15 Amazing Edut Nokkonen lehtiä iho, hiukset ja terveys

Laina Paasilinna Elokuu 7, 2016 Miscellany 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Nokkonen-tai voit kutsua sitä nokkonen ja Nokkonen. Tunnetaan myös nimellä "folk korjata" sen suosio kansanperinne ympäri maailmaa, kasvi on usein juuriltaan kuin rikkaruoho. Se on sääli, koska se pitää sisällään itse useita terveyshyötyjä! Kasvi kasvaa täyteen mittaansa noin 1 2m kesäisin ja on laajalle levinnyt kirkkaan keltainen juurakoita ja rönsyjä. Kasvi on erittäin hieno, ohuet hiukset ympäri varsi ja lehdet, jotka ovat tuskallista koskettaa ja pisto huonosti. Siellä nimi nokkonen tulee. Mutta kun katsoa pidemmälle kirvely, nokkosen lehtiä on täynnä ravintoaineita ja voi antaa kehon "pisto" hyvän terveyden!

Ravintosisältö:

Joten, miten nokkosen lehtiä tehdä niin paljon terveydelle? Se tekee niin avulla ravinteita, jotka täyttää sen!

 • Nokkonen on runsaasti A-vitamiinia, C, D ja K.
 • Se on myös runsaasti B-vitamiinia
 • Se on hyvä lähde rautaa, kaliumia, mangaania, kalsium, magnesium, fosfori, piidioksidi, jodi, pii, natrium ja rikki.
 • Sillä on suuri määrä proteiineja ja aminohappoja.
 • Se on vähäkalorinen ja rasvan määrä.
 • Se on hyvä lähde klorofylli ja tanniinin.

Top 15 Edut Nokkonen Leaf:

Nokkonen on tunnettu sen terveyshyötyjä keskiajalta. Sen taustalla, lehdet, siemenet, ja kukkia kaikilla on erilaiset edut ja käytetään sairauksien hoitoon.

Nokkonen Leaf Edut Skin:

Soita meille matala, mutta emme välitä miltä näytämme. Meidän iho määrää suurelta osin meidän taso houkuttelevuutta. Nokkonen lähtee hyvä tapa apua päästäkseen että virheetön iho:

1. auttaa hoidettaessa akne:

Kuivatut nokkosen lehtiä käytetään ulkoisesti ja paikallisesti hoitoon akne ja viat. Nokkosen lehtiä otteita käytetään myös ihon tonic öljyinen, akne-altis iho, koska se ei vain auttaa vähentämään akne, mutta tekee myös, että jättämättä arpia tai vikoja takana.

2. supistava ominaisuuksia:

Nokkosen lehdet ovat supistava ominaisuuksia, joka auttaa hoidettaessa ihosairauksia, kuten ekseema, hyönteisten puremat ja vesirokko. Sen ote tai öljyä keitos valmistettu nokkosen lehtiä voidaan soveltaa paikallisesti hoitoon ekseema.

3. Anti-inflammatoriset:

Nokkosen lehdet ovat anti-inflammatorisia ominaisuuksia, ja niitä voidaan käyttää hoidettaessa palovammoja ja vähentää polttaa arvet.

Nokkonen Leaf Edut hiukset:

Voiko nokkosen lehtiä auttaa hiukset liian? He varmasti voi! Tässä muutamia etuja nokkosen lehtiä hiukset:

4. makupalat Hiustenlähtö Ongelma:

Käyttämällä nokkonen on yksi vanhimmista hoitoja torjumiseksi hiustenlähtöön. Nokkonen kapselit ja teetä voidaan kuluttaa hoitoon hiustenlähtö sisäisesti samalla hyvä päähieronta käyttäen nokkosen öljyä taistelee hiustenlähtöä tehokkaasti.

5. Auttaa hiusten uudelleen kasvuun:

Ei vain nokkonen apua torjunnassa hiustenlähtöä, se auttaa myös hiusten uudelleen kasvua. Nokkosen lehdet ovat runsaasti piidioksidia ja rikkiä. Tämä auttaa tekemään hiukset kiiltoa ja terveempiä. Huuhtelu hiukset nokkosen tiivisteet ja vesi johtaa uudelleen kasvuun menetetty hiukset ja auttaa myös palauttamaan alkuperäisen hiusten väri.

6. makupalat Hilse:

Hierovat päänahka kookos tai sinappiöljy infusoida kuivattuja nokkosen lehtiä ja jättää yön yli on erittäin tehokas hoito hilsettä. Mehu uutetaan murskaamalla tuoreita nokkosen lehtiä on myös hierotaan päänahkaan hoitoon hilse.

Terveyshyödyt Nokkonen Leaf:

Kuten edellä mainittiin, nokkosen lehtiä pakkauksissa booli, kun se tulee ravinteita. Se antaa myös useita terveyshyötyjä, joista osa on:

7. makupalat Nivelrikkoinen Pain:

Nokkonen on kipua lievittävä ja tulehdusta ominaisuuksia, mikä tekee siitä hyvän paranna niveltulehdukset kipua. Se myös kohtelee muita yhteisiä sairauksia kuten reumatismi, kihti, bursiitti, ja jännetulehdus. Nokkonen mehu tai nokkosen öljyä hierotaan ja hierotaan yli nivelet lievittää kipua. Nokkosen tinktuura ja teetä kulutetaan suullisesti myös auttaa lievittämään kipua.

8. makupalat eturauhasen hyvänlaatuinen liikakasvu:

Nokkonen käytetään hoitoon käytettävät lääkkeet BPH ja muiden eturauhasen sairauksia. Vaikka tutkimukset ovat osoittaneet, että nokkonen ei tehokkaasti pienentää jo laajentuneen eturauhanen, se vähentää tehokkaasti ja hoidossa taudin varhaisessa vaiheessa, kun oireet alkavat näkyä. Tämä yrtti auttaa pysäyttämään solujen kasvua ja jakautumista ympäri aluetta ja auttaa parantamaan eturauhasen terveyteen.

9. makupalat virtsatieinfektio:

Nokkonen on diureetti ominaisuuksia ja tukien virtsaaminen. Sitä käytetään hoitoon virtsatieinfektio, virtsarakon tulehdus ja muut virtsateiden ongelmia aiheuttanut johtuu munuaisten ja virtsarakon kivet, koska se hajoaa kivet miniscule koot ja huuhtoo ne pois virtsaan. Se on myös hyödyllinen hoidettaessa ripuli ja punatauti.

10. Vähentää Allergiat:

Lehdet nokkonen kasvi käytetään hoitoon ja lievittää allergioita. Uskotaan, että kuluttaa nokkonen lehtiä ennen ateriaa voi parantaa ruoka suuntauksiin. Nokkonen on anti-histamiini ominaisuuksia, jotka toimivat vastaan ​​histamiini esiintyy elimistössä ja myös vasten allerginen nuha. Nämä lehdet ovat hyödyllisiä hoidettaessa kausiluonteista allergiat, heinänuha, yskä, aivastelu, nokkosihottuma ja astma.

11. Stimuloi libido:

Nokkonen toimii libido nautintoaine, koska se lisää testosteronin taso ja myös auttaa kehon säilyttää sen pidempään. Se on tehokas lääke parantaa sukupuolen asemaan.

12. toimii tyrehdyttävä:

Nokkonen on myös tunnettu tyrehdyttävä ominaisuuksia, tarkoittaa "jarrutuslaitteet paikallisten verenvuodon". Se auttaa sisäistä verenvuotoa, kuten liiallinen kuukautiset, emättimen verenvuoto, peräpukamat, keuhkojen ja mahan verenvuotoa, ja verenvuoto paalut muodostuu elimistössä. Se myös auttaa pysäyttämään ulkoisen verenvuodon kuten nenäverenvuotoa.

13. toimii Veri Rakentaja:

Nokkosen lehtiä käytetään anemian hoitoon, koska se on runsaasti rautaa. Se on tunnettu sen veren rakennus ja veren puhdistava ominaisuuksia. Kuluttaminen kulho nokkosen keitto säännöllisesti on hyvä lääke anemian hoitoon ja myös alentaa verensokeria.

14. Auttaa Naiset liittyviä ongelmia:

Naiset kehotetaan kuluttamaan nokkosen säännöllisesti. Se ei ole ainoastaan ​​tehokas ihon ja hiusten, mutta myös estää ja kovettuu monet naiset liittyviä kysymyksiä. Nokkonen auttaa lievittämään PMS kipua ja rasitusta sekä vaihdevuosien kipua. Se tunnetaan myös auttaa helpottaa työn ja sitä voidaan käyttää naisten auttaa imetyksen lisäämällä imetyksen.

15. Muut edut:

Lukuun ottamatta edellä mainitut edut, nokkonen on joitakin muita etuja myös ja ne ovat:

 • Nokkonen on hyödyllistä hormonitoimintaa.
 • Nokkosen lehtiä on hyvä lähde antioksidantteja, mineraaleja ja vitamiineja, jotka tekevät anti-kasvain ja apua hoidettaessa neoplastisia sairauksia.
 • Nokkosen lehdet ovat hyödyllisiä hoidettaessa neurologisia häiriöitä kuten iskias ja hermosärky.
 • Se tunnetaan myös jousen tonic ja parantaa verenkiertoa.
 • Se tiedetään stimuloivan ruoansulatuskanavan rauhasten ja auttaa hoidettaessa ruoansulatushäiriöt ja kaasun ongelmia.
 • Nokkosen teetä käytetään kurlata hoitoon suun ja nielun infektiot.
 • Sitä käytetään paranna Alzheimerin tautia.
 • Se on hyödyllistä hoitoon ruuhkia, yskä, keuhkoputkentulehdus ja muut krooniset sydän- ja verisuonitauteihin.
 • On tunnettua tappaa suolistomatoja ja loiset.
 • Huuhtelu suu nokkonen vedellä toimii antibakteerinen ja ehkäisee ientulehdusta ja sorkkataudin ja muiden iensairauksien.
 • Nokkosen lehtiä myös parantaa immuniteetti ja auttaa parannuskeinoa verenpainetauti.

Miten Nokkonen Leaf KÄYTETÄÄN?

Nokkonen käytetään monissa monipuolisesti. Sitä käytetään elintarvikkeiden, lääkkeiden, ihon ja hiusten hoidot, kuitu, värit jne Nokkonen käytetään valmistuksessa nokkosen teetä, tinktuura, nokkonen keitto, nokkonen sose ja chutneys. Sen uutteita, lääkeviinejä ja kuivatut lehdet käytetään kauneushoitoja. Nokkonen käytetään myös valmistettaessa monia kapseleita ja tabletteja, koska se on hyödyllinen hoidettaessa monia sairauksia.

Varoituksen sana:

Nokkosen lehtiä on legendaarinen sen eduista ja jopa löytää mainita kansanperinteen eri kulttuurien. Mutta hyödyllinen yrtti on myös sivuvaikutuksia. Nokkosen lehtiä haittavaikutukset liittyvät suoraan niiden ja muiden huumeiden ja myös terveyden edellytys yksilöiden.

 • Nokkosen lehtiä tiedetään lisäävän verenpainetta. Joten se voi olla haitallisia vaikutuksia ihmisille, jotka kärsivät korkea verenpaine.
 • Se on tehokas diureetti, joka, jos yhdessä muiden diureetti lääkkeet voivat aiheuttaa kuivumista.
 • Jotkut tutkimukset ovat myös osoittaneet, että nokkosen lehtiä voi häiritä veren harvennus huumeiden ja estää heitä hoitoon verihyytymiä.
 • Tärkein asia pitää mielessä, kun käsitellään nokkosen lehtiä on kirvely aiheuttaman neulamaiset karvat yrtti. On suositeltavaa käyttää käsineitä ja koko pitkähihaista vaatteet kun menee noin poiminta nokkosen lehtiä välttää tämän pisto. Lehdet menettävät pisto kun ne keitetään ja kuivataan.

Vaikka tämä yrtti on hyvä iho, hiukset ja yleistä terveyttä, nokkonen kapselit tulee ottaa vain valvonnassa lääkäri. On hieno käyttää nokkonen ruoanlaitossa, mutta liian paljon kulutusta jopa nokkosen keittoa tai teetä voi olla haitallisia vaikutuksia. Niin, pelata varman päälle ja keskustele lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat nokkonen.

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen? Jaa palautetta kanssamme kommentit osiosta.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Jalka hieronta tekniikoita
Seuraava artikkeli 4 tyypit Loaferit
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha