15 selviä merkkejä olet muuttunut "Makeupoholic"

Pyry Laitinen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Disclaimer: Tämä ei ole julkisen palvelun ilmoitus!

Olemme vain ihmetellä, jos olet peruuttamattomasti himo ja meikin. Onko ajatus jättää talon paljain-edessään pelästyttää sinua enemmän kuin Linda Blairin Exorcist? On kovaa-lady alter ego nimeltä Ruby Woo? Oletko kiinni itse tehdä "O" kasvot, kun ripsivärin joka ikinen kerta? Perustuu meidän tutkimusta, se olisi turvallista sanoa olet kosmetiikka narkkari, jos vähintään viisi seuraavista kohdista pätevät sinulle. Älä pelkää, emme koskaan suositella Rehab!

Täydellinen siivekäs liner taso: In Your Sleep! Voit salaa pilkkaavat niitä, kuolevaiset, jotka eivät voi mennä oikeaan. Mitä kanssa panda silmät, tyttö?

Säästötili on periaatteessa sijoitettu ensimmäisen, toisen, kolmannen, neljännen ja viidennen laatikot oman peilipöytä. Koska joka tarvitsee tulevaisuuden suunnitelmiin kun katsot tämä upea 24/7?

Jättiläinen kokoelma meikki harjat on kadehtivat kaikki tiedätte-lukien ammattilaiset MAC ja säännöllisesti salonki. Paras osa? Tiedät tarkalleen, kuinka käyttää jokainen oikein.

Pakkaukset viikonloppumatka on sisällettävä erillinen vaunu juuri sinun meikkiä. Kieltäydyt matkustaa ilman sisäänkirjautumisen matkatavarat. Tarkoitan, mitä järkevä ihminen selviää käsimatkatavaroihin ?!

Olet tilannut ainakin yksi kuukausittainen kauneus laatikko kuten FabBag tai BirchBox. Koska, yllätyksiä. Se on helpoin tapa käyttää uusia merkkejä ja uusimmat lanseeraukset.

Jokainen toivelista olet koskaan tehnyt alkaa uusimmat kokoelmat Chanel, Dior, Lancome, Estee Lauder, Shiseido, MAC ja Sephora.

80% tilien seurata Instagram ovat kosmetiikka tuotemerkit, meikit taiteilijoiden, ja tytöt tappaja ripsiväri taidot ja hurjat otsan peli.

Olet virkamies meikit henkilö ystävillesi aikana illanviettoja ja häitä. He kutsuvat sinua "makeover asiantuntija", ja salaa, rakastat sitä!

Ei matka kauppakeskuksessa on täydellinen ilman kuljeskella käytävillä Sephora, ja vähintään viisi tuote tutkimuksissa, ja kolme tuoteostot. Et voi koskaan olla tarpeeksi huulipunat.

Olet kerskumisoikeudesta suurimpaan kylpyhuone laskuri / kaappi talossa, ja sinä taisteli kynsin ja hampain sitä. Et ole aikeissa antaa arvokkain jalokiviä mätänevät matkalaukku sängyn alle. Gasp!

Et ole koskaan ajoissa, vaikka ystäväsi kertoa elokuvan tuntia aikaisemmin kuin se todellisuudessa on. Koska, meikki täydellisyyttä. Plus et ole todella kiinnostunut ennalta elokuvatrailereita muutenkin.

Sinun luomiväri kokoelma asettaisi "80s rokkari, Boy George, häpeään. Harmi ettei kukaan arvostaa riikinkukko silmät enää ...

Olet ainoa henkilö, tiedät kuka on kuukausittain meikkiä ostoksia budjetti, tehdään, kun äitisi ja ystävät järjesti interventio keskustella "ongelma". Asia on, et voi koskaan kiinni. Ja kun ajattelee sitä, mitä järkeä talousarvioiden todella? Brutto väärinkäyttö matematiikka.

Tunnet verta kiire heti kun astut kauneus osaston myymälä. Se on kuin lasillinen sangriaa rankan työpäivän-miinus kaloreita tai seuraavana päivänä krapula. Joo, haluat varmasti mieluummin hemmotella itseäsi upouusi poski väripaletti kuin viisi vodkaa lääkeviinejä.

Et koskaan jätä huumeiden tallentaa ilman ostaa jotain kosmeettisia-y, vaikka se on vain viisi eri Maybelline Vauva Lips.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha