13 tapoja luoda oma Lucky '13

Orvo Salovaara Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos. Yritän tehdä jotain listasta. Kiitos Judi Äänestivät: "kyllä". Hyvä neuvo. Kiitos varten mielenkiintoisen post. Kiitos varten mielenkiintoisen post.

Kun olin nuori, jokainen uusi vuosi Olen luetteli uskollisesti uudenvuoden päätöslauselmia, joka juuri niin uskollisesti, en olisi koskaan saavuttaa. Kun sain vanhemmat päätin luopua näitä päätöslauselmia ja alkoivat keksiä "mottos" vuosittain määrän perusteella ja mitä loppusoinnullinen sen kanssa. Esimerkiksi "enää in'04" ja "saada enemmän aikaan '11."

Joten, kun aloin nähdä 2013 on nimitystä "Lucky" 13 "tiedotusvälineissä ja keskuudessa ystäväni, olen tajunnut haluan muuttaa sitä tänä vuonna ja mennä onnekas osan.

Ajatukseni on tehdä hyvää minun yhteisö ja ympäristö, ja että puolestaan ​​antaa minulle hyvää karmaa ja tehdä hyvää minulle. Tässä luettelo joitakin asioita mielestäni auttaa minua kohti, jolla "Lucky '13." Huomaa kuitenkin, että vaikka en voi itse taata, että sinulla on onnekas 2013, voin taata, että maa, ne auttaa, ja te, kaikki tuntea paremmin, jos teet joitakin näistä asioista.

 • Kasvata omat ruoka, ja istuttaa ylimääräinen rivi nälkäinen.
 • Kasvi puutarha joku rakastat, tai joku tarpeessa, ja kuuluu jatkuva ylläpito.
 • Kaunistaa yhteisö. Siementen pommeja, istuttaa puita, tai luoda tai liittyä sissi puutarhanhoito projekti ja kannustaa muita tekemään samoin.
 • Jaa puutarha bounty. Toimita tuoretuotteet niitä tarvitseville ja kukkalähetyksiä paikallisten hoitokodeissa ja sairaaloissa.
 • Istuta julkinen hedelmiä tarhaan, tai tee oma hedelmäpuita saatavilla niille, jotka tarvitsevat ruokaa.
 • Poimia tai poimia liikaa tai ei-toivottuja hedelmiä ja vihanneksia auttaa nälkäisiä. Osallistua paikallisen järjestön kuten mahtava Ruoka Eteenpäin lähellä minua Los Angeles, tai vain poimia toivottuja hedelmiä naapurin tai naapurin puita.
 • Tukea niitä, jotka kasvattaa ruokaa. En voi kirjoittaa tämä tarpeeksi. Paikalliset maanviljelijät tarkoittaa paikallista ruokaa ja he tarvitsevat ansaita elantonsa. Voit jopa auttaa niitä, jotka ovat palvelleet maataan ja jotka kasvattaa ruokaa lahjoittamalla Farmer-veteraani koalition. Auttaa heitä parantua, kun he ruokkimaan itseään ja meitä.
 • Kauppa paikallisella maanviljelijöiden markkinoilla. Tämä ei ole ainoastaan ​​auttaa paikallisia maanviljelijöitä, mutta tukee paikallista taloutta. Lisäetuna on, että saat erilaisia ​​vaihtoehtoja ja tuoreimmat ruokaa ympäri.
 • Tuki viljelysmaan säilyttäminen järjestöjen kuten American Farmland Trust ja Farm Aid jotka toimivat mahdollistamaan viljelijöiden pysyä heidän maillaan.
 • Liity tai tukea paikallista yhteisöä puutarha ja kansalliset organisaatiot, jotka tukevat niitä.
 • Auttaa leviämisen estämiseksi GMO ja tukea ei-käsiteltyjä elintarvikkeita ja siemenet. Lahjoittaa tai osallistua järjestöjen kanssa taistelevat muuntogeenisten organismien merkintöjä. On siemen Vaihdetaan tai liittyä siemen kirjasto.
 • Opettamaan muita, mukaan lukien lapset, ystävät ja perhe, noin luomuruokaa ja orgaanisen puutarhanhoito.
 • Kauppa ja tukevat paikallisia yrityksiä tukemaan paikallista taloutta, paikallisten työpaikkojen luominen, ja auttaa ympäristöä.

Onnellinen 2013 kaikille! Olkoon ensi vuonna olla täynnä onnea ja kestävästi tuotettua ruokaa!

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Ovat Varastot Bored alueella?
Seuraava artikkeli Delicious Kasvis Grillaus Ideat
Kommentit (4)
Kesäkuu 11, 2017 | 13:07:12 | myöhemmin 10 kuukautta
Aato Leinonen
  Like 3   Dislike 2

Onko ottaa henkilökohtaisesti varustetuista henkiinjäämispakkaus luottaa? Se tulee tulla kätevästi muut perhe, jotka ovat minun kanssani. Tulen joka on jenkkikassilla täynnä siteet, bändi apuvälineet, vetyperoksidi, sprii, vanupuikkoja, nilkka tukee, köysi, jne)

Kesäkuu 11, 2017 | 17:11:35 | myöhemmin 10 kuukautta
Eerika Kilpeläinen
  Like 2   Dislike 2

Ihmettelen, jos minun pitäisi luoda uusi Lucky 13 tai rajat pois joitakin asioita, jotka voivat jo huomioon tässä. Mennä vegaani. Tarkista. Onko koirani mennä vegaani. Tarkista. Kierrättää. Tarkista. Ostaa pussit käyttämisen sijaan paperi tai muovi. Tarkista. Ostoksia viljelijän markkinoille. Tarkista. Ostoksia toisen käden myymälöissä. Tarkista. Kirjaudu vetoomuksia ja jakaa Facebookissa ja / tai Twitter. Tarkista. Jotkut asiat voin laittaa minun lista: 1. toteuttaa kierrätysohjelma työssä. 2. Kypsennä vegaani ruokaa potlucks. 3. Ota koirani puistoon joka päivä. 4. Elokuva eläinten oikeuksien / ympäristöliikkeen dokumentti olen aina suunnitellut. 5. julkaista itse kirjasarjan pidän kirjallisesti ja sitten poistamalla ja lahjoittaa 40% tuotosta. 6. luoda tai liittyä paikallinen ekologisen / eläinten oikeuksia organisaation ja olla aktiivinen.

Kesäkuu 11, 2017 | 21:58:23 | myöhemmin 10 kuukautta
Reino Auer
  Like 4   Dislike 2

Minun onnekas 13 on minun eläin aktivismia. Olen aktiivinen paikallisen pelastus, sekä kävely koiria PEAC sekä protestoivat sirkukset, turkis myymälöitä, jne allekirjoitan satoja vetoomuksia viikon kuukaudessa ja kirjoittaa monia, monia kirjeitä.

Kesäkuu 12, 2017 | 03:15:29 | myöhemmin 10 kuukautta
Joona Auvinen
  Like 0   Dislike 2

Kiitos. Ei voi odottaa keväällä istutus alkaa.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha