13 syytä miksi Ulosteen Elinsiirrot ovat kuumia juuri nyt

Unto Niinistö Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Luet tämän syödessä? Voit halutessasi askel poispäin ruoan ja kirjanmerkki tälle myöhempää. Olemme noin saada todellista. Real noin teidän perä. Tämä ei ole brutto sinut ulos, mutta ilmoittaa teille. Ihmiset puhuvat ulosteen elinsiirtoja ja sinun pitäisi tietää, mitä se tarkoittaa. Edelleen meiltä?

Ulosteen siirretoimenpide ei ole mikään perverssi seksiä teko, vaan kokeellinen hoito, C. difficile -koliitti ja lupaava muiden suoliston sairauksia. C. JM on bakteeri, joka aiheuttaa infektio, joka voi johtaa heikentävä ripuli-se yleensä johtuu antibioottien että tappaa hyvä suoliston bakteerien ja anna C. JM vallata. Kun joku käy ulosteen siirto, ulosteet terve luovuttaja on otettu sairaiden suolistossa. Dr. Lawrence Brandt New Yorkin Montefiore Medical Center, joka on esiintynyt yli 200 ulosteen elinsiirrot kertoi Fox News, "Olemme tekemisissä jotain, joka on melko lähellä ihmeellinen."

Ok, joten se on todellista tiedettä ja, vaikka se ei ole kaikkein miellyttävä aihe, se on yksi, joka voi pelastaa henkesi tai elämän joku rakastat. Hengitä syvään ja vain muistaa, s ** t tapahtuu. Tässä ovat 15 syyt ihmiset puhuvat ulosteen elinsiirtoja juuri nyt.

1. Hyvä Bakteerit
Hyvät bakteerit tarvitaan taistella tautia, sulavaa ruokaa ja pitää meidät terveinä. Antibiootit usein tappaa hyvät bakteerit, jolloin infektiot ottamaan.

Lue Liittyvät: Dads & niiden Vaippa Disasters

2. Vaihtoehto Antibiootit
Antibioottiresistentit sairaudet ovat nousussa. Vaikka jotkut antibiootit ovat välttämättömiä hoidettaessa sairauksia, valitettavasti bakteerit voivat sopeutua ja Morph osaksi kantoja, jotka kestävät lääkitys. Ulosteen Elinsiirrot ovat vaihtoehto lääkehoitoa.

3. Kivunhallinta
Ihmiset, jotka käsittelevät vakavia ripulia ja muita kivuliaita ruoansulatuskanavan ongelmia, kuten ärtyvän suolen oireyhtymä, Crohnin tauti, ja haavainen paksusuolen tulehdus ovat löytäneet helpotusta. Lääkitys ei ole aina vastaus ja monia lääkkeitä on sivuvaikutuksia pahempi kuin tauti. Yksi tai kaksi ulosteen elinsiirrot voi merkitä eroa toimintaa ja elämää viettänyt etsii lähimmän kylpyhuone.

4. Poop kuin ikkunana Terveys
Tutkitaan meidän perä antaa lääkäreille tietoa kehoomme. Se on oikeastaan ​​kysymys lääkärisi pitäisi kysyä päättyy seuraavan varsinaisen käynnin.

5. Poop keskustelu Sells
Se on kuuma tutkimusaihe. Moderni ruokavalion ja lihavuuden epidemia Amerikassa tarkoittaa paljon ihmiset kärsivät suolistosairauksia. Kun on kasvu tauti, tutkimus seuraa.

6. Se on Ancient
Ulosteen elinsiirtoa asiakirjat juontaa aina takaisin 4.-luvulla Kiinaan. Suoliston ongelmat ovat yhtä vanhoja kuin ihmiskunta. Vaikka tekniikka, toivottavasti, on parantunut.

7. Kuntosali
Eläinlääkärit ovat käyttäneet tätä menettelyä yli 100 vuotta, koska pitää lypsylehmien terve oli alkuperäinen tarkoitus. Menetelmiä eläinlääkäreiden käytössä olivat perusta ihmisen elinsiirtoja.

8. Media Frenzy
Se kaikki on ohi uutisia artikkelit New York Times, tutkija ja Huffington Post muutamia.

11. Ulosteen Transplant Bank
Ajattele sitä veren pankki tai elinluovutuskortin lista. Voit lahjoittaa terve kakka niille, jotka tarvitsevat infuusiona pikakäynnistys omia järjestelmiään. Tallentaa omia terveitä perä, jos sairastut ruodussa.

12. pelastaa ihmishenkiä
Vaikutukset säästää ihmishenkiä ja tarjota elämänlaatu on valtava. Krooninen ripuli on tappava; ajatella nestehukka ja aliravitsemus. Erityisesti kehittyvillä maissa, joissa turvallinen vesi ei ole annettu, suolistosairauksia ottaa satoja ihmishenkiä päivittäin. Lapset ja vanhukset kärsivät eniten krooninen suolistosairaus. Elinsiirrot voisi pelastaa ihmishenkiä.

13. Taloudellinen
Se on edullinen ja toistaiseksi tulokset kuinka suuri lupaus.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha