15 helppoa tapaa puhdistaa kehoa Tänään

Maaria Oja Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 18 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
TY. Do on työtä ollenkaan? Kiitos. TY Kiitos! Kiitos smile

Jokainen nyt ja sitten luin tai kuulla jonkun sanovan, että elimistö ei tarvitse puhdistaa. Tämä on kauhistuttava julkilausuma koska keho voi elää ilman tehokasta ja tehokasta vieroitus, joka on esiintyy keuhkoissa, maksassa, iho, suolisto, munuaiset, imunestejärjestelmän ja muiden kehon alueille minuutin välein joka päivä.

Kehomme ovat yllättävän hyviä vieroitus, mutta nämä prosessit voidaan helposti sortua koska määrä myrkkyjä, johon olemme alttiina meidän ilma, vesi, ruoka, lääke- ja over-the-counter huumeita, ja monista muista lähteistä.

Nämä detoksikaatiomenetelmien myös luottaa monia kriittisiä ravintoaineita toimiakseen kunnolla. Onneksi on olemassa monia helppoja asioita voit tehdä auttaa kehoa poistamaan haitallisia myrkkyjä. Tässä on 15 helppoa tapaa puhdistaa tänään perustuu minun kirja, 4-viikko Ultimate Body Detox Plan:

1. Syö pektiiniä rikas orgaanista omenat. Pektiini sitoutuu toksiineja suolistossa saattajan heidät pois kehosta.

8 Delicious Apple Reseptit

2. Juo vasta valmistetun kasvis mehua päivittäin. Tämä voi olla yhtä helppoa kuin heittää pari kourallista lehtivihreästä tehosekoittimeen joidenkin jäädytetty marjat ja vesi.

3. Juo iso lasillinen puhdistettua vettä kanssa mehu yhden tuoreen sitruunan aamulla. Sitruunat on yli 20 todistettu syövän yhdisteitä.

4. Syö mustikoita päivittäin. Ne sisältävät runsaasti Antosyaanit, jotka vähentävät tulehdusta elimistössä ja aivot, sekä auttaa vähentämään allergioita ja ylipaino.

5. Muista hengittää. Happi tappaa bakteereja, viruksia, ja auttaa meitä tuntemaan enemmän energiaa. Hengittää syvään niin paljon kuin mahdollista.

6. Syö vähintään puoli kupillista palkokasveja päivittäin. Jos ne aiheuttavat sinulle kaasu, rakentaa hitaasti ja lisätä ruoansulatus entsyymi sellulaasin kanssa. Kuitua pavut auttaa pitämään suoliston poistaa kunnolla.

7. Etsi positiivinen joka päivä. Hymyillä ja nauraa. Myönteinen asenne vähentää stressiä kemikaaleja elin. Ja kuten sanonta sanoo, "nauru on paras lääke."

8 hauskaa tapaa hallita stressiä

Tutustu yksi tehokkaimmista maksa parantajia, joka pysäyttää rasva-varastointi maksassa ...

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (4)
Kasperi Heikkilä
  Like 2   Dislike 1

Tässä artikkelissa on joitakin laaja ja arvokasta tietoa tästä aiheesta. Detox Juomat

Voitto Isotalo
  Like 0   Dislike 0

Rakkaus ja tietää, milloin lopettaa mitä meidän täytyy tehdä

Hilkka Lakomaa
  Like 1   Dislike 2

Tee nämä suositukset elämäntapa ja voit nauttia tuloksista. Erittäin paljon järkeä tottumuksia. Kiitos!! ^ .. ^

Talvikki Honkonen
  Like 3   Dislike 1

Kiitos info ---------------------------------------- Jeesus on Jumala: D

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha