16 uutta TV-ohjelmat Lyömällä Netflix toukokuu

Taija Karjalainen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Netflix on lisännyt uuden erän TV kokoelmaansa koko tulevan kuukauden. Tässä ovat 16 uuden sarjan lyömällä suoratoistopalvelun toukokuussa.

Näytelmiä

1. Longmire - Kausi 3 1. toukokuuta
Rikos draama, pääosissa Robert Taylor, Katee Sackhoff, ja Lou Diamond Phillips, seuraa Walt Longmire kuin oma ja rauhallinen sheriffi Absaroka County, Wyo. Leski vähän aikaa, hän on mies psyykkinen korjaus mutta hautaa kipu selän rohkea kasvot, vaatimaton virne, ja kuiva wit. Ensimmäiset kolme vuodenaikaa sai pitkän & E ennen saada peruttu, ja Netflix on sittemmin nosti sen ylös ja neljännen kauden.

2. Shameless - Kausi 10 1. toukokuuta
British komedia-draama sijaitsee Manchesterissa kuvitteellinen Chatsworth valtuusto Estate. Tästä seuraa tarina nuoren ryhmä sisarukset melko paljon vanhempiensa hylkäämiä jotka vain onnistuvat selviytymään niiden järkeä ja huumoria.

3. todistajat - Kausi 1 1. toukokuuta
Pääosissa Thierry Lhermitte, Marie Dompnier, ja Laurent Lucas, tämä rikos trilleri tapahtuu pieni, rauhallinen kaupunki täynnä salaisuuksia. Aseta Pohjois-Ranskassa, kuusiosainen minisarja keskittyy outo tapaus, johon hauta-ryöstää ja sijoittaminen ruumiiden mallissa kodeissa.

4. Royal Pains - Kausi 6 3. toukokuuta
Komedia-draama, pääosissa Mark Feuerstein, Paulo Constanzo, ja Reshma Shetty, seuraa epäoikeudenmukaisesti huonoon valoon mutta nerokas diagnostisia kirurgi, joka päätyy työskentelee hänen cheesy veljensä Hamptons kuin concierge lääkäri rikkaiden ja eliitin.

5. Transporter: Series - Kausi 1 22 toukokuu
Toiminta-rikollisuuden sarjan tähdet Chris Vance Frank Martin, entinen Special Ops joka nyt viettää elämänsä kuljettaja toisella puolella lakia. Kolme sääntöjä, hän aina suorittaa hänen sopimukset, tavalla tai toisella.

6. Graceland - Seasons 1-2 26. toukokuuta
Graceland tuntuu idyllinen rannalla kotiin ryhmä erilaisia ​​nuorten roommates ulkopuolella, mutta on todella asuinpaikka ja toimintakeskus elintärkeiden aineiden FBI DEA, ja Yhdysvaltojen tulli sisällä. Show seuraa Aaron Tveit FBI alokas Mike Warren, joka lähetetään Graceland odottamatta, kun hän on ennakointi perinteinen Washington toimistotyö. Heitetään tuleen tämän Undercover tehtävän, Warren nojaa vahvasti mentori Paul Briggs, vanhempi agentti, joka kätkee yhdisteen toimintaa maailman.

Netflix alkuperäiset

7. Grace ja Frankie - 8 toukokuu
Tuleva komedia sarja seuraa pitkäaikainen joukkueiden Grace ja Frankie, jotka tuodaan yhdessä kun heidän aviomiehensä ilmoittaa he ovat rakastuneita toisiinsa ja aikovat mennä naimisiin. Heidän tyrmistyneenä, naiset toteavat, että heidän elämänsä pysyvästi toisiinsa, ja niiden vielä suurempi yllätys, he löytävät ne voivat tukeutua toisiinsa. Jane Fonda ja Lily Tomlin STAR todistuksen merkkiä, Martin Sheen, Sam Waterston kesäkuuta Diane Raphael, ja Ethan Embry yhteistyössä pääosissa.

8. Välillä - Season 1 21. toukokuuta
Nickelodeon tähti Jenette McCurdy tulee tähti kuusiosainen survivalistien trilleri sarja, kirjoittaja kanadalainen kirjailija-ohjaaja Michael McGowan. Tästä seuraa tarina kaupunki piiritetty salaperäinen sairaus, joka on pyyhkinyt pois kaikki paitsi 21 ja nuoremmat. Joukossa elossa ja muokkaamisella hengissä on raskaana Wiley Day, joka on suunnitelma luopua vauva ja jättää Aika järven takana. Mutta kun hallitus tuo kaupunki karanteenissa, Wiley ja paras ystävä Adam ymmärtää, että löytää syy virus voi olla niiden ainoa tie vapauteen.

9. seikkailut Saapasjalkakissa - Kausi 1 8. toukokuuta
Mukana äänet Eric Bauza, Jayma Mays, ja Carlos Alazraqui, animoitu televisiosarja seuraa Shrek merkki Saapasjalkakissa kun hän taistelee pois loputon leegio hyökkääjät suojella aiemmin piilossa kaupunki San Lorenzo. Hänen toimensa päätyä tahattomasti murtaa loitsun, joka suojasi sen legendaarinen mystinen aarre ulkomaailmasta.

10. Richie Rich - Kausi 2 22 toukokuu
Jake Brennan, Joshua Carlon ja Jenna Ortega tähdittävät Netflix remake lapsiystävällisiä komedia. Show seuraa tarina Richie Rich, nuori nero joka löysi tapa kääntää vihannesten puhtaana energialähteenä. Tämän seurauksena, Rich on nyt enemmän kuin biljoonaa dollaria. Sen jälkeen hänen yössä menestystä, hän liikkuu hänen isänsä ja sisarensa hänen hiljattain rakennettu kartano täynnä leluja ja contraptions. Hän myös jakaa hänen menestystä hänen kaksi parasta kaveria, Darcy ja Murray.

Todellisuus

11. American Restoration - kokoelma 14. toukokuuta
History Channel Sarja seuraa Rick Dale ja hänen miehistön ne palauttaa Amerikan historialliset kohdetta ja auttoi tekemään ne näyttävät juuri niin he ennen.

12. Dance Moms - kokoelma 14. toukokuuta
Lifetime show keskittyy Abby Lee Dance Company Pittburgh ja seuraa varhainen uran lasten tanssi holhous Abby Lee Miller. Se myös Chronicles osallistumista tanssijoiden äidit.

13. Duck Dynasty - kokoelma 14 toukokuu
A & E todellisuus osoittaa kuvaa elämää Robertson perheen, josta tuli varakas heidän perheensä-toiminut liike, Duck komentaja.

14. Hoarders - kokoelma 14. toukokuuta
Dokumenttisarja, joka alkoi & E ja on sittemmin siirtynyt Lifetime, kuvaa tosielämän kamppailut ja henkilöiden kohtelun oireinen hamstraaminen häiriö.

15. Counting Autot - kokoelma 14. toukokuuta
History Channel Show on kuvattu Las Vegasissa, jossa se Chronicles päivittäin toimintaa kreivin Kustoms, auto restaurointi ja räätälöinnin yrityksen omistuksessa ja käytössä Danny Koker, joka aikaisemmin esiintynyt toistuva asiantuntijana Pawn Stars.

16. Anthony Bourdain: Varaosa Tuntematon - Kausi 4 15. toukokuuta
Suosittu CNN matka- ja ruoka näyttää seuraa Anthony Bourdain kun hän vierailee maissa ja pureutuu poliittisia kysymyksiä sekä alkuperäiskansojen ruokaa ja kulttuuria.

Lisää Entertainment lunttilappu:

  • 6 hulluin Animated Television ole tarkoitettu lapsille
  • 7 Kids TV-ohjelmat Being Remade Modern Age
  • 6 Classic TV-ohjelmat, jotka ovat tekemässä paluuta
  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha