytyy olla tänä vuonna.

1. Talvi hatut tytöille

Tämä hattu on lisävaruste itse. Kukka on tarpeeksi suuri kiinnittää huomiota. Sinun ei tarvitse mitään lisälaitteita, muuten koko get-up on ohi dramaattinen.

2. Eri korkit miehille

Kun olet ulkona pojan päivä / yö, tämä on ainutlaatuinen tapa kiinnittää huomiota. Olet varmasti olemaan yksi erottua joukosta!

3. must-have silkkihuivi leideille

Kirkas, värikäs silkkihuivi on niin tänä talvena! Malleja voi olla kukka, geometrinen, abstrakti, tai roiskeille värejä. Pariksi silkkihuivi kanssa tavallinen alkuun, ja te kaikki asetettu!

4. kirkas huivi pojille liian

Ei, pojat! Et ole menossa silkkihuiveja koska tytöt ovat. Mutta sinulla on suuri tarkastuksia sävyissä teidän huivi. Vaimentaa se kaulaasi missä tahansa tyylin haluat, voit silti olla viileä tänä talvena!

5. Klassinen ruudullinen paita on oltava, naiset!

Tämä talvi näkevät paljon ruudullinen paitoja, tytöt! Sekin, ei mitään fancy. Ruudullinen paita voidaan pukeutui päällä toppi, ja lopuksi se pois farkut. Yksinkertaisesti klassikko!

6. villapaita mekko naisille

Voit käyttää villapaita mekko jalkakiinnitykseen, tai jos olet tarpeeksi rohkea kohtaamaan kylmä, vain käyttää sitä. Pusero mekko on pääasiassa kilpikonna-aukkoinen, ja on yksi sävyä.

7. Tyylikäs puseroita kaverit

Miehet, tämä on ainoa laatuaan pusero, jonka voit urheilun kanssa muodollista sekä epävirallisia asuja. Tällainen villapaita tulee varmasti antaa lausunnon sinulle.

8. kaivannon varten lass

Classic trenssitakkien ovat, ja sitten, tällainen tyylikäs takit on hyvin villitys tänä talvena. Värit ovat vastakkaisia, mikä sinusta näyttää leikkisä ja nykyaikainen samalla.

9. kaivannon varten Gent

Guys, tällä kaudella pukea trenssitakkien tyylillä. Nostakaa kaulus, ja kävellä alas polkua kuin jos kävelet alas kiitotien!

10. Virallinen Blazer osa-1: naiset

Tunnettuja tuotemerkkejä sanovat, että tänä syksynä talvena, naiset on pukea ommellut otettu miesten suunnittelussa. Jäsennys, kuvio, ja muoto osoittavat erittäin miehekäs näkymiä.

11. Virallinen Blazer osa-2: miehet

Miehet, aivan kuten aina, kaikkina vuodenaikoina, 3 kpl puvut ovat aina muotia. Voit kokeilla siellä täällä kanssa muoto ja leikkaus.

12. nahka Story- 1

Talvi on epätäydellinen ilman nahkatakki kaapissa. Älä vain valita perinteinen musta yksi. Jos voit, mennä värit kuten syvä viininpunainen, tai punainen. Tuo esiin tyylikäs puolella!

13. nahka Story- 2

Miehet, samoin teihin. Älä vain kiinni tavanomaista mustaa nahkaa, sen sijaan, olla hieman seikkailunhaluinen ja mennä jotain erilaista. Erottumaan joukosta yleisö on teidän selvitys.

14. denim Dame

Hieman leimahti, hieman yli nilkkojen on teidän denim syksyllä talven muoti. Jos et halua ostaa, koska olet melkoinen määrä unwearable farkut, tehdä yksi asia. Alter yksi ja ompele se oma muoti.

15. denim jätkä

Toinen vuosi ihon halailemassa farkut. Nämä ovat venyviä, joten voit olla mukava yllään sitä koko päivän. Kuten värin, tumma värisävy on edullinen.

16. Kävele puhua, naiset!

Lohkosta korkokengät, ei korkokengät, ja korkokengät, tänä syksynä talvena nähdä erilaisia ​​erilaisia ​​jalkineita naisille. Muodollinen kengät ovat miehekäs touch heille samanlainen bleiserit. Tulee kahdenlaisia ​​saappaat. Yksi on joitakin blings, hyvä kerhotoiminnan, kun taas toinen on yksinkertainen, mutta tyylikäs, voidaan käyttää sekä virallisissa että epävirallisissa yhteyksissä. Korkokengät on helmi töitä, tai ehkä kiviä liian, täydellinen joitakin fancy illallinen.

17. Miehet, kävellä tyylillä!

Miehet, teidän rento päivä ulos, lenkkarit ovat paras veto. Ne ovat mukavia, ja ne tulevat värit liian. Varjossa fluoresoiva sävy tulee lisäämään merkin kengät. Muodollinen parit ovat yksinkertaisia, mitään fancy niistä. Samaan aikaan, mennä joitakin pieniä tukossa korkokengät. Leathered rakenne saappaat voi tulla kahta väriä: musta ja ruskea. Molemmat ovat älykkäitä, ja joka sopii muodollista puvut samoin.

Voit olla yksi näistä, tai voit olla useita näistä, mutta älä mene konkurssiin ostaa stuffs niin, että olet hyvin paljon "in" syksyllä talven muoti. Sen sijaan, sekoita vastaavat yksi tai kaksi uutta garbs kanssa vanhoja on myös hyvä idea. Älä unohda varustele neckpiece, tai iso, roikkuvat korvakorut, fancy katsella, ja jotkut rannerenkaita. Älä myöskään unohda linja silmäsi ripaus eyeliner, ja rohkea väri huulet. Pysy muodikas ja pysyä lämpimänä! Onnellinen talvi, kaikille!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha