15 muuntogeeniset elintarvikkeet varoa

Taija Karjalainen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Hyvä info Yikes, jopa FLAX hyvää tietoa. Kiitos

Yritätkö rajoittaa saanti muuntogeenisten elintarvikkeiden? Meillä laiha 15 tuotteita sinun kannattaa varoa ... ja jotkut saattavat yllättää sinut.

Emme todennäköisesti ole kouluun sinut muuntogeenisten elintarvikkeiden, sen historia ja viimeaikaiset keskustelut siitä. Mutta tässä on lyhyt raportointitiedostoon Shelley Stonebrook vihkiytymättömille: "Muuntogeeniset organismit, tai GMO: eja tahansa elävä asia, joka on ollut sen geneettistä materiaalia muulla tavoin poikkeava läpi ihmisen tieteellisen häiriöitä. Tämä ei koske "valikoivaa jalostusta, 'kuten tiettyjen kasveja jalostettu puutarhurit ajan kestämään kuumuutta, esimerkiksi, tai prosessi, jossa eri koirarodut ovat kehittyneet ajan mittaan. Sen sijaan, GMO tehdään eräänlaista geeniterapian nojalla laboratorio olosuhteissa, jolloin segmentit DNA saumattu, järjestetään uudelleen tai poistaa kokonaan. Voit ovat syöneet muuntogeenisiä elintarvikkeita vuosia eikä edes tiedä sitä. "Voit lukea loput hänen tarinansa mahdollisia terveysriskejä mukana syö muuntogeenisiä elintarvikkeita täällä. Hän myös edelleen selittää, miksi ne pitäisi kaikki merkittävä täällä.

Viimeisimmät uutiset GM? Kanadan päätös sallia GM lohi ja Institute vastuullisen Technology vapauttaa raportti ehdottaa yhteys muuntogeenisten elintarvikkeiden ja gluteeniherkkyys. Koska lihaa, kalaa tai kananmunaa tuotteet on geneettisesti aikaisemmin, uutisia Kanada on erityisen huolestuttavaa.

Tässä ovat 15 elintarvikkeet sinun täytyy välttää jos etsit kiertää muuntogeenisiä elintarvikkeita. Voit oppia lisää jokaiseen lähde linkeistä:

10 luultavasti tiesi ...

1. Sokerijuurikkaat:
2. Perunat
 3. Corn
 4. Tomaatit
 5. Kultainen riisi
 6. Soija
 7. Hunaja
 8. Eläinten rehun
 9. Öljyt
 10. Pellava

Ja viisi, jotka voivat yllättää sinut ...

11. Papayas: 77% tästä Hawaiian kasvanut sato on geenitekniikalla.

12. Maito: Ah, RGBH! Tämä GE vaihtelu on injektio lypsylehmien maidontuotannon lisäämiseen ja on ollut myynnin ihmisille Euroopan unionissa, Kanada, Uusi-Seelanti ja Australia. USA: ssa? 40 prosenttia meidän maitotuotteet sisältävät hormoni. Yäk.

13. maissintähkä: Toki, 90% maissia Yhdysvalloissa tuottamia on geneettisesti muunnettuja ... mutta useimmat että maissi koskaan mene ihmisiin. Sokerimaissi - kamaa, että syömme - oli GMO-vapaa kunnes Monsanto julkaisi ensimmäisen GE sato sokerimaissin viime vuonna. Haluatko vältellä sitä? Ostoksia Whole Foods ja Trader Joe n, jotka ovat kieltäneet fake kamaa.

14. Squash ja kesäkurpitsaa: Usein nämä kaksi ovat hienoja, mutta noin 25000 hehtaarin crookneck, straightneck, ja kesäkurpitsat ovat biologisesti muokattuja olevan resistentti virus. Tee tutkimusta.

15. "Kaikki luonnon" ruokien: No, sinun ei tarvitse välttää näitä elintarvikkeiden pakkausmerkinnöissä, mutta myös pidä olettaa, että tarkoittaa, ettei GE elintarvikkeita. Tällä hetkellä ei ole mandaattia, mitä "luonnollinen" ruoka on ja joka ei muutu ennen Food and Drug Administration ratkaista vireillä ryhmäkanteita vastaan ​​General Mills, Campbell Soup Co, ja tortilla valmistaja Gruma Corp.

Psst: Etsitkö täydellinen luettelo muuntogeenisten elintarvikkeiden? Se on lähes mahdotonta, koska "jotkut arvioiden mukaan jopa 30000 erilaisia ​​tuotteita ruokakauppa hyllyt" ​​muunnettu. "Se on pitkälti koska monet jalostettuja elintarvikkeita sisältävät soijaa. Puolet Pohjois-Amerikan soija sato on geneettisesti! "Voit kuitenkin löytää hyvä luettelo niiden verkkosivuilla. Yksi hyvä uutinen? USDA orgaaninen standardit ovat kieltäneet geneettisesti muunnettuja valmistusaineita. Joten, olet aina hyvä, että.

Jos haluat tietää, jos syöt muuntogeenisten elintarvikkeiden, kirjaudu tämän vetoomuksen pyytää kongressia aloittaa merkintöjä muuntogeenisten elintarvikkeiden.

Lähde: Äiti Jones ja DSC Discovery

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (6)
Toukokuu 2, 2017 | 23:26:06 | myöhemmin 8 kuukautta
Kerttu Holopainen
  Like 2   Dislike 1

Olen nyt viettää todella turhaa aikaa soittamalla yritys 1-800 numerot kysyä kohta tyhjäksi, jos heidän "elintarvikkeet" sisällä muuntogeenisiä organismeja. Miksi minun pitäisi tehdä tämän? Yksi häiritsevä "ainesosat" on soija, usein soijalesitiiniä. Miksi tämä edes tarpeen? Onko oikein olettaa, että lähes kaikki soija meidän "ruokia" geneettisesti muunnettua? Jos näin on, niin olisi vaatimus ovat elintarvikkeet merkitty sisältävän muuntogeenisiä organismeja käytännössä varmistaa, että kaikki soijaa sisältävien tuotteiden olisi mennä merkittävä? Se varmasti varmistaa paljon merkintöjä! En todellakaan toivoisi, että! Minun hieno amerikkalainen ystäväni, jos et ole nähnyt tätä "keskustelu" välillä kuuluisa kanadalainen miljardööri ja 14 vuotta vanha tyttö työntää saada elintarvikkeita GMO merkitty, tämä on hyvin arvoinen katsella. Kevin O'Leary on tunnettu todella sanovat, tv-mainos, ei vähemmän, että hän voisi olla kommunisti jos hän voisi tehdä vastineen! Yuch! Greg Shea

Toukokuu 3, 2017 | 03:13:15 | myöhemmin 8 kuukautta
Hely Karjalainen
  Like 2   Dislike 0

Jos haluat tehdä jotain, niin ole hyvä ja kirjaudu tämän vetoomuksen kannustaa lainsäätäjät, FDA, ja äänestäjät uudelleen ajatuksiaan GMO. Vaadi merkintöjä kaikkien muuntogeenisten elintarvikkeiden kuten meillä kaikilla on oikeus tietää, mitä me nauttiminen!

Toukokuu 3, 2017 | 11:34:23 | myöhemmin 8 kuukautta
Tuulia Alanen
  Like 2   Dislike 2

Tämä viime marraskuussa Prop 522 - ehdotus valvoa merkintöjen kaikkia muuntogeenisiä elintarvikkeita - epäonnistunut vaaliuurnilla, vielä toinen esimerkki yritysten rahaa ostamalla ulos äänestäjien kautta kampanjan valheita ja petosta. Päivittäistavarakauppa valmistajat Amerikan ja useimmat nimekäs ruokayhtiöitä osoittautunut tässä kampanjassa että he ovat valmiita toimimaan rikollinen salaliitto huijata, valehdella ja tarkoituksellisesti harhaan äänestäjiä. Panoksena on heidän jatkuvaa tapa harjoittaa liiketoimintaa: SALASSAPITO yhdistettynä kuluttajien tietämättömyys. Rehellisesti vaaleissa, I-522 olisi helppo siirtää. Lue lisää epärehellisyydestä tässä:

Toukokuu 3, 2017 | 19:45:09 | myöhemmin 8 kuukautta
Reeta Jokela
  Like 3   Dislike 1

Kiitos Allekirjoittamalla tämän vetoomuksen edistää ADHD tukea kouluissa

Toukokuu 3, 2017 | 23:29:44 | myöhemmin 8 kuukautta
Atro Aho
  Like 0   Dislike 1

Olin yllättynyt siitä useita kohteita luettelosta. Olen kasvaa oman vihanneksia, mutta ne eivät aina kauden. Niin paljon ruokinta perheeni terveellistä ruokaa. Pohdi / Meditate / rukoilevat rauhaa. Mary Oliveau {halauksia}

Toukokuu 4, 2017 | 01:29:39 | myöhemmin 8 kuukautta
Terttu Niinistö
  Like 4   Dislike 1

Kiitos info Lo .... se on lähes mahdotonta käytä GMO pari vuotta .... ainoa tapa on kasvaa itse ....

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha