15 Suuri sovellukset, sivustot, ja Työkalut menetit Viime viikolla

Tekla Haanpää Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Metsästää mahtava sovelluksia ja tuotteita käyttää ja jakaa ystäviesi kanssa? Joka viikko, katsomme crowdsourced linkkejä lähetetty sivuston nimeltä Product Hunt, jossa käyttäjät lähettävät parhaat löydöt ja yhteisö käsittelee ja ääntä niiden suosikki sovelluksia ja työkaluja. 600 ja 800 pääomasijoittajat kuulemma käyttää sivustoa - suuri osoitus sen kyvystä pinta tuotteita, jotka lentävät alle useimpien ihmisten tutkat.

Tuote Hunt tarjoaa katsomaan mitä uutta joka päivä sen kotisivulla. Kuka tahansa voi jättää tuote. Käyttäjät voivat joko rekisteröityä sähköposteja päivitetään yhteisön parhaat löydöt tai voi tarkistaa takaisin joka päivä nähdä, mitä tuote Hunt vääntää. Tuotteet lähetetty joka päivä kerätä upvotes, joka osittain tekijä järjestykseen, jossa viestit on luokiteltu lopussa päivän.

Joka päivä viestit pidetään erillään seuraava jotta käyttäjät voivat palata muistella mitä on ollut suosittu viime viikon tai kuukauden, tai tarkistaa sivuston joka päivä nähdä, mitä uutta. Jokainen listaus näyttää linkki tuotteen verkkosivuilla, ja aiheeseen liittyviä linkkejä kuin sen sivun App Storesta tai viime tiedotusvälineissä. Käyttäjät voivat myös liittyä keskusteluihin kommentit osiossa kunkin tuotteen, ja perustajat usein osallistua keskusteluun vastaamaan kysymyksiin.

Katselimme kärkipään uusia sovelluksia ja innovaatioita Tavaroiden Hunt viime viikolla ja kassalla alkuun kaksi tuotetta että sivusto esiin päivittäin. Upvote laskee tehdä muutos, mutta kaikki meidän kirjattiin maanantaina.

1. Plink

Plink tuli ensin sunnuntaina, jossa 193 upvotes kuin maanantaina. Plink on "multiplayer musiikkielämyksiä" by Dinahmoe, Tukholmassa perustuva luova tuotantoyhtiö. Sivusto avulla käyttäjät voivat tehdä musiikkia tuntemattomien kanssa. Käyttämällä yksinkertainen käyttöliittymä, he valitsevat väline, ja voi valita mitä kentillä ja rytmejä he haluavat pelata.

2. kuraattori

Kuraattori tuli toiseksi sunnuntaina, 97 upvotes kuin maanantaina. Sivusto, Dave Verwer, kustantaja iOS Dev Weekly, auttaa käyttäjiä koota "email julkaisut", jotka ovat kiinnostavamman ja hyvin suunniteltu kuin perinteinen uutiskirjeitä. Työkalu auttaa yksilöitä tai yrityksiä kappalainen niiden uutista koko viikon, ja sitten kokoaa ne viikoittain tai kuukausittain julkaisemista. Kuraattori avoin hinnat ovat yli 60 prosenttia, verrattuna 10-20 prosenttia tyypillisen uutiskirjeen, ja käyttäjät saavat käyttöönsä yksityiskohtaisia ​​avoimet kertoimet ja valitse tilastoja.

3. Pace

Pace tuli ensin lauantaina, jossa 344 upvotes kuin maanantaina. Pace - joka tarkoittaa "etenevät automaattisesti. Tietyt viihdyttää. "- Tarjoaa avoimen lähdekoodin kehitykseen indikaattorit sivujen latautumista. Kehittäjät voivat valita erilaisia ​​teemoja, mistä minimaalinen edistymispalkki terhakka pallopinnan spinning atomi. Pace on kehittänyt HubSpot, toimittaja software-as-a-service kaupan tuotteita.

4 Siemen Mail

Siemenet Mail tuli toiseksi lauantaina, jossa 163 upvotes kuin maanantaina. Siemen Mail on iOS-sovellus sähköpostin, ja tukee suuret sähköpostipalvelut, kuten Gmail, Outlook, Yahoo, iCloud, AOL, ja toiset. Käyttäjät voivat myös käyttää Google, Yahoo ja Outlook kalentereita, ja sovellus integroi iOS kalenteri ja iOS yhteystiedot samoin. App voi käyttää useita postilaatikoita ja kalentereita, ja myös integroituu Evernote ja Dropbox.

5. osapuolen Paikallinen

Party paikallisen tuli ensin perjantaina, jossa 328 upvotes kuin maanantaina. Osapuolen Local on sovellus, joka yhdistää matkailijoille paikalliset, ja ne voivat saada ystäviä ja löytää paikallisia baareja ja klubeja. Kun käyttäjät ovat kotona, he voivat yhdistyä Matkustajien kaupunki näyttää heille ympäri. Saatavana sekä iOS ja Android, App on käyttäjät kirjautuvat sisään Facebook-tilejä, ja näyttää ne profiilit, valokuvia ja arvosteluja. He voivat käyttää chat-toimintoa järjestää tavata ja Löydä lähistöllä.

6. ZipLocate

ZipLocate tuli toiseksi perjantaina, jossa 198 upvotes kuin maanantaina. ZipLocate on API geolocating postinumerot app kehittäjille. Sen likiarvojen ZipLocate painot väestön, eikä geometrinen centroid postinumeron alueella, jolloin saadaan tarkempi keskus pistettä. Luoja Nathan Cahill sanoo Tavaroiden Hunt että hän rakensi ZipLocate "turhautuneena vanhentuneita ja rajoitettu Geolocation API" ja työkalu tällä hetkellä integroi Yhdysvaltojen ja Kanadan tiedot.

7. Tuote Hunt iOS

Tuote Hunt iOS tuli ensin torstaina, kanssa 1820 upvotes kuin maanantaina. Sovellus mahdollistaa Tuote Hunt lukijat käyttää uusimmat tuotteet ja keskustelut heidän iPhone. He voivat esittää ja äänestää niiden suosikki tuotteita kautta app, ja katsokaa tuotteita, että muut käyttäjät ovat upvoted.

8. Serendipity by Spotify

Serendipity mukaan Spotify tuli toiseksi torstaina, jossa 492 upvotes kuin maanantaina. Sivusto näyttää jatkuvasti muuttuva karttoja, jotka osoittavat, kun kaksi ihmistä osuma "play" on samaa laulua samanaikaisesti. Sivusto luoma Spotify ensimmäinen mediataiteilija in Residence, Kyle McDonald, rakennettiin visualisoida vastaus kysymykseen: "Kuinka usein ihmiset kuuntelevat samaa kappaletta synkronoituna toistensa kanssa?" Spotify toteaa, että vastaus on yllättävä, ja "joka toinen on kymmenen ainakin paria ihmisiä, jotka alkaa kuunnella samaa kappaletta sisällä kymmenesosa toinen toisistaan."

9. Uber API

Uber API tuli ensin keskiviikkona, jossa 361 upvotes kuin maanantaina. API tarjoaa kehittäjille opetusohjelmia, jotka osoittavat, miten näyte apps integroida uber, ohjeet, kuinka integroida omia sovelluksia kanssa API, ja kyky ansaita affiliate palkintoja kun niiden käyttäjien rekisteröityä ja käyttää Uber. Kanssa API, kehittäjien sovelluksia voi näyttää saatavilla uber tuotteita tai näytön hinta-arviot ja aikaa arvioiden. Yritykset, jotka ovat jo integroitu API osaksi niiden sovellukset ovat Starbucks, United Airlines, OpenTable, TripAdvisor, ja Hyatt.

10. Lo

Lo tuli toiseksi keskiviikkona, jossa 219 upvotes kuin maanantaina. App, saatavilla sekä iOS ja Android, avulla käyttäjät voivat pyytää ja vastata kysymykseen: "Missä olet?" Kirjoittaja tiimi Base Forty, Lo on hyödyllisempää spin tunnetusti yksinkertainen Yo, ja käyttäjät voivat pyytää yhteystiedon sijainti, tai jakaa omaa, napin painalluksella. Tiedot välitetään kautta push-ilmoitukset, ja sovellus voi olla hyötyä ystäviä, joukkueet, ja perheet.

11. Postilaatikko Mac

Postilaatikko Mac tuli ensin tiistaina, jossa 431 upvotes kuin maanantaina. Beta Postilaatikko Mac sovellus on ladattavissa, ja käyttäjät voivat pyytää betacoin postilaatikon verkkosivuilla päästä sovelluksen. Verge kertoo, että Mac-versio on lähes täsmälleen kuten iPhone ja Android-versio, ja käyttäjät voivat pyyhkäisemällä arkistoida sähköposteja, torkkua viestejä, ja perustaa auto-pyyhkäisy sääntöjä.

12. Doublie

Doublie tuli toiseksi tiistaina, 375 upvotes kuin maanantaina. Doublie n mainoslause on "Tuunaa #Selfie" ja iOS-sovellus avulla käyttäjät voivat overlay kuvia kuuluisuuksia heidän selfies käyttäen galleria valmiita kuvia. Doublie App Store listaus selittää, että "Se on hauska ja helppo tapa photoshop julkkikset osaksi selfies suoraan puhelimeen." Käyttäjät voivat jakaa selfies SMS, Facebook, Twitter, ja Instagram.

13. Tuotteen Hunt API

Tuote Hunt API tuli ensin maanantaina, 433 upvotes kuin maanantaina. Lisäksi vapauttamalla sen iOS-sovellus viime viikolla, Tavaroiden Hunt myös julkaissut API varhaisen kirjautumisia. Andreas Klinger valmisteyhteenvedon Hunt sanoo, että API mahdollistaa kehittäjille, jotka jo rakentaa "mahtavia juttuja", joka perustuu Tavaroiden Hunt ottaa nämä ajatukset "seuraavalle tasolle", ja Ryan Hoover ehdottaa laadinnassa pyyntöjä tuotteiden ja pyynnöt startup.

14. Täydellinen iOS7 kurssi

Täydellinen iOS7 kurssi tuli toiseksi maanantaina, jossa 398 upvotes kuin maanantaina. Bitfountain tietenkin koostuu yli 350 videota, vie käyttäjiä rakentamassa 14 apps iOS 7 ja XCode 5. Se kattaa Objective-C, Parse, iOS 7 ja XCode 5, API integraatio, kuvakäsikirjoituksen, CoreData, Git, ja Mixpanel annettava opiskelijoille työkalut iPhone ja iPad apps.

15. Varastot

Varastot oli kolmas torstaina, jossa 431 upvotes kuin maanantaina. Sivusto kerää maksuttoman kuvituskuvia tarjoamia erilaisia ​​valokuvaajille. Sivusto rakensi Ahmet Sulek, suunnittelija ja kehittäjä, joka rakensi Kannat viikonloppu projekti. Product Hunt, Sulek sanoo, että ajan mittaan, hän aikoo lisätä ominaisuuksia, kuten kyky etsiä kuvia sivustolla.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Online Aakkoset Pelit Esikoulu
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha