15 Parhaat Probiootti Ruoat vahvistaa Your Immuunijärjestelmän

Atro Häkkinen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Probiootti on muotisana, että voit usein kuulla "luonnollinen, terveellisistä elämäntavoista" piireissä. Me kulauttaa juomia probiootteja toivossa parempaan terveyteen. Mutta mitä on probioottisten?

Probiootit ovat bakteereja tai hiiva, jotka sijaitsevat kehomme ja auttaa parantamaan meidän yleistä terveyttä. Ne auttavat stimuloimalla luonnollista ruoansulatus mehut ja entsyymien kehomme että pidämme ruoansulatuselimiä toimivat kunnolla.

Probiootit myös auttaa säilyttämään vahvan immuunijärjestelmän. He taistelevat bakteereja, jotka aiheuttavat ripulia ja ovat käyttökelpoisia hoidettaessa monia muita vaivoja samoin. Hyvä ja terve ruoansulatuskanavan tarkoittaa yleensä yleisen terveyden. Sisältävät probiootti teidän säännöllinen ruokavalio on hyvä idea meille kaikille. Mutta, se tulisi tehdä asteittain. Kulutettiin olisi vähitellen lisääntynyt.

Probiootti elintarvikkeita ja lisäravinteet ovat myös saatavilla markkinoilla valmiit ja pakattuina. Mutta eivät ole luonnollisia elintarvikkeita, jotka ovat runsaasti probioottisia paremmin kuin keinotekoinen täydentää? Ilmeisesti kyllä! Nämä luonnolliset probioottisten-rikas elintarvikkeet ovat merkityksettömiä sivuvaikutuksia ja ovat täynnä useita terveyshyötyjä.

15 Probiootti Foods:

Tässä on luettelo 15 probioottien elintarvikkeita, jotka ovat helposti saatavilla päivittäiseen kulutukseen.

1. Jogurtti:

Jogurtti on runsaasti probioottien. Tehokas kantoja probioottisten löytyy jogurtti ovat Lactobacillus ja bifidobakteerien. Jos olet vievää pakattu, kaupallinen jogurtti, tarkista etiketit "elää ja aktiivinen kulttuurien". Mutta kotona tehty jogurtti on aina parempi kuin pakattu niistä. Se on luonnostaan ​​runsaasti niitä elävinä.

2. Tumma suklaa:

Tumma suklaa on myös runsaasti probioottisia. Nämä auttavat säilyttämään terveen ruoansulatuskanavan. Tumma suklaata sisältävät myös suuria määriä antioksidantteja, joka auttaa valvomaan vapaita radikaaleja ja hapettumista soluja. Tässä on toinen hyvä syy kuluttaa enemmän tummaa suklaata tuntematta syyllisyyttä.

3. Pickles:

Pickles, enimmäkseen käymisen vihannekset ja erityisiä hedelmiä, ovat täynnä probioottien. Suolakurkkua voidaan helposti tehdä kotona. Suolakurkkua voi ostaa ruokakaupat samoin, mutta niillä ei ehkä ole luonnolliset entsyymit, jotka yleensä saada tuhoutui prosessin sen valmistamiseksi. Käynyt vihannekset ovat myös runsaasti probiootteja. Kaikki mitä tarvitaan on suola, vesi ja öljy.

4. Omenat:

Omenat ovat runsaasti ravintokuituja. Tutkijat eivät ole kovin varma siitä omenat ovat todella paljon probioottien vai ei. Mutta tutkimukset osoittavat, että syömällä omenoita säännöllisesti, "hyvä" bakteerit, jotka auttavat tuottamaan lyhytketjuisten rasvahappojen, tarjota suotuisat pH-olosuhteissa varmistamiseksi hyödyllinen tasapaino mikro-organismeja. Koska ikivanha sanonta "omena päivässä pitää lääkärin loitolla".

5. Kefir:

Kefir on melko samanlainen jogurtti. Se on paksu ja kermainen juoma ja sisältää sekoitus hiiva ja bakteerien, joka tekee tämän juoman runsaasti probioottisia kulttuureja. Se tarjoaa enemmän probioottien kuin muu käynyt maitotuotteet. Se on yleensä valmistettu maidosta; se voidaan kuitenkin valmistaa käyttämällä muita nesteitä kuten kookosmaitoa tai vettä myös. Se on rikkain lähde probioottien. On lähes laktoositon, joka tekee siitä sopivan niille, jotka ovat laktoosi-intoleranssi.

6. Hapankaali Ja Kimchi:

Hapankaalia valmistetaan fermentoimalla silputtu kaali suolavedessä. Se on yleisesti valmistetaan käyttämällä kaali, vaikka muita kasviksia voidaan myös käyttää. Se sisältää laktobasilleja plantarum, joka vahvistaa immuunijärjestelmää. Se vähentää myös kasvua "huono" hiiva elimistössä. Se on yksi rikkaimmista ei-meijeri lähteistä probioottisten. Se voidaan toiminut lisuke tai voidaan lisätä salaatteja samoin.

Kimchi on korealainen lisuke. Se on Aasian muoto hapankaalia jossa Kimchi on käynyt yhdessä hapankaali, joka voi olla hyvin mausteinen ja hapan. Se on myös runsaasti beetakaroteenia, kalsiumia, rautaa ja vitamiineja, C, B1 ja B2. Se on myös yksi parhaista probiootti elintarvikkeita voi kuluttaa!

7. Miso:

Miso valmistetaan käymisteitse soija, ruis, pavut, ohra tai riisi. Miso voidaan käyttää valmistettaessa keittoihin ja kauden ruokia. Sitä voidaan myös käyttää mauste. Se on täynnä Lactobacillus acidophilus. Yksi annos miso riittää saada tarvittava osa hyviä bakteereja kehoon. Se toimii myös ruoansulatuskanavan säädin. Japani käyttää Miso lääkkeenä. Lisäämällä lusikallinen Miso kuumaa vettä tekee maukas ja erittäin ravinteikasta keittoa. Miso on myös luvannut auttaa alkalinize elin, neutraloivat vaikutukset ympäristön pilaantumista ja rajoittaa vaikutukset syöpää elimistössä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha