12 tapoja torjua kuivuuden vaikutuksesta elintarvikkeiden hintoihin

Aatu Hämäläinen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Väestönkasvun hillitseminen. Kiitos artikkeli Kiitoksia jakamisesta. Mielenkiintoisia ajatuksia

Ajattele elintarvikkeiden hinnat ovat tuskallisen korkealla? Odota muutaman viikon. Yhdysvaltain Kuivuus Monitor raportoi, että 88 prosenttia tämän vuoden maissi sato ja 77 prosenttia soijasadon nyt vaikuttaa vakavin kuivuus vuodesta 1988.

Maissi myy tällä hetkellä noin $ 9 a vakka, 50 prosenttia enemmän kuin kesäkuussa, kun soijapavut myydä ennätykselliset $ 17 a vakka seurauksena kuivuuden liittyviä tappioita sadon. Lähes puolet kotimaisen maissi tuotanto käytetään eläinten ravinnoksi, trendi joka on nyt kannustaa suurempi karjankasvattajat tuoda maissia Brasiliasta kun pienviljelijöitä on vähennettävä karjakokoa lähettämällä useampia eläimiä markkinoille. Useimmat heti, siipikarja hintojen odotetaan nousevan 3,5-4,5 prosenttia, mikä johtui eläinten nopeampaa kasvua ja siten äkillinen vastaus rehun korkeampien hintojen. Naudanlihan hinta ennustetaan nousevan korkeimmalle - 4-5 prosenttia marraskuuhun - mutta hitaammin, mikä pidempi kasvukausi ja rehun korkeampien vaatimusten lihakarjan.

"Korotetut hinnat voivat hyötyä viljelijöille lyhyellä aikavälillä", sanoi Danielle Nierenberg johtaja Worldwatch-instituutin Ravitseva Planet projekti ", mutta kuluttajat kokevat jälkimainingeissa hinnankorotusten muodossa enemmän rahaa käytetään siipikarjan, naudanliha, sianliha , ja maitotuotteet. "

Mutta mukaan tutkijoiden Worldwatch, sen ei tarvitse olla näin. Hanke korostaa 12 maatalouden innovaatioita, jotka voivat auttaa tekemään Yhdysvaltojen ja maailmanlaajuisten maatalouden kuivuus kimmoisa, sekä kestävät. Mitä mieltä olet tästä luettelosta? Ja mikä tärkeintä, luulet Yhdysvaltain toteuttaa yksikin näistä ideoita riittävän suuri mittakaava pelastaa ruokajärjestelmä?

1. Peltometsäviljely: istuttamalla puita ja noin tiloilla vähentää maaperän eroosiota tarjoamalla luonnollinen este vastaan ​​kovia tuulia ja sademäärä. Juuret myös vakauttaa ja ravitsevat maaperää. 1990 Farm Bill perustettu USDA National Peltometsäviljely Center ilmaistuna tavoitteena on kannustaa viljelijöitä kasvaa puita tuulensuojina tai osana yhdistetyn heinä- ja kotieläintuotannon muun käyttötarkoituksiin.

2. Maaperän hallinta: Vuorotellen kasvuston lajin mahdollistaa maaperän lepoaikojen, palauttaa ravinteita, ja myös ohjaa tuholaisia. Maaperän muutoksista, kuten biomassan pyrolyysissa tuotettu, apua maaperän kosteutta lähellä pintaa tarjoamalla suora lähde veden ja ravinteiden istuttaa juuret, jopa aikoina kuivuus.

3. Nouseva viljelykasvien monimuotoisuus: Mono-rajaus usein altistaa kasveja tuholaisten ja tautien liittyvät ahtaudesta, ja voi lisätä markkinoiden riippuvuus muutamista harvoista lajikkeet: Yhdysvalloissa, lähes 90 prosenttia historiallisen hedelmien ja vihannesten lajikkeet ovat kadonneet hyväksi mono -cultured niittejä kuten Pink Lady omenat ja Yukon Gold perunoita. Kannustamalla monimuotoisuuden maataloustukien ja kulutus- valinnat voivat auttaa tämän suuntauksen kääntämiseksi ja sen aiheuttama uhka kotimaisten elintarvikkeiden turvallisuuteen.

4. parantaminen elintarviketuotannon nykyisten karja: Parempi karjankasvatuskäytäntöjä voi lisätä maidon ja lihan määrät ilman tarvetta lisätä karjakokoa tai niihin liittyvien ympäristön pilaantumista. Intiassa maanviljelijät laadun parantaminen sen rehun avulla ruoho, durran, Stover ja leseitä tuottamaan enemmän maitoa vähemmän eläimiä. Tämä vähentää myös paineita globaalin maissi tarvikkeita.

5. monipuolistaminen kotieläinrotuja: Useimmat kaupallisen maatalouden toimintamme on riippuvaista kapea kaupallisia rotuja valittu niiden korkea tuottavuus ja pieni panos tarpeisiin. Valikoiva jalostus on kuitenkin myös tehnyt nämä rodut alttiita taudeille ja muuttuvassa ympäristössä. Vähemmän tunnettuja karjan kuten Pohjois biisoni ovat usein hardier ja tuottaa rikkaampi maitoa.

6. "Meatless maanantai": valinta ei syödä lihaa vähintään yhtenä päivänä viikossa vähentää liittyvien ympäristövaikutusten karjalle sekä lisätä ruoan saatavuus kotimaan ja maailmanmarkkinoilla. Nykyiset tuotantomenetelmät vaativat 7 kiloa viljaa ja 100000 litraa vettä jokaista 1 kg lihaa. Kotieläintuotannon osuus arviolta 18 prosenttia ihmisen aiheuttamasta kasvihuonekaasupäästöjä ja noin 23 prosenttia maatalouden vedenkäytön maailmanlaajuisesti.

7. älykkäämpiä kastelujärjestelmät: Lähes 50 prosenttia ja asuntojen kasteluvettä hukkaan johtuu haihtumisesta, tuuli, sopimattomasta suunnittelusta, ja overwatering. Asennus veden anturit tai mikro-kastelu teknologia ja suunnittelu vettä säästävistä puutarhassa tai tilojen käyttäen tiettyjä kasveja ja sijainnit voidaan merkittävästi vähentää veden niukkuus ongelmia.

8. Integroidut viljelyjärjestelmät: Tutkimus ja täytäntöönpano Permakulttuuri tekniikoita, kuten kierrätykseen jäteveden tai istuttamalla kasviryhmien että käyttää samoja resursseja liittyvien tavoin, kasvaa nopeasti eri puolilla Yhdysvaltoja.

9. Agroecological ja luomuviljely: Tutkimus osoittaa, että luonnonmukaisen ja agroecological viljelymenetelmiä voidaan lisätä kestävän saaliin tavoitteet 50 prosenttia tai enemmän suhteellisen vähän ulkoiset tulot. Sen sijaan geenitekniikan toisinaan tuotanto kasvaa 10 prosenttia, usein ennakoimattomia vaikutuksia viljelykasvien fysiologiaan ja kestävyys.

10. Tuetaan pienviljelijöille: Olemassa maataloustuet Yhdysvalloissa palvelevat suhteettoman suuriin maatalousalan, 80 prosenttia, jotka tuottavat viljaa eläinten rehuksi ja etanolia. Tämä tarkoittaa sitä, että pientuottajien vaikuttavat enemmän akuutisti luonnonmullistusten ja vaihteleva hyödykkeiden hinnat, vaikka ne ovat todennäköisesti mukana elintarviketuotannossa. Hallituksen laajentaminen ja tukipalvelujen olisi mukautettava lievittää tämä vaje.

11. Uudelleen arvioinnissa etanoli tuet: kannustaminen puhtaan energian vaihtoehtoja rajata-pohjainen biopolttoaineiden käyttö lisääntyy ruuan määrää käytettävissä kulutukseen, sekä kotimaassa että ulkomailla.

12. Maatalouden Tutkimus ja kehitys: osuus maatalouden T & K toteuttamat Yhdysvaltain julkinen sektori laski 54 prosenttia vuonna 1986 28 prosenttiin vuonna 2009, ja yksityisen tutkimus on täytti aukon. Yksityiset yritykset ovat kuitenkin usein lakisääteinen velvollisuus maksimoida taloudellista tuottoa sijoittajille, nostaa huolta tieteellinen riippumattomuus ja rehellisyys. Lisääntynyt valtion rahoitusta ja tukea maatalouden tutkimusta, kehitystä, ja koulutusohjelmat voivat auttaa vastaavat esimerkiksi nälkä, aliravitsemus, ja köyhyys ilman vaarantaa yrityksen tavoitteet.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (6)
Toukokuu 22, 2017 | 13:02:35 | myöhemmin 9 kuukautta
Janne Salminen
  Like 0   Dislike 0

Yhteisön puutarhat olisi oltava ihmisiä, joilla ei ole maata istuttaa oman food.CNN sanoi "ihmiset tuhlaa 40% niiden ostamastaan ​​ruuasta. Hyvin, jos sinulla ei ole varaa ostaa voit ajatella kahdesti syömättä jäänyttä. Ann

Toukokuu 22, 2017 | 17:51:34 | myöhemmin 9 kuukautta
Saini Haapalainen
  Like 2   Dislike 1

Jos nämä lukijat ja bloggaajat välitä niiden vaikutuksia, ja eloonjäänti maapallon, ne täytyy kasvaa jotain. Grow sisätiloissa yrtit, marjat teidän parvekkeella, miniatyyri omenapuut parveke, mustikoita, jne. Meidän on vähennettävä kysyntää kasvattamalla joitakin omia juttuja. Victory puutarhat istutettiin aikana maailmansotien ja vähentänyt kysyntää elintarvikkeiden, koska valtava määrä tarvittiin aluksen sotilaita, ja pitää varustetuista hyllyille. Meidän on tehtävä tämä uudelleen, jos emme ole tekopyhiä, ja välitä. Pavut alkavat itäminen in2 päivää tai enemmän. Hyvin pian sinulla sadon papuja! Tallenna puhtaiden siementen! Meillä on myös tehdä niin. Minulla on kirsikka siemenet, mustikka, tomaatti, siemenet, jne olen korjuu parhaista luonnonmukaisten viljelykasvien koska jonain päivänä ehkä ole pääsyä ei muunnettuja siemeniä. Meidän kaikkien on tehtävä tätä varten oman hyvä. Näet, noin siemenet!

Toukokuu 23, 2017 | 02:27:59 | myöhemmin 9 kuukautta
Kristiina Hakulinen
  Like 2   Dislike 0

Grazie dell'articolo. Molte idee interessanti.

Toukokuu 23, 2017 | 05:49:00 | myöhemmin 9 kuukautta
Tuula Hyppönen
  Like 0   Dislike 2

Kiitos artikkeli - mielenkiintoisia ajatuksia. Lisää lemmikkini ärsyttää: sammuta ne koristelähteitä elleivät he käyttävät regeneroitu vesi !!!

Toukokuu 23, 2017 | 12:55:18 | myöhemmin 9 kuukautta
Unto Laine
  Like 5   Dislike 0

Hienoa! Samaa mieltä kaikesta, mutta ... En ole fani, jolla Bison suosittu elintarvikkeiden valinta. Meillä on jo tarpeeksi ylijäämä, jätä biisoni yksin ... Tiedän, että ne ovat kesyjä paljon mutta en vieläkään pidä ajatuksesta haarautuvia epäselvä ruokavalintoihin. Päädymme ihmisten kanssa "potkiminen sitä lovi" kuin kokki haluavat palvella leijona ja kenguru. Meillä on runsaasti valintoja pisteen ylilyönti miten se on. Yritetään saada enemmän mennä toisinpäin - kasvis !!!

Toukokuu 23, 2017 | 19:19:34 | myöhemmin 9 kuukautta
Iiris Kaurismäki
  Like 3   Dislike 2

Kuulostaa suunnitelmalta! Nyt ... miten saamme heidät kaikki teoiksi? Jos on vetoomus sen, haluaisin tietää ja minä allekirjoittaa sen.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha