15 Amazing Edut Mustaherukka ihon, hiukset ja terveys

Rauna Kosunen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Oletko kärsivät huono sydämen terveyteen? Onko hiukset harvennus hälyttävästi? Haluatko lopettaa niitä ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä? Jos vastaukset kaikkiin näihin kysymyksiin ovat "kyllä", sinun pitäisi sisällyttää mustaherukka hedelmiä teidän ruokavalio immediately.What on Mustaherukka? Nämä pienet mustat marjat sisältävät runsaasti elintärkeitä vitamiineja, välttämättömiä mineraaleja, antioksidantteja ja monia muita terveellisiä ravintoaineita, jotka ovat laajasti hyödyllisiä terveydelle, iho ja hiukset. Käy läpi loput kentältä saada paremman käsityksen siitä:

Edut mustaherukoita terveyden hyväksi:

Et yksinkertaisesti saada yllättynyt tietää, miten hämmästyttävän mustaherukoita ovat hyödyllisiä. Ne voivat tukea oman terveyden monipuolista tavoin. Lue alla tietää enemmän:

1. huolehtiminen sydän-järjestelmä on paljon helpompaa säännöllisesti kulutus mustaherukoita. Ne sisältävät runsaasti flavonoideja, polyfenoliyhdistepitoisuus jolla on erinomaiset antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka estävät saostumien muodostumista sisäseiniä verisuonia. Se johtuu osaksi sujuvampaa veren virtausta läpi pyöreän järjestelmän.

2. Musta herukat ovat runsaasti Omega-3 rasvahappoja, jotka ovat myös erinomaisia ​​mainostamiseen sydämen terveyttä. Nämä välttämättömät rasvahapot pystyvät alentamalla LDL-tai paha kolesteroli ja lisätä määrä HDL-tai "hyvän kolesterolin" verenkiertoon samanaikaisesti. Tämän seurauksena kolesterolia on talletettu omassa verisuonia ja verenpaine tasot pysyvät hallinnassa. Lisäksi se säästää useista kohtalokas sydän- ja verisuonisairauksien, kuten aivohalvauksen, sydämen estää, sydänkohtaus jne

3. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että musta virtaukset pidä huomattavia anti-syöpää aiheuttavia ominaisuuksia. Se on kaikki, koska heillä on paljon antioksidantteja, kuten C-vitamiinia, beetakaroteenia, kryptoksantiinia, Zea-ksantiinikumia jne antioksidanttipitoisuus Näiden marjojen on peräti 7950 Trolex, jonka tiedetään olevan sen Oxygen Radiance Absorptiokapasiteetin arvo. Tämän seurauksena kehosi saa vapaa haitallisilta vapailta radikaaleilta ja voi pysyä poissa syöpään.

4. läsnäolo antioksidantti C-vitamiinia mustaherukoita tekee niistä suuri immuniteetti booster. Kuten immuunijärjestelmää voimistuu, et saa alttiita kylmä, kuume ja infektio.

5. C-vitamiini ja muut antioksidantit läsnä mustaherukoita tiedetään myös lopettaa ennenaikaista vanhenemista.

6. Mustaherukka on erinomainen anti-bakteerien ominaisuuksia, koska ne ovat täynnä kaksi kemialliset yhdisteet - tanniini ja Antosyaania. Molemmat voi estää bakteerien kasvun sisällä virtsateiden.

7. käyttö mustaherukoita muistin teroitin on myös varsin suosittu. Lukuun ottamatta antioksidantteja, rautaa läsnä marjat ottaa merkittävä osa sitä. Se lisää hapen aivoihin, mikä parantaa muistia suuressa määrin.

8. Nämä pienet mustat marjat pidetään suuria resursseja raudan ja voi edistää muodostumista punasoluja.

9. Mustaherukka voi estää maha sekä sydän tulehdus johtuu läsnäolo antioksidantteja, tanniinit, ja phytonutrients se.

10.-vitamiini pitoisuus mustan virtaukset on hyödyllistä säilyttää oman silmien terveyteen. Se auttaa sinua välttämään näön menetys lisäämällä näkösi ja visuaalinen teho.

Edut mustaherukoita Skin:

Haluatko upea iho? Näet kuinka mustaherukoita voi keksiä yhtenä tehokkaimmista luontaistuotteet sinulle:

11. öljy tuotettu mustaherukoita kautta miedolla lämmöllä tekniikka on erittäin hyödyllistä ihoa. Sen antioksidanttisia ominaisuuksia ravitsevat teidän kuiva ja vaurioitunut iho ja palauttaa sen luonnollista hehkua ilman haitallisia vaikutuksia.

12. ihosolut saa tarpeeksi ravinteita mustaherukoita, ne ovat pehmeitä ja täydennetään. Näin voit vähentää kaikki ikääntymisen oireita.

13. tulehdusta, antibakteerinen ja anti-oksidatiivisen ominaisuudet mustaherukoita auttaa taistelet useita ihosairauksia. Siksi, mustaherukka öljy on paikallisesti käytetään parantava ekseema, psoriaasi, atooppinen ihottuma jne.

Edut mustaherukoita hiukset:

Estämästä hiustenlähtö säilyttämään terveet hiukset, mustaherukoita ovat käyttökelpoisia mitään ja kaikkea. Seuraavassa jaksossa tuodaan esiin joitakin olennaisia ​​tosiasioita:

14. Säännöllinen saanti mustaherukoita voi tallentaa tresses- Ne sisältävät gammalinoleenihapon, välttämätön rasvahappo, joka estää usein hiukset lasku ja edistää hiusten kasvua.

15. lisäksi torjua hiustenlähtöä, mustista auttaa taistelussa useita muita terveyteen liittyviä kysymyksiä. Näitä ovat kuivuus päänahan, hiusten halkaisu ja liiallinen hiukset rikkoutuminen.

Joten, jos haluat pysyä terveenä ja näyttää silmiinpistävää, pitää näitä etuja mielessäsi ja käyttää mustaherukoita vastaavasti. Kertokaa meille palautetta.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Miten olla hyvä ihminen
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha