15 Valtava Väärinkäsityksiä E-Savukkeet & Vapes

Unelma Ahosilta Tammikuu 28, 2017 Miscellany 8 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Valmis lopettamaan tupakoinnin? Liity kerhoon! On niin paljon ihmisiä epätoivoisesti parantaa terveyttä ditching tapa näinä päivinä, että kokonaan uuden toimialan, e-savukkeet ja vapes, näyttää olevan kaikkialla käännymme. "Sähköistä savukkeita on noussut nopeasti $ 2 miljardia teollisuus, koska ne otettiin käyttöön Yhdysvalloissa loppupuolella viime vuosikymmenen. Se on edelleen osa $ 94 billion palava savuke teollisuus, mutta jotkut analyytikot ennustavat, että tupakoinnin vähentyessä kulutus höyrystynyt nikotiinin tuotteet-jotka ovat yleensä halvempia-ylittämään perinteisiä savukkeita ensi vuosikymmenellä ", kertoo viime Boston Globe pala.

Monet ovat ylistetään e-savukkeita yli tavallisia savukkeita vuosia ja yhtä monet uskovat on olemassa lukuisia sähköinen savuke terveysriskejä. Jos olet halunnut potkaista tapa, saatat ihmetellä, jos e-CIGS ovat oikea valinta johtavat terveempään sinulle. Ennen kuin nauttia, sinun pitäisi ainakin olla hyvin tietoa mahdollisista vaaroista sähköisen savukkeiden. Koska on olemassa runsaasti väärinkäsityksiä e-savukkeet ja vapes, ja paljon ihmisiä vain puhaltaa savua niistä, me hälventää joitakin myyttejä sinulle.

1. Ei ole nikotiinia e-savuke.
FALSE. Nikotiini on sekoitettu e-savukkeet "liuottimet ja makuja, joka on mitä tekee työtä kuin lopetus aineena. Tämä on yksi pahimmista sähköinen savuke terveysriskejä, koska neste nikotiini on tappava myrkky.

Lue Liittyvät: 15 tapoja lopettaa tupakointi ilman Patch

2. E-savukkeet vain aikuisille tarkoitettu.
FALSE. Kongressiedustaja Jackie Speier on tuonut lopettaa myynnin ja markkinoinnin meidän Kids E-savukkeet laki pidentää saman FDA sääntelyä tupakkatuotteiden e-savukkeita. Rep. Speier sanoo, "teollisuus on houkutellut lasten ja nuorten kanssa aggressiivinen markkinointi taktiikkaa käyttää sen tuotteita. Makuja kuten tahmainen karhu, hattara, ja suklaakakkua, meidän lapset ovat kirjaimellisesti vaping näitä asioita. Mainoksia käyttäen sukupuolen ja sex appeal, meidän teini-ikäiset ovat lusting jälkeen näitä esineitä. "

3. E-CIGS ovat terveempiä.
FALSE. Ei todellakaan ole ollut tarpeeksi tutkimusta vielä tietää tarkalleen, mitä sähköinen savuke terveysriskit ovat. Jotkut asiantuntijat suosittelevat Sicking kanssa osoittautunut lopettamiseen menetelmiä kuten nikotiinipurukumi tai laikkuja. Ja sinun ehdottomasti ei pitäisi aloittaa tupakointi e-CIGS ottamatta huomioon nikotiiniriippuvuutta ja muita mahdollisia haitallisia vaikutuksia.

4. Jokainen E-CIG sisältää saman määrän nikotiinia.
FALSE. Koska tuotanto e-savukkeita ei tiukasti säänneltyjä, nikotiinin kussakin savuke voi vaihdella yhdestä 100 milligrammaa. Jos olit mietin, siellä on noin yhden milligramman perinteinen savuke.

5. Nestemäinen nikotiini on turvallinen.
BIG FALSE. Jos käytät e-savukkeita, sinun täytyy pitää heidät poissa lasten. Kirjeessä päätoimittaja New England Journal of Medicine, kolme Lääkärin kertoi, että "yksi teelusikallinen 1,8 prosenttia nikotiini ratkaisu voisi olla tappava 90 kg. henkilö. "Tämä tarkoittaa sekä savukkeet ja täyttö patruunoita on säilyttää turvallisesti pois tahoilta, jotka saattavat niellä ne.

6. Tupakansavulle ei ole ongelma.
FALSE. Propyleeniglykolia ja vihannesten glyseriini ovat tyypillisesti aineita käytetään luomaan "savu" e-savukkeita. Propyleeniglykolia käytetään usein savukoneen, ja on tunnettu ärsyttää joidenkin ihmisten hengitysteihin ja silmiin. Kasvis glyseriiniä käytetään makeuttamiseen elintarvikkeisiin ja lisätä kosteutta kosmetiikkaa. Asiantuntijat pitävät molemmat yhdisteet turvalliseksi yleensä, mutta tutkijat eivät tiedä, jos vuoden hengittämästä niistä voisi vahingoittaa joku käyttää e-savukkeita tai joku hengittämästä tupakansavulle niistä.

7. Olet lopettaa tupakointi, onnittelut.
Ei niin nopeasti ... on noin ystävien tai perheen jotka ovat tupakointi e-savukkeet voi olla yhtä paljon haaste joku, joka on lopettaa olemaan ympäröivä tupakoitsijat mukana teko. Koska vaihdoit riippuvuus savukkeiden riippuvuus e-savukkeita, voit silti kamppailla.

8. Voit polttaa e-cig kaikkialla.
FALSE. Saatat ajatella et häiritse ketään, koska et puhaltaa Haisuli, vaarallinen savu ilmassa, mutta joillakin alueilla, se voi itse asiassa olla laitonta tupakoida e-savuke. Tarkista valtion ja kaupungin toimitukset. Useat valtiot kuten Los Angeles, New Yorkissa, Bostonissa ja Chicagossa ovat siirtymässä käytön rajoittamiseksi e-savukkeita.

9. E-CIGS ovat parempia sydämen terveyttä.
FALSE. Tohtori Aruni Bhatnagara on lääketieteen professori University of Louisville ja tiedottaja sähköisen savukkeiden American Heart Association, joka sanoo,

"Toinen huolenaihe, kuin mahdolliset vaikutukset nikotiinia, huolta pieniä, mahdollisesti myrkyllisiä hiukkasia ja mitä he voivat tehdä herkkä sydän-järjestelmään." Emme ole ulos metsään siellä vielä.

10. Jos lapsi yrittää e-CIG, hän on luultavasti jo tupakointi.
Centers for Disease Control ja ehkäisy raportoitu, "Sähköinen savuke kokeilu ja hiljattainen käyttö kaksinkertaistui keskuudessa Yhdysvaltain keski-ja lukion oppilaat aikana 2011-2012, mikä tarkoittaa arviolta 1780000 opiskelijaa joskus käyttäneensä e-savukkeet vuodesta 2012. Lisäksi vuonna 2012 , arviolta 160000 opiskelijoille, jotka ilmoittivat joskus e-savukkeita ollut koskaan käytetyn perinteinen savukkeita. "Tämä tekee meistä niin hyvin surullinen, koska tiedämme, että e-savukkeita voisi toimia eräänlaisena porttina huumeiden" muihin aineisiin.

11. E-CIGS ovat säänneltyjä vain kuka tahansa voi saada niitä.
FALSE. Koska edellä tilastojen haluamme tämä olisi totta, mutta voit ostaa e-CIGS Internetissä, mikä tekee niistä helppo lapsille on toimitetaan suoraan ulko-ovesi.

12. E-CIGS eivät aiheuta vahinkoa.
Emme yritä pelotella teitä, mutta on olemassa riskejä, kun käytät näitä asioita. Yhden miehen e-cig todella räjähti hänen suuhunsa. Se tuleen hänen huoneen jälkeen koputtaa pois kaikki hänen hampaansa ja tuhoaa joitakin hänen kielensä. Tämä on yksi hälyttävä vaaroista sähköisen savukkeiden.

13. E-CIGS on tehty Amerikassa, joten tiedämme heidän on noudatettava tiukkoja sääntöjä ja määräyksiä.
FALSE. Useimmat e-savukkeet on valmistettu Kiinassa! Sitten ne myydään yli 300 eri tuotenimillä Yhdysvalloissa, joista osa on saatavilla vähittäiskaupat kun taas toiset ovat vain verkossa. Muista tämä on teollisuus tekee käsittämättömän paljon rahaa pois halumme lopettaa.

14. Se on parempi kuin tupakointi potti.
Ummm ... .unless on potti, että olet tupakoinnin. Potti tiivisteet voidaan höyrystyy ilman paljastava marihuana hajua joten trendi näyttää kasvavan teens.

15. Jokainen haluaa sinua lopettamaan tupakoinnin.
Jokainen mutta Big Tupakkayhtiöt, että on. Big Tupakka on nyt tuottaa e-savukkeet, koska 21. vuosisadalla, tupakointi ei ole niin viileä kuin se käytti olla. Olitpa ostamassa perinteisiin savukkeisiin tai e-savukkeita, rahaa voisi vain johtaa osaksi aivan sama taskut.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha