12 TV-ohjelmat todennäköisesti saada Ax tämän kauden jälkeen

Aapeli Suominen Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 10 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Uudet päivitykset virkaan alla.

Se ei ole helppo välttää leikkuulauta, kun se tulee Primetime televisio. Olipa palaa sarjan tai uusi show, toimeentulo on puhtaasti numeroita peli, ja kun numerot mene etelään, peruutus ei ole kaukana jäljessä. TV numeroina kulkee useita artikkeleita hahmotellaan joka osoittaa mistä suuret verkot ovat trendit alaspäin käyttäen mitä se kutsuu "Renew / Peruuta Index" - suhde, jossa otetaan huomioon show'n 18-49 ikä ryhmäkelpuutukset suhteessa suorituskyvyn muut osoittaa.

Yleensä pisteet alle 1 tuo show huomattavan riskin peruutus, kun pisteet yli 1 laittaa show turvallisempaa alueella. Näyttää lähestyy 2 mittakaavassa ovat enemmän tai vähemmän koskematon - melko varma aikaisin uusimisesta. Näyttää analyyseihin noin 0,5 ovat yleensä suuria, pulassa kuten verkkojen päättää mitä peruuttaa. Käyttäminen TV numeroina "Renew / Peruuta Index, tässä on osoittaa kunkin viiden suuren televisiolähetysverkkoihin - ABC, Fox, CBS, NBC, ja CW - jotka näyttävät tarkoitettu leikkuulauta.

1. Marry Me

Tämä romanttinen komedia, joka debytoi syksyllä on edelleen sen viime jaloissa ja ei tee sitä Kausi 2, mukaan TV numeroina. Se vain on Renew / Peruuta indeksi 0,67, joka on par muiden osoittaa, että NBC on jo peruutettu. Show seuraa pari, joka on vihdoin päässyt kytkeytyy päälle dating kuusi vuotta, mutta löytävät polun vihitty autuus täynnä omituinen esteitä. Kisa on saanut kunnon arvosteluja, jossa 60 Metascore tarkastelun kerääjä Metacritic, mutta viime kausi oli karkea romanttinen komedioita ja näyttää siltä, ​​että tässä näyttelyssä ei aio kiertää peruutus paljon kauemmin. Näyttää Jake ja Annie päädy sitomalla solmu loppujen lopuksi.

2. About a Boy

Tämä osoittaa, perustuu Nick Hornby romaani on sama nimi, joka tehtiin myös 2002 elokuva, seuraa miten kehittymätön kandidaatin käyttöikään vaikuttaa kun yksi äiti liikkuu vieressä hänelle ja hän alkaa side hänen poikansa . Minnie Driver soittaa hippi yksinhuoltajaäiti ja David Walton on laiska lauluntekijä elävät pois rojaltit osuma hän kirjoitti aikoja sitten. About a Boy on Renew / Peruuta indeksi 0,72 ja TV numeroina sanoo, että se taatusti peruutettava toukokuuhun johtuen nämä alhaisiksi. Kisa on saanut kunnon arvosteluja, jossa 67 Metascore, mutta kriitikot silti sanoi, että se on ennustettavissa komediasarja, joka ei tarjoa mitään uutta katsojien salpa päälle. A.V. Club kertoo se heittää kaiken tärkeän kirjan ulos ikkunasta ja ääniä alas kaikki reuna näyttely olisi voinut ollut. "Se contrives tapa saada sen päähenkilö olla naurettava kusipää jokaisen jakson, ennen kuin hänelle oppia ja tulla paremmaksi ihmiseksi kaikkein ällöttävä muoti mahdollista. Silti hän on oikeassa takaisin on naurettava kusipää aivan seuraava episodi. "

3. asiaintila

Tämä poliittinen draama pääosissa Katherine Heigel kuten Iso valtion tärkeimpiä CIA analyytikko ja neuvonantaja presidentti, soitti Alfre Woodard, ei voitu pelastaa Heigel tähti valtaa. Heigel hahmo on neuvotella hänen korkean paineen työtä käsitellessään hänen monimutkainen suhde presidentin perhe, koska hän oli aiemmin kihloissa presidentin poika ennen kuin hän kuoli terrori-iskun hän vielä yrittää ratkaista ja tuoda tappajat oikeuden eteen. TV numeroina sanoo, että tämä show on varmasti peruutetaan kevääseen sen arvosanat ovat johtaneet Renew / Peruuta indeksi 0,87. Osa perustelut lähestyvästä peruutus on varmasti show'n huono arvosteluja, jotka ovat johtaneet 43 Metascore. Show on verrattu useiden kriitikot epäsuotuisasti Showtime n Homeland. "Epäjärjestys ja epätodennäköisenä, sarja ensi NBC: n tilanne, vihjaa osoittavat, että voitaisiin harjoittaa alla huono elokuvan ja vielä turhauttavaa kirjallisesti ja esityksiä", sanoi RogerEbert.com Brian Tallerico.

4. Bäckström

Fox yleistä näyttää tekevän kohtuullisesti, koska tämä on vain osoittaa, että TV numeroina ennustaa peruuntuu toukokuuhun, jota ei vielä ole virallisesti ilmoittanut. Koomikko Rainn Wilson soittaa itsetuhoinen etsivä varten Portland vakavien rikosten yksikkö. Sävyillä Monk, Bäckström on yksi niistä kaverit, jotka voivat tuskin toimia day-to-day elämä vaan on loistava rikos-ratkaisija. Kisa on saanut joitakin melko huonoja arvosteluja, jossa 51 Metascore edistää sen Uudista / Peruuta indeksi 0.71. Tämä fuksi menettelyyn on kaikkein ankarasti kritisoitu huonosta kirjallisena kriitikot sanovat Wilson olisi enemmän kuin pystyy kuljettamaan show parempi käsikirjoitus. Kuitenkin sävyjä Wilsonin menneisyyden hahmo Office ja yleinen tausta komedia taipumus tulla läpi sopimattomaan hetkiä. "Vaikka Wilson on kuollut vakava, koska hänen luonteensa paljastaa märkivä psyykkinen haavat ytimessä hänen persoonallisuutensa, me usein löytää itseämme reunalla kikatus, odottaa jonkinlaista itse deprecating motto", sanoi San Francisco Chronicle. Ehkä näyttelijä olisi parempi, jos annetaan pääosissa ajoneuvo komediasarja.

5. Hart of Dixie - peruutettu

CW on tulossa pois vahva vuosi, että näki verkko laajentaa hyvin DC Comics-pohjainen esityksiä ja voittaa sen ensimmäinen televisio palkintoja Jane Virgin. Ainoa heikko kohta verkon näyttää on Rachel Bilson-pääosissa kala-out-of-vesi sarja noin Manhattan lääkäri, joka vie työtä käynnissä käytäntö maaseudulla Alabama. Show oli alhainen Renew / Peruuta Index, päättyy 0.6, ja on vain yksi verkoston osoittaa, että ei saanut virallista uusiminen. Materiaali ei ole osoittanut tarpeeksi kiinnostavan, jotta vankka fanit huolimatta huono kriittinen vastaanotto, ja sakariiniteollisuus näyttelyssä merkkejä, jotka ovat enemmän kuin pilakuvia sekä melko loukkaavaa kuvan Etelä luultavasti ei saa hukata monet.

6. Stalker

Stalker on rikos menettelyyn pääosissa Dylan McDermott ja Maggie Q uhasta Assessment Unit -yksikön LAPD, ihmiset tehtävänä on suojata naisten häirintää stalkers. Se on myös pahin arvion kauden synkkä 17 Metascore, joka Metacritic sanoo osoittaa "ylivoimainen dislike" kriitikoilta. Show on 0.72 Renew / Peruuta Hakemisto ja tällaisen kauhea arvosteluja, TV numeroina lupaa se ei ole takaisin toiseen kauden. Sen sijaan saarnasi pahuutta vastaan ​​vaanii, näyttää todella päätyy tunne kuin miten-opas stalkers ja on yleensä väärä kaikki päin. "Tämä surkea ohjelma ei ole mitään muuta kuin hyväksikäyttöä, naistenvihaaja roskakoriin," ranted Huffington Post.

7. CSI

Tämä pitkään jatkunut rikollisuuden osoittavat, että on poikinut miljoonaa spin-off lopulta päättyvät viidestoista kausi tänä vuonna. CBS leikata show'n episodi järjestys takaisin syksyllä ja tulevan Oscar-voittaja Patricia Arquette-pääosissa spin-off CSI: Cyber ​​asetettu ottamaan paikkansa, se näyttää se vihdoin ohi CSI. Show on 0,66 Uudista / Peruuta-indeksi ja TV numeroina sanoo, että supistetun järjestyksen Episodes takaa kisa on ohi koska kuvio sivusto on seurannut verkossa muiden rikosten procedurals. Ei ole ollut tarpeeksi arvioita antamaan viidestoista kausi CSI Metascore, mutta koska litania vastaavia ohjelmia sarjassa on synnyttänyt, se tuntuu kuin se on vihdoin aika alkuperäisen sillä selvä.

8. Battle Creek

Uusi etsivä Show Battle Creek, sijaitsee pienessä kaupungissa Battle Creek, Michigan., Näkee kaksi sopimattomasta kumppanit työskentelevät yhdessä yrittää puhdistaa kadut taloudellisesti masentunut kaupunki. Kun karismaattinen ja nuoret FBI: n erikoisagentti agentti Milton Chamberlain saapuu kaupunkiin avata kentän toimisto kehittyneempiä Uudet laitteet, hän törmää hänen vanhemman kumppaninsa tyyli kyynisyyttä ja vanhan koulun käytön gut vaistoista. Show'n aihe ei näyttänyt herättäminen kiinnostusta katsojia, vaikka, kuten se on pienin Uudista / Peruuta hakemisto kaikista CBS: n näytöksiä 0.51. Huolimatta positiivisia arvosteluja kanssa 73 Metascore, se ei tunnu Battle Creek tulee takaisin.

9. Galavant

Tämä musiikillinen komedia keskiajalla oli ehdottomasti riski ABC ottamaan, mutta ottaen huomioon, että se on saanut kunnon arvosteluja, se tuntuu sellainen asia, joka voisi rakentaa kulttimaineen, jos verkko olivat halukkaita antamaan sille mahdollisuus rakentaa yksi. Valitettavasti ne eivät näytä halukas antamaan Galavant aika tehdä niin ja TV numeroina sanoo show on varmasti peruutetaan tulla toukokuussa, määrittämällä Renew / Peruuta indeksi 0.72. Galavant seuraa ritari, joka haluaa varastaa takaisin hänen yksi oikea rakkaus pahan kuninkaan, merkeillä kaikki satunnaisesti puhkeaa lauluun. Show on suotuisa 61 Metascore, mutta vaikka kriitikot antoivat sille hyviä arvosteluja he silti ennustivat sen kuolema. "ABC: n uusi perhe-sopiva sarja ehkä ole paljon järkeä, tai kestä kovin kauan. Mutta se on aika hauskaa aikaa ", sanoi Indiewire.

10. Resurrection

Tämä fantasia-draama on mukaelma Justin Mott romaani palauttamistaan ​​ja on sen hahmot kohtaavat kriisi; mitä jos rakkaasi joka äskettäin kuoli yhtäkkiä ilmaantui ovesi elossa ja hyvin? Show tutkitaan mitä tapahtuu pikkukaupungissa Arcadia, Mo, kun 8-vuotias poika, joka hukkui 30 vuotta sitten palaa hänen vanhempansa ja kotiin täysin ennallaan. Draama ei todellakaan pysty imee katsojia, vaikka, ja Renew / Peruuta indeksi 0,59, TV numeroina sanoo näytä peruuntuu toukokuussa. Ylösnousemus on vaihtelevia arvioita ei auttanut sen tapauksessa vain 60 Metascore. "Sillä sarjan out-siellä lähtökohta, Resurrection tuntuu hirveän tavallinen", sanoi Vulture.

Kyvyttömyys erottuvat laadullisesti tai arvioinnista on pohjimmiltaan takaa, että show peruuntuu. Joskus sarja huono luokitukset, jotka saavat kasoista otettu hyvin tai kultti tunnustamista pidetään noin verkosto, jotta voidaan rakentaa fanijoukko tai arvovaltaa tulla palkintoja kausi. Mutta jos näyttää voi antaa mitään noista asioista, niin se saa kirves.

11. Cristela

Tämä sitcom noin Meksikon-amerikkalainen nainen elää hänen sukulaisten samalla pyritään oikeustieteellisen tutkinnon osuu nykyisen monimuotoisuuden suuntaus televisio, mutta ei ole onnistunut vetää luokitukset. TV numeroina sanoo se varmasti peruuttaa tämän toukokuussa Renew / Peruuta indeksi 0.57. Kisa on saanut yleisesti ottaen positiivisia arvosteluja, jossa 61 Metascore, mutta se ei tunnu että se riittää pitämään sen pystyssä vielä kauden. "Cristela muistuttaa aikaisemmat yritykset siirteen monikulttuurisuuden päälle vanilja-fied vapidness amerikkalaisen komediasarja muodossa", sanoi Washington Post kriitikko Hank Stuever. Huolimatta vankka valettu, näyttää tämä näyttely ei vain alkuperäinen tarpeeksi erotu joukosta.

12. Ikuisesti

Tämä ABC sarja on noin kuolematon lääkärin asuu ja työskentelee New Yorkissa. Star Ioan Gruffudd soittaa lääkäri, joka käyttää hänen kertynyt tietämys erittäin pitkä käyttöikä auttaa ratkaisemaan murhia samalla pyritään ratkaista mysteerin oman kuolemattomuuden. Valitettavasti kisa ei ole saanut arviota kestää ikuisesti Renew / Peruuta indeksi vain 0,55, ja TV numeroina ennustaa on varmaa mitätöitäviksi loppuun mennessä tällä kaudella. Se on myös ei ole kovin lämpimästi vastaanoton kriitikoilta, jossa 54 Metascore. Wrap ennusti show'n peruutus aikaisin, sanomalla "ei ole mitään ikuista tästä ABC suutari."

Raportoinnin lisääminen Thomas Mentel

Seuraa Jacqueline Twitterissä class = "no-ANT"> Lisää Entertainment lunttilappu:

  • 6 TV-ohjelmat joka sai Axe Too Soon
  • 9 TV osoittaa, että saivat alkunsa Online
  • 10 TV-ohjelmat Palatakseni maaliskuu
  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha