13 Täydellinen kampaus Round Faces

Jessika Hartonen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Jos olet aina ollut söpö tyttö vauvan kasvot, pyöreä ja pehmeä; jokainen haluaa vain hyppysellinen kerubi posket, niin sinulla on pyöreä kasvot!

Ottaa pyöreät kasvot tarkoittaa, että sinulla on luonnostaan ​​kaunis ja nuorekas ilme, joka ei haalistu ajan ei väliä kuinka vanha olet kasvaa. Vaikka tämä on siunaus tavallaan, joskus pyöreä muoto myös estää sinua etsivät hienostunut ja tyylikäs.

Yksi helpoimmista tavoista torjua tämä ongelma on saada pitkä kampauksen. Koska pyöreät kasvot on olennaisesti sama muoto pituus ja leveys, tarvitset kampaus että lisätä syvyyttä ja ulottuvuutta luomatta uusia leveys. Yllään hiukset pitkä leikkaa pyöreys ja pidentää kasvot. On olemassa paljon vaihtelut pitkä kampaus pyöreä kasvot, jotka ovat todella yksinkertaisesti ja vielä erittäin siro. Toisin sanoen, yksinkertaisesti täydellinen kampaus tytöille pyöreät kasvot.

Paras kampaus Round Faces:

Style 1: Tyylikäs Suora Pitkä tukka

Yksi parhaita valintoja, kun se tulee poiminta kampauksen pyöreät kasvot, on pitkä tyylikäs ulkomuoto. Tällainen kampauksen pyöreät kasvot on suuri kasvot kehystys vaikutus lisäämättä paljon hiuksia tilavuus poskiluun alueella. Koska pyöreät kasvot puuttuu pituus tai ulottuvuus, valitsevat pukeutua pitkät hiukset tyylikäs ja suora tavalla on ihanteellinen valinta, koska se temppuja silmän luo illuusion pituus ja määritelmä. Tämä kampauksen on myös suuri hennoille hiuksille, koska sen kyky liikkua ja voit lisätä tilavuus kruunu vain vähän kiusanteko ja muotoiluun.

Style 2: pitkät hiukset Tasot

Onko sinulla suora tai kihara tukka, kun päätät mennä kerrospukeutuminen, varmista, että kerrokset eivät pääty täsmälleen leuka linja, koska jos he tekevät, he kiinnittää huomiota pyöreys kasvot, sen sijaan että kasvavaan vaikutus. Pidemmät kerrokset antaa kasvot soikea muoto ja siten parantaa vähentämällä sen leveys.

Tyyli 3: pitkät hiukset Fringe

Jos et halua mennä kerrospukeutuminen, saada hapsut on toinen vaihtoehto rikkoa yksitoikkoisuus. Mutta älä mene lähelle lyhyt tylppä hapsut - se vain lisää huomiota pyöreys.

Toisaalta, pitkä ohut hapsut näyttää hyvältä ja sopivat hienoille hiuksille. Ja jos hiukset on paksumpi, pidempi hapsut että voit lakaista puolelle pidentää kasvosi. Tämä on ehdottomasti toimivin uusimmat kampaus naisten pyöreät kasvot.

Style 4: Lähi Parting

Monet hairstylists sopivat, että keskellä jakaus hiukset tekee naamasi näyttävät pidempään ja ohuempi. Varmista siis pitää tämä mielessä, kun olet tuulella rento ja vaivaton pitkä kampauksen pyöreät kasvot.

Style 5: tukka

Jos sinulla on kiharat hiukset pyöreät kasvot niin sinun on parasta antaa hiusten kasvaa pituus välttää ylivoimainen kasvosi.

Kun menee kerrospukeutuminen, kokeile kolmio kerroksia, mikä tarkoittaa, että stylisti vetää hiukset teidän kruunu suoraan ylös ja leikkauksia suoraan kaikkialla. Sitten hän vetää hiukset sivulta ulospäin ja leikkaa se vinosti alaspäin. Nykii kerrokset läpi takaa ja pohjasta hiukset on toinen hyvä vaihtoehto kuin pyöreät kasvot kampauksen.

Pehmeä kiharat Toisaalta näyttää hyvältä pyöreät kasvot mutta kiharat on oltava alle leuan linjaa.

Tukka näyttää hieman raskas, jos jätetään lyhyt mutta voi toimia todella hyvin, jos ne tyylistä tulee pitkä kampauksen.

Tyyli 6: Pitkä Layered hiukset luonnollinen meri aalto kiharat pitkä otsatukka

Kun Saatko yhdistelmä kerroksia ja otsatukka pyöreät kasvot muoto on erittäin välttämätöntä olla varma, että se ei lisääkin pyöreys vieläkin! Sinun täytyy varmistaa, että sinulla on raskas bang ääripäästä päähän tai jopa parempi olisi kaksipuolinen bang keskellä Leikkuuikkunan vähintään 2-3 tuumaa alle korvalehteen tai lähelle leuan mukaisesti kerrosten alkaen, jos otsatukka lopussa.

Jos hiukset on jo aaltoileva niin se on täydellinen tai voit kokeilla Velcro papiljotit tai jopa iso rauta papiljotit mutta curl vain 1-2 minuuttia ja jätä se. Sen ei kiharat että haluamme täällä, vain aallot. Tämä on varmasti hyvin trendikäs kampauksen kierroksen kasvot urheiluun!

Mutta mitä jos ei suuri fani pitkät hiukset? Älä huoli! Ottaa pyöreät kasvot ei tarkoita, että sinulla on oltava pitkät hiukset. Meillä on muutamia vaihtoehtoja voit yrittää pitää se lyhyt ja vielä seksikäs. Lyhyen kampauksen jättää vaikutelman naisten nykypäivän kertaa, ei väliä mitä ikäsi ja se voi ottaa pois pullea katsoa, ​​että saa sinut näyttämään koulu poika!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha